ФА Къп: Борнемут- Ливърпул 25.01.2014 | 14:45 | 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: ФА Къп: Борнемут- Ливърпул 25.01.2014 | 14:45

Мнениеот mitko9311 » 25 яну 2014 17:01

Kotzata написа:
mitko9311 написа:Честита победа на всички продължаваме напред и тази купа трябва да е наша надявам се на лесен съперник и в следващия кръг знаете ли кога е жребия ???

Тегленето е утре. Мачовете ще се играят на 15-ти февруари. ;)

Мерси имах някакъв спомен, че винаги се тегли докато се играе самият кръг ама не бях сигурен длъжен бях да питам пожелавам тогава мач на Анфийлд срещу победителя от Рочдейл и Шефилд Уензди ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 25 яну 2014 17:16

mitko9311 написа:Мерси имах някакъв спомен, че винаги се тегли докато се играе самият кръг ама не бях сигурен длъжен бях да питам пожелавам тогава мач на Анфийлд срещу победителя от Рочдейл и Шефилд Уензди ;)

Дано! :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: ФА Къп: Борнемут- Ливърпул 25.01.2014 | 14:45 | 2-0 FT

Мнениеот Avrameca » 25 яну 2014 17:21

Честита победа :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 26 яну 2014 08:57

wolf написа:
mitko9311 написа:Според мен БР го е страх да прави смени да не се разруши ритъма на игра или да не стане някакъв обрат и не вярва на резервите си и затова толко дълго не прави смени за да не стане гаф ама срещу такива слабаци как да стане гаф .....

На Брендън му правят трансферите, Брендън го е страх да играе с резервите, какво въобще върши тоя човек в отбора?

Бе и мен ме е яд заради някои неща, ама поне явно води тренировките по-добре от последните си двама предшественици ;)

iznenada

Мнениеот iznenada » 26 яну 2014 10:19

Karsa Orlong написа:
wolf написа:
mitko9311 написа:Според мен БР го е страх да прави смени да не се разруши ритъма на игра или да не стане някакъв обрат и не вярва на резервите си и затова толко дълго не прави смени за да не стане гаф ама срещу такива слабаци как да стане гаф .....

На Брендън му правят трансферите, Брендън го е страх да играе с резервите, какво въобще върши тоя човек в отбора?

Бе и мен ме е яд заради някои неща, ама поне явно води тренировките по-добре от последните си двама предшественици ;)

Много по добре .
Освен това ,никой не му прави трансферите .Това са поредните глупави разсъждения на масовия бг фен. Той дойде и поиска ЦЯЛАТА СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКА ВЛАСТ в Ливърпул .И тя му бе дадена.Той за това не поиска и спортен директор над него. Но точно тук е проблема за мен .Защото Роджърс ,все още не е голямо име във футбола и примерно един Чики Бегиристайн ,щеше да му свърши перфектна работа на трансферния пазар.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 26 яну 2014 10:44

Доволен съм от победата над Борнемут,постигната общо взето в тренировъчно темпо. Терена беше ужасен и играчите видимо се пазеха от контузии.
Роджърс най накрая излезе с Моузес отляво а Коутиньо в средата .Доволен съм от схемата .Искам да я виждам всеки мач. Дали Моузес на крилото или Стърлинг ,няма значение ,важното е креативен халф ,като Коутиньо да е в центъра . Защото ,винаги може да ти подаде голов пас и да измисли нещо изненадващо . Добър мач за Моузес ,който направи добри неща . Добра техника на скорост и вкара хубав гол .
Хареса ми и комбинативната игра на Суарес ,който я подаваше перфектно пред наказателното .Добър голов завършек на Дани и пореден трагичен завършек на Хендерсън . Това момче така и не се научи да играе футбол . Топката там се натиска ..подхожда се ,с увереност и самочуствие към тая топка ..тялото се накланя напред ..гледа се вратаря ..отправя се удар не толкова силен ,колкото точен и се вкарва .Ако ги направи тия неща ,няма как да не я вкара . Но той не може . Но пък може на фифата . Освен това ,не може да изнесе топката ?! После котенцата в тоя форум ,ще ми говорят ,че Лукас нямал класа и незнам си кво . Поредна смехотворна страница ,в книгата . :) Ще отидат сигурно два тома ,няма как . :)
Не ,аз ще напиша такава книга .Това ,което видях в бг феновете на Ливърпул от три години насам ,няма аналог !!! Това ме потресе .Разтърси ме ,повече от земетресението през 86 .
Лукас има класа и изнася перфектно топката .Сега Лукас го няма и лъсна голия гъз на феномена .Хендерсън няма класа ,няма и да има .
Особено ,бях потресен от един пас на Хендерсън към Моузес .Боже господи ,ми той щеше да го утрепе с пас .Срам и смях. И този играч играе в Ливърпул ?? И този играч гради играта на Ливърпул ? И има над 100 мача за Ливърпул ? И този играч е любимец на всички ..фенове ,легенди ,треньори ? И после ,що сме били 7 или 8 ,е как няма да бъдем ??
Радвам се ,че отбора продължава напред и продължавам да искам купата .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 яну 2014 00:59

iznenada написа:Доволен съм от победата над Борнемут,постигната общо взето в тренировъчно темпо. Терена беше ужасен и играчите видимо се пазеха от контузии.
Роджърс най накрая излезе с Моузес отляво а Коутиньо в средата .Доволен съм от схемата .Искам да я виждам всеки мач. Дали Моузес на крилото или Стърлинг ,няма значение ,важното е креативен халф ,като Коутиньо да е в центъра . Защото ,винаги може да ти подаде голов пас и да измисли нещо изненадващо . Добър мач за Моузес ,който направи добри неща . Добра техника на скорост и вкара хубав гол .
Хареса ми и комбинативната игра на Суарес ,който я подаваше перфектно пред наказателното .Добър голов завършек на Дани и пореден трагичен завършек на Хендерсън . Това момче така и не се научи да играе футбол . Топката там се натиска ..подхожда се ,с увереност и самочуствие към тая топка ..тялото се накланя напред ..гледа се вратаря ..отправя се удар не толкова силен ,колкото точен и се вкарва .Ако ги направи тия неща ,няма как да не я вкара . Но той не може . Но пък може на фифата . Освен това ,не може да изнесе топката ?! После котенцата в тоя форум ,ще ми говорят ,че Лукас нямал класа и незнам си кво . Поредна смехотворна страница ,в книгата . :) Ще отидат сигурно два тома ,няма как . :)
Не ,аз ще напиша такава книга .Това ,което видях в бг феновете на Ливърпул от три години насам ,няма аналог !!! Това ме потресе .Разтърси ме ,повече от земетресението през 86 .
Лукас има класа и изнася перфектно топката .Сега Лукас го няма и лъсна голия гъз на феномена .Хендерсън няма класа ,няма и да има .
Особено ,бях потресен от един пас на Хендерсън към Моузес .Боже господи ,ми той щеше да го утрепе с пас .Срам и смях. И този играч играе в Ливърпул ?? И този играч гради играта на Ливърпул ? И има над 100 мача за Ливърпул ? И този играч е любимец на всички ..фенове ,легенди ,треньори ? И после ,що сме били 7 или 8 ,е как няма да бъдем ??
Радвам се ,че отбора продължава напред и продължавам да искам купата .

Кой ти твърди че Хендерсън може да върши работата на Лукас. Гледах и Масчерано и Хаман преди това - Лукас няма и половината от класата им, а играе на същата позиция и ролята му е абсолютно същата. Лукас няма достатъчно класа!

Върни се в “Ливърпул”