Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Син до гроб_ » 26 яну 2014 17:43

Rivaldo10 написа:
Кировец написа:Не, просто се оказах прав, че в лицето на Аймен намерихте читав ляв бек, та Уолъс в последствие се оказва ненужен без значение дали ще се представи добре или не - той е свободен агент, който ще иска и стабилна заплата, за Аймен са дадени пари на ръка, заплатата му не е малка.
Според мен още тогава с трансфера на Аймен пробите на Уолъс се обезмислиха.
Понеже се беше разразил спор за позицията на Белаид. Мисля,че ще играе бек, а Сухия ще доведе нов защитник.

Вие имате защитници като за три отбора, защо не ни дадете двама на нас, ние ще ви пратим Генков или Макриев, който си изберете. :) :lol:

Разменяме разиграващ халф слънце, тип Оскар или по-скоро със стил, доближаващ този на Давид Силва в лицето на Кевин Бру за НЯКАКЪВ защитник, независимо от възраст, пост и националност. :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 яну 2014 17:46

Rivaldo10 написа:
Кировец написа:Не, просто се оказах прав, че в лицето на Аймен намерихте читав ляв бек, та Уолъс в последствие се оказва ненужен без значение дали ще се представи добре или не - той е свободен агент, който ще иска и стабилна заплата, за Аймен са дадени пари на ръка, заплатата му не е малка.
Понеже се беше разразил спор за позицията на Белаид. Мисля,че ще играе бек, а Сухия ще доведе нов защитник.

Вие имате защитници като за три отбора, защо не ни дадете двама на нас, ние ще ви пратим Генков или Макриев, който си изберете. :) :lol:

Грънчов е свободен агент.
Мисля, че Генков би се вписал добре на Армията.

Казвам всичко това с условностите около реалността. :roll:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 яну 2014 17:55

Без значение дали се е представил добре или не,ОМГ! Пишете, колкото да не заспите ли? Ти видя ли го вчера как се представи? Всичките атаки на Черноморец минаха през неговата зона, оставаше и да го оставим..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 яну 2014 17:59

ralka_levskarka написа:Без значение дали се е представил добре или не,ОМГ! Пишете, колкото да не заспите ли? Ти видя ли го вчера как се представи? Всичките атаки на Черноморец минаха през неговата зона, оставаше и да го оставим..

Да. Много съм си добре. Не ми се спи. И да беше направил нещо пак щяхте да го разкарате. 1 контрола нищо не може да определи, но въпреки това го разкарвате. Следователно се потвърждава мнението ми. Нормално е всички атаки да минат през неговата зона - Херо не е прост - така е инструктирал футболистите си.
Не ми трябва да съм гледал мача. То нищо не се разбираше. Линковете насичаха.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 яну 2014 18:00

Кировец написа:
Rivaldo10 написа:

Грънчов е свободен агент.
Мисля, че Генков би се вписал добре на Армията.

Казвам всичко това с условностите около реалността. :roll:

Грънчов ако го вземат няма да съжаляват!Стига да иска да играе при тях! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 яну 2014 18:01

Кировец написа:
ralka_levskarka написа:Без значение дали се е представил добре или не,ОМГ! Пишете, колкото да не заспите ли? Ти видя ли го вчера как се представи? Всичките атаки на Черноморец минаха през неговата зона, оставаше и да го оставим..

Да. Много съм си добре. Не ми се спи. И да беше направил нещо пак щяхте да го разкарате. 1 контрола нищо не може да определи, но въпреки това го разкарвате. Следователно се потвърждава мнението ми. Нормално е всички атаки да минат през неговата зона - Херо не е прост - така е инструктирал футболистите си.
Не ми трябва да съм гледал мача. То нищо не се разбираше. Линковете насичаха.

Насичала ти е главата, от другата страна беше Стивън Петков, който дори не е бек, а в средата Белаид и Диян Иванов, да,Херо не е прост.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 26 яну 2014 18:03

100 хиляди лева делят "Левски" от осигуряването на третото попълнение за тази зима. БЛИЦ разбра, че точно това е сумата, която Берое иска за защитника Пламен Крумов.

Не е тайна, че той е в плановете на Антони Здравков, но не е ясно дали сделката ще се осъществи сега или след края на сезона играчът ще се озове на "Герена" като свободен агент.

Юношата на Локомотив (София) още преди Нова година отказа да поднови договора си с Берое и веднага беше отписан от Хубчев. Героят от САЩ`94 дори не смята да го използва през пролетта. Заради това ръководството на клуба от Стара Загора се надяват да продаде Крумов още сега, но настоява да получи 100 бона.

В същото време под Аязмото са се изсмели на желанието на "Левски" и директно са отрязали колегите си. "Сините" предложили размяна - Илиян Йорданов за Крумов, без да доплащат. От Берое категорично заявили, че пускат досегашния си основен играч само срещу пари. При това положение топката е в полето на столичани, но на "Герена" са доста закъсали с финансите и към момента не е ясно дали Тодор Батков ще извади 100 бона за Крумов, който през лятото може да бъде взет като свободен агент.

Тази зима "Левски" вече се подсили с Аймен Белаид от Локомотив (Пловдив) и Антон Огнянов от Любимец.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 яну 2014 18:06

В същото време ***.eu научи, че след вчерашната контрола Левски проявява интерес към едно от евентуалните нови попълнения на Черноморец - Дойу. Лявото крило на "акулите" игра страхотно в контролата срещу "сините" и е хванал окото на треньора Тони Здравков и неговите асистенти. В момента Дойу кара пробен период в Черноморец, но кариерата му може да придобие изненадващ завой и в крайна сметка той да се озове при "сините".

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 26 яну 2014 18:06

blue atak написа:100 хиляди лева делят "Левски" от осигуряването на третото попълнение за тази зима. БЛИЦ разбра, че точно това е сумата, която Берое иска за защитника Пламен Крумов.

Не е тайна, че той е в плановете на Антони Здравков, но не е ясно дали сделката ще се осъществи сега или след края на сезона играчът ще се озове на "Герена" като свободен агент.

Юношата на Локомотив (София) още преди Нова година отказа да поднови договора си с Берое и веднага беше отписан от Хубчев. Героят от САЩ`94 дори не смята да го използва през пролетта. Заради това ръководството на клуба от Стара Загора се надяват да продаде Крумов още сега, но настоява да получи 100 бона.

В същото време под Аязмото са се изсмели на желанието на "Левски" и директно са отрязали колегите си. "Сините" предложили размяна - Илиян Йорданов за Крумов, без да доплащат. От Берое категорично заявили, че пускат досегашния си основен играч само срещу пари. При това положение топката е в полето на столичани, но на "Герена" са доста закъсали с финансите и към момента не е ясно дали Тодор Батков ще извади 100 бона за Крумов, който през лятото може да бъде взет като свободен агент.

Тази зима "Левски" вече се подсили с Аймен Белаид от Локомотив (Пловдив) и Антон Огнянов от Любимец.

Цитираш блиц? Защо ни причиняваш това в неделя вечер?
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 26 яну 2014 18:12

Andrew Eldritch написа:
blue atak написа:100 хиляди лева делят "Левски" от осигуряването на третото попълнение за тази зима. БЛИЦ разбра, че точно това е сумата, която Берое иска за защитника Пламен Крумов.

Цитираш блиц? Защо ни причиняваш това в неделя вечер?

Защо :) :)

Върни се в “Архив”