Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Протестиращи превзеха сградата на градския съвет във Виница

Мнениеот South_Park » 26 яну 2014 21:37

зеления написа:
sin4ec написа:
зеления написа:Чета ти малоумните брътвежи и ти се чудя: ти поне малко чел ли си нещо свързано с историята? НЯМА В СВЕТОВЕН МАЩАБ УПРАВЛЯВАЩИ ДА СА УСПЕЛИ ДА ПОБЕДЯТ НАРОДА СИ!!!! ДА, ЕДИН НАРОД МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН, НО САМО ОТ ДРУГ ТАКЪВ С ПО-АГРЕСИВНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВЕТА! ТАКА, ЧЕ СПРИ ДА ПИСКАШ КАТО МЕЦОСОПРАНО И СЕ ВЗЕМИ В РЪЦЕ! Омръзна ми от червени малоумници!!!

Ма ти си верно много тъп,бе...

Аз по-тъпа кофа от теб не съм виждал в тоя форум, бе говно! Я у лево дето ти е мястото!!!

Незабавно пращай 10 лв , за да не те изкажа на модераторите 8-)
Ако искаш направо дай 100 за да можеш да обиждаш 10 пъти :?
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 яну 2014 21:39

South_Park написа:
зеления написа:
sin4ec написа:
зеления написа:Чета ти малоумните брътвежи и ти се чудя: ти поне малко чел ли си нещо свързано с историята? НЯМА В СВЕТОВЕН МАЩАБ УПРАВЛЯВАЩИ ДА СА УСПЕЛИ ДА ПОБЕДЯТ НАРОДА СИ!!!! ДА, ЕДИН НАРОД МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН, НО САМО ОТ ДРУГ ТАКЪВ С ПО-АГРЕСИВНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВЕТА! ТАКА, ЧЕ СПРИ ДА ПИСКАШ КАТО МЕЦОСОПРАНО И СЕ ВЗЕМИ В РЪЦЕ! Омръзна ми от червени малоумници!!!

Ма ти си верно много тъп,бе...

Аз по-тъпа кофа от теб не съм виждал в тоя форум, бе говно! Я у лево дето ти е мястото!!!

Незабавно пращай 10 лв , за да не те изкажа на модераторите 8-)
Ако искаш направо дай 100 за да можеш да обиждаш 10 пъти :?

Сакън, недей!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 26 яну 2014 21:40

Не говоря за теб , а за онуй от Варна ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 яну 2014 21:41

Raoul_Duke написа:
damyanov1963 написа:
Raoul_Duke написа:То и Бин Ладен беше "измислен" от американо-ционистката дружина, но впоследствие нещата се обърнаха.

Сигурно си прав, но мислиш ли наистина, че всички протестиращи в Украйна, а те са стотици хиляди го правят само защото са купени, а не защото им е писнало от досегашния начин на живот.
п.п. Първата ми жена беше украинка.

Със сигурност им е писнало от беднотията и мизерията, но ако се присламчат към евро-атлантиците, това с нищо няма да им помогне. Ние сме доказателството! Те също ще станат по-зле, защото тогава няма да има кой да им дава ресурси на ниски цени, а ще трябва да плащат всичко от джобовете си.
Знаеш, че болшинството от населението е проруски настроено и са готови дори да се отделят от Украйна като крайна мярка. Залежите на природни богатства пък са именно в източната част на страната, където са и етническите руснаци. Така че ако влезнат в Евросъюза, влизат по бели гащи. А за тяхното благосъстояние никой не е загрижен. Еврейските подстрекатели искат само и единствено отслабване на Русия, която в лицето на Путин им е като трън в очите. А самите украинци пак ще си останат бедни и гладни като кучета.

Така е. Просто целия свят се управлява от евреи, където и да отидеш пак на тях ще кацнеш, не си мисли, че Русия и Путин не се управляват от евреи. Най-големите руски олигарси са такива - Майкъл Чорни, Роман АВрамович и т.н.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

GoingDownS
Контакти:

Мнениеот GoingDownS » 26 яну 2014 21:42

sin4ec скоро протестите в украйна ще ви се сторят като разходка в парка! Комунистически, олигархични псета дано вие и децата ви горите в ада!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 яну 2014 21:43

GoingDownS написа:sin4ec скоро протестите в украйна ще ви се сторят като разходка в парка! Комунистически, олигархични псета дано вие и децата ви горите в ада!

Аз какво общо имам с комунисти и олигархия?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 яну 2014 21:43

Човек като ви чете простотиите, ще реши, че си живеем страхотно в нашата мила родина и сме тръгнали да бележим някакъв прогрес... ах, как се залъгвате, на следващите избори друго ще има, ще дойде Барека, още някой, нов месия, пак 4 години мизерия, после ааайде пак Бесепето да "спасява" положението и така докато не измрат и пенсионерите, щото само те ще останат в България, за жалост...
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 26 яну 2014 21:45

GoingDownS написа:sin4ec скоро протестите в украйна ще ви се сторят като разходка в парка! Комунистически, олигархични псета дано вие и децата ви горите в ада!

Ти ли раздаваш соросоидните парички? Я пусни и насам малко!

GoingDownS
Контакти:

Re: Всичко за протестите и за сблъсъците в Украйна

Мнениеот GoingDownS » 26 яну 2014 21:50

Да как знаете, станах милионер. Всяка вечер в царско село има "курви яжте, пийте, чичко Сорос черпи". Това ли са ви опорните точки другари?

Потребителски аватар
badboy95

Re: Всичко за протестите и за сблъсъците в Украйна

Мнениеот badboy95 » 26 яну 2014 22:01

GoingDownS написа:Да как знаете, станах милионер. Всяка вечер в царско село има "курви яжте, пийте, чичко Сорос черпи". Това ли са ви опорните точки другари?

Да не се плашат много, ние ги мрази безплатно и само душевно ставаме по-богати. ;) :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Върни се в “Архив”