Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот AN71 » 26 яну 2014 14:22

CSKA 78 написа:Виж сега пич,не злобея и не се радвам на вашето нещастие(ако може така да се каже)!
В психологията има определен начин на мислене-да съдиш другите хора по себе си!Ако това е твоят начин,значи ти си озлобения,радващия се на нещастието на другите!
Защото повечето ти постове за фенове на ЦСКА са злобни!(не казвам ,че някои не са го заслужили).
Един съвет -гледай да се отнасяш дипломатично към всички, без да "поставяш имена" или да обиждаш!(независимо колко ти е "накипяло" отвътре)!
Все пак това е само форум и тук не се решават житейски проблеми! :)

Хайде виж колко коментара имам във вашия форум и тогава говори глупости аз за разлика от теб и такива като теб си гледам в моя двор и не ми дреме за вас ;) и как се отнасям кой съм обидил и с какво.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 яну 2014 14:32

Освен да раздаваш цветни квалификации нищо съществено без значение от форума и темата...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 26 яну 2014 14:33

[offtopic]Айде разправяйте се на лични! ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 яну 2014 14:36

Хайде да го продаваме Гари , че ми писна от него . Ебати кифлара . Зор да се маха . Сигурно и Тери е имал такива моменти в Челси ама си мълчи човека и се хвърля в мачовете -

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 яну 2014 14:37

AN71 написа:
CSKA 78 написа:Виж сега пич,не злобея и не се радвам на вашето нещастие(ако може така да се каже)!
В психологията има определен начин на мислене-да съдиш другите хора по себе си!Ако това е твоят начин,значи ти си озлобения,радващия се на нещастието на другите!
Защото повечето ти постове за фенове на ЦСКА са злобни!(не казвам ,че някои не са го заслужили).
Един съвет -гледай да се отнасяш дипломатично към всички, без да "поставяш имена" или да обиждаш!(независимо колко ти е "накипяло" отвътре)!
Все пак това е само форум и тук не се решават житейски проблеми! :)

Хайде виж колко коментара имам във вашия форум и тогава говори глупости аз за разлика от теб и такива като теб си гледам в моя двор и не ми дреме за вас ;) и как се отнасям кой съм обидил и с какво.

[offtopic]Абсолютно точно казано!И после ние сме били злобни!Няма значение в кой подфорум пишеш,а какво пишеш!
От този спор победител няма да има за това ти казвам-много здраве и до нови срещи! :twisted:[/offtopic]
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 яну 2014 14:45

ЕМИЛ написа:Хайде да го продаваме Гари , че ми писна от него . Ебати кифлара . Зор да се маха . Сигурно и Тери е имал такива моменти в Челси ама си мълчи човека и се хвърля в мачовете -

Вече от него зависи дали ще го продадете.
За сега под наем и так ще си спестите заплатите му, а дали ще получите трансферна сума зависи от него.
Личното ми мнение, че офертата не е добра за Левски, защото свежи пари в клуба ням да влязат и това ще ускори й продажбата на Гаджев.
Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 26 яну 2014 15:38

PFC Litex написа:
ЕМИЛ написа:Хайде да го продаваме Гари , че ми писна от него . Ебати кифлара . Зор да се маха . Сигурно и Тери е имал такива моменти в Челси ама си мълчи човека и се хвърля в мачовете -

Вече от него зависи дали ще го продадете.
За сега под наем и так ще си спестите заплатите му, а дали ще получите трансферна сума зависи от него.
Личното ми мнение, че офертата не е добра за Левски, защото свежи пари в клуба ням да влязат и това ще ускори й продажбата на Гаджев.

Свежи пари ще влязат при всички положения! Стига сте плямпали наизуст и да се правите на много печени и знаещи. Според теб, дали няма да му се вземат едно 100-200 хиляди евро за наем на Родригез?! За момента са жизненоважни, а и няма да му се плаща немалката заплата. Лятото трансфери се правят много по-лесно и тогава със сигурност ще бъде продаден! Шансът да бъде забелязан в Примера дивизион е значително по-голям от родната А група. Толкова ли ви е трудно да мислите понякога?!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 яну 2014 16:13

Като живееш под наем ти ли плащаш данъците на апартамента?
Зависи, какво са се разбрали Левски и Елче, кой да му плаща заплата, осигуровки и т.н., ако ги плащат Елче наем е много възможно и да няма, а Левски ще спести от фонд работна заплата, ако Левски остане да му плаща въпросните то тогава Елче ще плаща и т.н.
Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 26 яну 2014 16:31

PFC Litex написа:Като живееш под наем ти ли плащаш данъците на апартамента?
Зависи, какво са се разбрали Левски и Елче, кой да му плаща заплата, осигуровки и т.н., ако ги плащат Елче наем е много възможно и да няма, а Левски ще спести от фонд работна заплата, ако Левски остане да му плаща въпросните то тогава Елче ще плаща и т.н.

Би ли обяснил сега, какво общо имат данъци на апартамент и наем на футболист? По същата логика ти давам пример: ако наемеш кола кой сипва горивото, ти или човекът от който си наел колата? Значи зависи какво се разберат Левски и Елче, ама си ербап да твърдиш, че сделката не е добра за Левски , и че свежи пари няма да влязат в клуба?! Явно си вътре в кухнята на ФК Левски, та би ли ни споделил (врачувал) как се движи трансферът на Гаджев, какви са параметрите и дали ще има изгода за Левски? Благодаря предварително.
Последна промяна от Син до гроб_ на 26 яну 2014 16:43, променено общо 1 път.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 яну 2014 16:43

Варианта Елче хем да плаща за наем50-100-200К евро, хем да плаща 100% заплата-15-20К евро е в сферата на фантастиката.

Върни се в “Архив”