superspiro написа:Alonso_Massa написа:KingKenny написа:Коутиньо е не просто слаб, а жалък. Слаб физически, не му вървят пасовете, не помага в защита абсолютен кошмар е до момента. Халфове нямаме и това е огромен проблем.
Миналия сезон като направи 8 асистенции и вкара 3 гола за 11 мача друга песен пеехте. Момчето просто не е във форма иначе е абсурдно да се казва, че е "жалък"!!!
Аз се чудя защо Роджърс продължава да го пуска всеки мач, без значение как играе. Дай му един мач почивка, покажи му, че като играе слабо, ще е на скамейката. Алберто защо го взехме, да играе 7 минути срещу Борнемут ли? Не заслужава ли шанс? Голям фен съм на Коутиньо, но в тази си форма изобщо не помага на отбора . Иначе според мен правилния дефанзивен халф за нас е Инлер - здрав, със страхотен удар, много полезен играч.
После чакам по бира от вас, ако вземете Инлер

Откога ви повтарям, че това е правилния избор на Брендо за средата на терена. Много стабилен играч, а в момента и не играе много в Наполи, така че лесно ще го пуснат. Има 1 седмица време и мисля, че и тая седмица ще има трансферни бомби

В Наполи има още един много перспективен играч, Лоренцо Инсиние, опаа 15 млн. в маркета, значи поне 20 ще му искат

Блерим Джемайли също не е лош халф, въобще оттам когото и да вземете, все е добре