Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Re: Любо Пенев подал оставка ?

Мнениеот Cherven_poboinik » 06 ное 2009 17:43

Лошо !!! Ако е наистина така :| Харесвах как работи .. И какво мислят да правят в Неделя имат мач със Славия ... Не се прави така , поне да бяха изчакали зимата :evil:
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 06 ное 2009 17:45

Надявам се да не е така.Не искам да си тръгва но и Стойчо е добър вариант.Каквото стане,дано да е за добро
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 06 ное 2009 17:45

paskaleevich написа:Неискам Любо да си тръгва, но според мен ако го направи сега е времето да се вземе треньор чужденец,като онези, които бяха предлагани за националния. Иначе тия пенсионери или супер неизвестни неграмотници няма смисъл да идват.

Тези чужденци не са запознати с българската действителност, трябва ни някой, който да е запознат с "блатото" български футбол.
Определено си мисля, че вероятно ще дойде някои от старите треньори, които са се въртяли до сега - Стойчо Младенов, Миодраг Йешич и т.н и т.н
Последна промяна от a boy named goo на 06 ное 2009 17:46, променено общо 1 път.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 06 ное 2009 17:45

Любо в последните месец ми се издигна и на мен в очите като принципен човек и голям професионалист. Много рядко не съм бил съгласен с него като го слушам как говори след мачовете. А това, което ТИТАН направиха е просто да му се изплюят в устата. Аз бих си тръгнал веднага. Жалко, че е след загуба. Титаните заслужаваха Базел-ЦСКА да завърши Х2 и да им тегли майните.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 06 ное 2009 17:46

Добър треньор е Любо, ама тия шефовете си правят т***к с него, не му уважават решенията, естествено, че няма да е изобщо доволен и може да подаде оставка.
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 06 ное 2009 17:48

Основната причина Любо Пенев да си тръгне са тези шибани наркотизирани малки боклуци, които се имат за футболисти. Ужас просто.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 06 ное 2009 17:49

Ако наистина е подал оставка, свалям му шапка, че е принципен, а не *****, която да лиже задниците на Титан, въпреки че зад гърба му върнаха пияндурниците.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 06 ное 2009 17:49

Не бързайте - да изчакаме до 19 часа и после ще говорим .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 06 ное 2009 17:52

Ако Любо е взел това решение няма,какво да го промени,принципен човек е вижда се от километри ... и ще е прав,ако са му се бъркали в отбора,то иначе друга причина няма да подава оставка да не говорим,че и Стойчо Младенов е същият това са хора със авторитет и няма да позволят да им се бъркат във работата,и ако Стойчо не го наследи или чужденец с реноме , ще попаднем във едно блато от,което няма измъкване ... ще вземат да назначават мишоци,като Ферарио Спасов и забравете да станем шампион ....компромисен вариант е Миодраг Йешич но не ми харесва този вариант,заради изгубените 7 точки и титла + дразгите с Орманджиев и после братските им прегръдки ... Любо да остане или Стойчо да го смени това са ни опциите !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Върни се в “Архив”