Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот boabbb » 27 яну 2014 11:15

iliyan написа:
iznenada написа:
boabbb написа:13.2 милиона :? За това ли беше цялата патардия :?: Разликата от 8-9 ( колкото се говореше, че давате ) е оттук до небето ;) Така няма да стане работата. Сега гледах, че ви свързват с някакъв Сигторсон :? от Аякс, нападател. Честно казано, никога не съм го чувал.

Боянчо ,от всичко ,което изчетох ,като информация през тоя месец ,за мен ,проблема не е до парите ,моето момче. Челси купи Салах за 11млн .За Ливърпул не са проблем 11 млн. Всичко ми е ясно .
Циганина е казал на агента му да изчака да се продаде Мата и тогава ще го вземе. И така и стана . Кой каквото и да ми говори ,за мен ,циганина е промил мозъка на египтенчето .Вчера говорих и с Милен Георгиев ,който е мениджър и ми е голям приятел ,той се съгласи с мен. Негов приятел пък е Франко Балдини ,с който се чуват постоянно .
Ситуацията е такава ,че ние сме мишки в Европа и в Англия и то от дълги години . Това е положението.

Ако сме мишки дали играчи като Суарез , Торес , Алонсо и т.н. биха играли или играят при нас ?!
Оставете го египтянина - искрено се надявам да търка здраво скамейката и на лято да се моли за трансфер и едва ли би отишъл в Челси ако се бяха класирали за Световното ;)

Не искам да се заяждам, ама лятото беше като да имаше голям избор :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

iznenada

Мнениеот iznenada » 27 яну 2014 11:26

boabbb написа:
iznenada написа:
boabbb написа:13.2 милиона :? За това ли беше цялата патардия :?: Разликата от 8-9 ( колкото се говореше, че давате ) е оттук до небето ;) Така няма да стане работата. Сега гледах, че ви свързват с някакъв Сигторсон :? от Аякс, нападател. Честно казано, никога не съм го чувал.

Боянчо ,от всичко ,което изчетох ,като информация през тоя месец ,за мен ,проблема не е до парите ,моето момче. Челси купи Салах за 11млн .За Ливърпул не са проблем 11 млн. Всичко ми е ясно .
Циганина е казал на агента му да изчака да се продаде Мата и тогава ще го вземе. И така и стана . Кой каквото и да ми говори ,за мен ,циганина е промил мозъка на египтенчето .Вчера говорих и с Милен Георгиев ,който е мениджър и ми е голям приятел ,той се съгласи с мен. Негов приятел пък е Франко Балдини ,с който се чуват постоянно .
Ситуацията е такава ,че ние сме мишки в Европа и в Англия и то от дълги години . Това е положението.

Той Балдини пък ги нареди е*ати трансферите лятото :mrgreen: :lol: Мамата им такова на еврейте :lol: Споко, все ще се изригне с нещо до 31-ви ;) Не вярвам на Брендо да не са му дали 20-тина милиона джобни 8-) Нашите пише, че са отпътували за Дракслер някакъв селски бек от Айнтрахт, мисля. Ще има раздвижвания до петък ;)

Виж сега ,аз го казах още преди месец..за мен ,Роджърс ,ако вземе някой той няма да е класа . Ще ти кажа защо за последен път,защото виждам,че така си загрижен сериозно за Ливърпул .Защото ,този някой ,ако е класа ,трябва да играе титуляр ,нали така ? Така ,отиваме веднага на проблемните ни постове и поглеждаме кой играе там .Там играят Джерард ,Хендерсън,Джонсон,Сисоко плюс контузения Лукас ,нали така ?
Но имаме един Енрике,който ще се върне скоро и който Роджърс харесва.Така ,че левия нов класен бек ,отпада.
Отдясно имаме един контузен вече Джонсън ,но в същото време имаме двама негови заместници ,в лицето на любимеца на легендите Фланаган и Кели .И тук мисля,че трябва да отпадне нов десен бек ,щом става въпрос за любимец на легендите и най вече на идола на всички .Знаеш за кой говоря ,нали ?
Така ,отиваме към капитана ,който няма как да се изкара от титулярния състав ,нали така ? Виждаме ,че даже поста му се променя ,само и само да играе .И тук отпада един нов класен халф.
Продължаваме с феномена .Любимец ,не само на идола ,но и на всички . И тук отпада нов класен халф.
Отиваме към контузения Лукас .Тук евентуално ,може нов. Но той може да не е дефанзивен ,защото Джерард ще се налага там .
Имахме и един Стърлинг ,който е доста малък за да има претенции към титулярно място и по тая причина Роджърс се беше насочил към Салах.Но португалския циганин ,използва името си и го прецака .
Така ,че Боянчо ,ти ми кажи ,къде ще играе новия евентуален класен играч ?
За това ,аз си мисля ,че ако вземе ,някой ,той няма да е класен а ще е нещо от рода на 20 годишните момченца -Саул или Андре Гомез ,които обаче ще са в противоречие на думите му . Той каза ,аз ще взимам само класа за да надграждаме вече . Но накрая може да се измъкне и да каже ,ами аз исках класа ама не стана и за това взех тия мишоци . Но тия мишоци ,с нищо не могат да помогнат към тоя момент на Ливърпул по пътя към целта.
Последна промяна от iznenada на 27 яну 2014 11:31, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 яну 2014 11:30

Виж ся, според мен, ако се вземе Инлер и се играе 4-2-3-1 с Туре и Сако централни, дебелия и Енрике - крайни, Лукас и Инлер- опорни, Джерард - CAM, Суарес и Коутиньо по крилата и зад нападателя, и Дани Стъридж отпред - бихте могли да имате успех ;) Пък вие не знам как мислите :?:

iznenada

Мнениеот iznenada » 27 яну 2014 11:38

boabbb написа:Виж ся, според мен, ако се вземе Инлер и се играе 4-2-3-1 с Туре и Сако централни, дебелия и Енрике - крайни, Лукас и Инлер- опорни, Джерард - CAM, Суарес и Коутиньо по крилата и зад нападателя, и Дани Стъридж отпред - бихте могли да имате успех ;) Пък вие не знам как мислите :?:

Абе стига с тоя Инлер бе ,момчето ясно каза ,че няма да напуска Наполи ,след като го свързаха преди две седмици с Ливърпул.
Това което казваш ,няма как да стане ,поради ред причини. Няма значение как ние мислим,важно е какво мисли Роджърс ,нали така ? А Роджърс е влюбен в Шкъртел и Хендерсън ,които ти незнам защо си изкарал от твоя състав ?
Освен това ти казах ,че оттук нататък Джерард ще е дефанзивен ,ти и този факт подминаваш в състава си ?
Освен това ,дебелия е контузен и то май за дълго . Но дори и да не конзтузен ,аз не искам да го виждам повече с фанлеката на Ливърпул .За мен тоя е свършил с големия футбол. Лятото го виждам и него в УХ,както виждах Керъл там ,както и Даунинг и Коул .И за тримата казах,още преди три години ,че са за подобни отбори ,от ранга на Уест Хям и Стоук и така и стана .За Далглиш дадох същата прогноза ,като му гледах малоумните ходове и действия .
А нашите фенове ме псуваха ,като дърти цигани за тая моя прогноза и възхваляваха Керъл ,Даунинг и Хенедрсън ,че били бъдещето на Ливърпул и Англия и щяли да ни донесат много титли . Боянчо ,казвам ти ,ще напиша книга ,сериозно ти казвам .И знаеш ли защо ги възхваляваха ? Ти си умно момче ,би трябвало да се сещаш ? Не защото толкова ги харесваха ,като играчи а защото Боянчо ,бяха доведени от техния идол . За това ,споменавам думата "секта" . Тя им стои идеално.
Последна промяна от iznenada на 27 яну 2014 11:43, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 яну 2014 11:39

