Кашчей написа:ПП- Аз не съм изобщо поддръжник на режима в КНДР, да го спомена за всеки случай.
To почти няма нормален човек който да им е фен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:ПП- Аз не съм изобщо поддръжник на режима в КНДР, да го спомена за всеки случай.
Alexx написа:Кашчей написа:ПП- Аз не съм изобщо поддръжник на режима в КНДР, да го спомена за всеки случай.
To почти няма нормален човек който да им е фен.
Кашчей написа:Аз не разбрах изобщо какво общо имат руснаците в тази тема.
Определено много люде в този форум вярват на един или друг източник, в съответствие с това дали информацията им отърва или не. Ако от РИА "Новости" бяха написали, че Ким Чен Ун е освободил всички политически затворници в КНДР сигурно щеше да е лъжа, но понеже пишат лошо за него-това е истина.
ПП- Аз не съм изобщо поддръжник на режима в КНДР, да го спомена за всеки случай.
Безкомпромисен написа:Ким Чен Ун е комунистически престъпник, убиец и терорист, на когото мястото му е на подсъдимата скамейка и той за това си убийство трябва да бъде осъден на смърт!Нормален човек няма как да избива смейството си, освен ако не е комунист, за комунистите това е нормално, те са готови да избият родителите си, децата си, просто защото комунистът по природа е престъпник, убиец, терорист, национелн предател, майкопродавец, безродник , безбожник служещ на чужда и враждебна на България страна - СССР! От комунист може да се очаква само злини и нещастие!
Бог да пази България от комунисти!
James Beattie написа:Безкомпромисен написа:Ким Чен Ун е комунистически престъпник, убиец и терорист, на когото мястото му е на подсъдимата скамейка и той за това си убийство трябва да бъде осъден на смърт!Нормален човек няма как да избива смейството си, освен ако не е комунист, за комунистите това е нормално, те са готови да избият родителите си, децата си, просто защото комунистът по природа е престъпник, убиец, терорист, национелн предател, майкопродавец, безродник , безбожник служещ на чужда и враждебна на България страна - СССР! От комунист може да се очаква само злини и нещастие!
Бог да пази България от комунисти!
Доста често използваш тази дума. Само тя ли ти е в главата?
Офтопик:
Безкомпромисен написа:
Ще я използвам докато не се извърши радикална и безкомпромисна декомунизация , комунистическите престъпници не бъдат съдени и осъдени и България да стане една независима и демократична държава , която да бъде свободна зона от комунизъм болшевизъм социализъм!
James Beattie написа:Безкомпромисен написа:
Ще я използвам докато не се извърши радикална и безкомпромисна декомунизация , комунистическите престъпници не бъдат съдени и осъдени и България да стане една независима и демократична държава , която да бъде свободна зона от комунизъм болшевизъм социализъм!
А тя не е ли вече такава?Може би си има все още няколко работодателя и хора от правителството с комунистически възгледи от миналото, но като цяло , не може да сравниш България от времето на Живков или КНДР в момента, със сегашния живот който имаме тук.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта