Накрая май ще викате да живее Цецоу ВасиУев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
flo. написа:Абе, не знам, ама с грандиозната селекция шанса да останете извън седмицата е над 50%. Имате мач с Литекс-гостуване и мач с Лудогорец. Тези мачове, ако не ги вземете ще викате бай-бай на седмицата.
flo. написа:Абе, не знам, ама с грандиозната селекция шанса да останете извън седмицата е над 50%. Имате мач с Литекс-гостуване и мач с Лудогорец. Тези мачове, ако не ги вземете ще викате бай-бай на седмицата.
slash1912 написа:Последната перла в селекцията.С тези футболисти ще е престъпление,ако не се класираме в ЛЕ.Остава само Стоилов да направи от тях отбор.И не искам да чувам повече оправдания за лоши терени,контузии,съдии и груби съперници!
BadBoy написа:slash1912 написа:Последната перла в селекцията.С тези футболисти ще е престъпление,ако не се класираме в ЛЕ.Остава само Стоилов да направи от тях отбор.И не искам да чувам повече оправдания за лоши терени,контузии,съдии и груби съперници!
Избирай си един от тези отбори да не се класира
Левски
ЦСКА
Лудогорец
Ловеч
Ботев
kamenitza написа:BadBoy написа:slash1912 написа:Последната перла в селекцията.С тези футболисти ще е престъпление,ако не се класираме в ЛЕ.Остава само Стоилов да направи от тях отбор.И не искам да чувам повече оправдания за лоши терени,контузии,съдии и груби съперници!
Избирай си един от тези отбори да не се класира
Левски
ЦСКА
Лудогорец
Ловеч
Ботев
Левски или ЦСКА все ми едно кой от двата.
Parmalat написа: Лудогорец,Литекс и Ботев ги искам в Европа,защото работят правилно,развиват школите и са от провинцията.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта