Хамза е в България и преговаря с Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
flo.
Контакти:

Re: Хамза е в България и преговаря с Ботев

Мнениеот flo. » 26 яну 2014 23:30

Абе, не знам, ама с грандиозната селекция шанса да останете извън седмицата е над 50%. Имате мач с Литекс-гостуване и мач с Лудогорец. Тези мачове, ако не ги вземете ще викате бай-бай на седмицата.
Накрая май ще викате да живее Цецоу ВасиУев :lol:

zergRush
Контакти:

Мнениеот zergRush » 26 яну 2014 23:39

flo. написа:Абе, не знам, ама с грандиозната селекция шанса да останете извън седмицата е над 50%. Имате мач с Литекс-гостуване и мач с Лудогорец. Тези мачове, ако не ги вземете ще викате бай-бай на седмицата.

Имаме мач с Нафтата, Локото София и Лудогорец. Шанса да останем извън седмицата е 0%. Шанса Левски да остане капо още една година е 100 процента. Ходи да мучиш другаде. :arrow:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 26 яну 2014 23:57

flo. написа:Абе, не знам, ама с грандиозната селекция шанса да останете извън седмицата е над 50%. Имате мач с Литекс-гостуване и мач с Лудогорец. Тези мачове, ако не ги вземете ще викате бай-бай на седмицата.

Грозденцето киселее ли?

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 27 яну 2014 00:03

Откъде да я измисли тая програма бе, младеж? :lol: В час ли си? :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 яну 2014 00:48

slash1912 написа:Последната перла в селекцията.С тези футболисти ще е престъпление,ако не се класираме в ЛЕ.Остава само Стоилов да направи от тях отбор.И не искам да чувам повече оправдания за лоши терени,контузии,съдии и груби съперници!

Избирай си един от тези отбори да не се класира
Левски
ЦСКА
Лудогорец
Ловеч
Ботев
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 27 яну 2014 01:03

BadBoy написа:
slash1912 написа:Последната перла в селекцията.С тези футболисти ще е престъпление,ако не се класираме в ЛЕ.Остава само Стоилов да направи от тях отбор.И не искам да чувам повече оправдания за лоши терени,контузии,съдии и груби съперници!

Левски
ЦСКА
Лудогорец
Ловеч
Ботев

Левски или ЦСКА все ми едно кой от двата.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 яну 2014 01:32

kamenitza написа:
BadBoy написа:

Левски
ЦСКА
Лудогорец
Ловеч
Ботев

Левски или ЦСКА все ми едно кой от двата.

Аз се чудя кой от двата е по-слаб в момента? :roll: Лудогорец,Литекс и Ботев ги искам в Европа,защото работят правилно,развиват школите и са от провинцията.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 27 яну 2014 02:06

BadBoy я ми кажи Лудогорец как пробиха в Европа ще ти кажа с много пари. Да похарчили сме около 2 милиона за трансфери за първи път от незнам колко години. Левски, ЦСКА харчиха преди и по-колосални суми и оставаха с калъфки. Лудогорец купи едно менте за 750 000 долара, ние купуваме голова машина за 750 000 евро. Да грешки винаги има и според мен Дорето ще е грешката от трансферите от Румъния, но ако 100 000 евро е загуба май не е толкова зле. И мисля, че е крайно време и в България да има конкурент на Лудогорец. Да не е приятно с много чужденци, но ми кажи качествени български играчи толкова са малко вече. Дори и нападатели на националния отбор се вижда колко струват като се върнат справка Домо, Макриев и Генков. Най-добрите бг играчи не искат да се връщат и взимат добро решение, останалите се връщат ама окончателно се вижда, че са свършили с футбола. Млади ми няма проблем ако искаш да се бориш за оцеляване. Да не говорим, че толкова малко таланти истински има. Един Неделев, Славчев, Вутов даже на пръстите на двете ръце не могат да се изброят. Останалите са вечни надежди, които пиянстват по нощите. Момчетата от Литекс да не ми да са получавали много шансове преди, просто Гришата спря парите и реши да налага млади, макар че и това е доста преувеличено, защото ако се извади титулярния състав на Литекс ще се види, че половината не са никакви юноши. И там има няколко чужденци, Бодуров, вратарите, Божиков, Манолов, Златинов, а и Александър Цветков, който незнайно защо още го броят за млад, както и вечната надежда Чико Фейсбука. И къде е правилния път да се дава път на тези млади няма лошо нека се дава, обаче да го грабват и да се възползват от него, защото никой няма да ги чака. Не играят в отбори от втората седмица. Ето един пример с младите ни вратари втория Росен Андонов се издъни срещу УФА жестоко, но за сметка на това Филип третия вратар, който беше в Раковски направи чудесен първи мач със Сион и дори спаси дузпа и сега го измести и вече ще е втори вратар. Ето това е шанс и да го грабваш. Иначе и двамата са 94 и 95 набор. Чунчуков пък вкара гол дали също получи шанс и се възползва от него. Съвсем друг е въпроса, че има много чужденци ментата, които нямат място в отборите ни и заемат места на младите ето това не е правилно. За мен е нормално един български отбор да има около 6 чужденци. А относно какви ни били целите, тя е класиране в Лига Европа и добро представяне там. Но за мен ако тръгнем силно можем да завършим и на второто място в класирането и защо да не вземем Купата.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 27 яну 2014 02:12

Това е пътят българският футбол да върви нагоре. Футбол без пари не се прави и Левски и ЦСКА са доказателството за това. Мога само да завиждам за това което се случва е Ботев и Лудогорец, но живота е колело-днес си на върха, утре си на дъното. Дано скоро се намерят още хора които да инвестират в родни отбори, за да вдигнем като цяло нивото на първенството и като цяло на българския футбол.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 27 яну 2014 08:13

Parmalat написа: Лудогорец,Литекс и Ботев ги искам в Европа,защото работят правилно,развиват школите и са от провинцията.

:lol: :lol: :lol:
Ти, сериозно ли смяташ, че Пловдив може да бъде нечия провинция?
Средствата хвърлени за селекция ни задължават най-малко да вземем Купата и да влезем в тройката. Всичко друго би било ПРОВАЛ, защото щом пируваш по време на чума, трябва да си сигурен, че ще я преживееш.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Ботев”