Уж имаше слухове за Шакири,но много бързо замряха.....
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 яну 2014 11:41

iznenada написа:
boabbb написа:Виж ся, според мен, ако се вземе Инлер и се играе 4-2-3-1 с Туре и Сако централни, дебелия и Енрике - крайни, Лукас и Инлер- опорни, Джерард - CAM, Суарес и Коутиньо по крилата и зад нападателя, и Дани Стъридж отпред - бихте могли да имате успех ;) Пък вие не знам как мислите :?:

Абе стига с тоя Инлер бе ,момчето ясно каза ,че няма да напуска Наполи ,след като го свързаха преди две седмици с Ливърпул.
Това което казваш ,няма как да стане ,поради ред причини. Няма значение как ние мислим,важно е какво мисли Роджърс ,нали така ? А Роджърс е влюбен в Шкъртел и Хендерсън ,които ти незнам защо си изкарал от твоя състав ?
Освен това ти казах ,че оттук нататък Джерард ще е дефанзивен ,ти и този факт подминаваш в състава си ?
Освен това ,дебелия е контузен и то май за дълго . Но дори и да не конзтузен ,аз не искам да го виждам повече с фанлеката на Ливърпул .За мен тоя е свършил с големия футбол. Лятото го виждам в УХ.

Джерард не може да играе дефанзивен поради простата причина, че няма въздух :!: Подавач с удар е за офанзивен халф ;) Щъркела е супер хазартен играч - не ми харесва особено ;) Инлер щом иска да седи резерва и да влиза в 80-тат минута - ОК, те сега и оня Джорджиньо взеха в центъра, и турчина ще го набара :lol: Трябва ви стабилен дефанзивен халф с чувство да изнася топката - на Лукас пасовете са му 90% назад и настрани ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 яну 2014 11:42

HoUs4oOL написа:Уж имаше слухове за Шакири,но много бързо замряха.....

Шакири до година-две ще смени Робен или Рибери - забрави за него ;)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 яну 2014 11:44

boabbb написа:

Говореше се за под наем. ;)
А и на мястото на Робен има Мюлер,а на мястото на Рибери ще е РОЙС. :geek:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 яну 2014 11:46

HoUs4oOL написа:
boabbb написа:

Говореше се за под наем. ;)

По-става така :? Гуардиола нещо почва да го налага, обаче, и май някой от гореспоменатите двама ще го хване липсата скоро време :lol:

iznenada

Мнениеот iznenada » 27 яну 2014 11:51

boabbb написа:
iznenada написа:

Освен това ,дебелия е контузен и то май за дълго . Но дори и да не конзтузен ,аз не искам да го виждам повече с фанлеката на Ливърпул .За мен тоя е свършил с големия футбол. Лятото го виждам в УХ.

Джерард не може да играе дефанзивен поради простата причина, че няма въздух :!: Подавач с удар е за офанзивен халф ;) Щъркела е супер хазартен играч - не ми харесва особено ;) Инлер щом иска да седи резерва и да влиза в 80-тат минута - ОК, те сега и оня Джорджиньо взеха в центъра, и турчина ще го набара :lol: Трябва ви стабилен дефанзивен халф с чувство да изнася топката - на Лукас пасовете са му 90% назад и настрани ;)

Не ме интересуват проблемите на Бенитес в Наполи.
Пак ти казвам,няма значение на теб кой ти харесва или на мен .Важното е какво мисли Роджърс .
Освен това ,не съм съгласен с теб . Джерард не може да играе дефанзивен ,по простата причина ,че няма навиците за тоя пост .Въздуха е по нужен ,когато си офанзивен ,разиграващ .Там постояно трябва да се търсиш топката ,да се включваш в атака и след това ,като отнемат топката веднага да прибереш .Това е ,основната причина ,поради която Роджърс върна Джерард по назад.
За Лукас също не съм съгласен . Лукас чете играта много добре ,има страхотно спокойствие нужно за тоя пост и изнася перфектно топката НАПРЕД .
Освен това ,питам те тебе ,както и нашите фенове ,защо вие нямате типичен дефанзивен халф а сте първи в класирането ? Искам адекватен отговор .

Върни се в “Ливърпул”