Кировец написа:Не, просто се оказах прав, че в лицето на Аймен намерихте читав ляв бек, та Уолъс в последствие се оказва ненужен без значение дали ще се представи добре или не - той е свободен агент, който ще иска и стабилна заплата, за Аймен са дадени пари на ръка, заплатата му не е малка.
Според мен още тогава с трансфера на Аймен пробите на Уолъс се обезмислиха.
Понеже се беше разразил спор за позицията на Белаид. Мисля,че ще играе бек, а Сухия ще доведе нов защитник.
Виж сега ... набутай си го това, което ще ти кажа в главата и го запомни - Белаид в Левски ще играе централен защитник ( не защото го преквалифицират ) , защото той може да играе такъв , както може да играе и ляв бек , както и опорен халф ( нарича се "универсален" футболист - футболист , който може да играе на повече от 1 позиция ) . Както в България ( и извън България ) , на стадиона и ..... така и тук ( във форумите ) Левски има повече привърженици от ЦСКА и Левски винаги е по-интересния отбор от ЦСКА .... та мисълта ми е нормално да висите в "нашите" форуми ( форумите , в които се коментира ПФК Левски София ), но от чисто човешка гледна точка не е нормално да провокирате и дразните "сините" фенове .... та айде оправяй се докато можеш ( както ти , така и др-те ти "събратя" ) ... че стане ли прекалено късно .... някои неща просто не могат да се поправят.