boabbb написа:iznenada написа:boabbb написа:13.2 милиона

За това ли беше цялата патардия

Разликата от 8-9 ( колкото се говореше, че давате ) е оттук до небето

Така няма да стане работата. Сега гледах, че ви свързват с някакъв Сигторсон

от Аякс, нападател. Честно казано, никога не съм го чувал.
Боянчо ,от всичко ,което изчетох ,като информация през тоя месец ,за мен ,проблема не е до парите ,моето момче. Челси купи Салах за 11млн .За Ливърпул не са проблем 11 млн. Всичко ми е ясно .
Циганина е казал на агента му да изчака да се продаде Мата и тогава ще го вземе. И така и стана . Кой каквото и да ми говори ,за мен ,циганина е промил мозъка на египтенчето .Вчера говорих и с Милен Георгиев ,който е мениджър и ми е голям приятел ,той се съгласи с мен. Негов приятел пък е Франко Балдини ,с който се чуват постоянно .
Ситуацията е такава ,че ние сме мишки в Европа и в Англия и то от дълги години . Това е положението.
Той Балдини пък ги нареди е*ати трансферите лятото

Мамата им такова на еврейте

Споко, все ще се изригне с нещо до 31-ви

Не вярвам на Брендо да не са му дали 20-тина милиона джобни

Нашите пише, че са отпътували за Дракслер някакъв селски бек от Айнтрахт, мисля. Ще има раздвижвания до петък

Виж сега ,аз го казах още преди месец..за мен ,Роджърс ,ако вземе някой той няма да е класа . Ще ти кажа защо за последен път,защото виждам,че така си загрижен сериозно за Ливърпул .Защото ,този някой ,ако е класа ,трябва да играе титуляр ,нали така ? Така ,отиваме веднага на проблемните ни постове и поглеждаме кой играе там .Там играят Джерард ,Хендерсън,Джонсон,Сисоко плюс контузения Лукас ,нали така ?
Но имаме един Енрике,който ще се върне скоро и който Роджърс харесва.Така ,че левия нов класен бек ,отпада.
Отдясно имаме един контузен вече Джонсън ,но в същото време имаме двама негови заместници ,в лицето на любимеца на легендите Фланаган и Кели .И тук мисля,че трябва да отпадне нов десен бек ,щом става въпрос за любимец на легендите и най вече на идола на всички .Знаеш за кой говоря ,нали ?
Така ,отиваме към капитана ,който няма как да се изкара от титулярния състав ,нали така ? Виждаме ,че даже поста му се променя ,само и само да играе .И тук отпада един нов класен халф.
Продължаваме с феномена .Любимец ,не само на идола ,но и на всички . И тук отпада нов класен халф.
Отиваме към контузения Лукас .Тук евентуално ,може нов. Но той може да не е дефанзивен ,защото Джерард ще се налага там .
Имахме и един Стърлинг ,който е доста малък за да има претенции към титулярно място и по тая причина Роджърс се беше насочил към Салах.Но португалския циганин ,използва името си и го прецака .
Така ,че Боянчо ,ти ми кажи ,къде ще играе новия евентуален класен играч ?
За това ,аз си мисля ,че ако вземе ,някой ,той няма да е класен а ще е нещо от рода на 20 годишните момченца -Саул или Андре Гомез ,които обаче ще са в противоречие на думите му . Той каза ,аз ще взимам само класа за да надграждаме вече . Но накрая може да се измъкне и да каже ,ами аз исках класа ама не стана и за това взех тия мишоци . Но тия мишоци ,с нищо не могат да помогнат към тоя момент на Ливърпул по пътя към целта.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.