Ким Чен Ун изби цялото семейство на чичо си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Ким Чен Ун изби цялото семейство на чичо си
Много е лесно да говорим за неща от които сме много далеч, това е истински ад, тези в кой век живеят ? Щом роднините скачат срещу този, значи се чувстват виновни, че такова изчадие им е роднина и се опитват нещо да направят.
[center]Levski & Lazio[/center]
Ами щом и руснаците са в кюпа, какво ми ги хвалите тогава и що ще чиним ние при тях? 

[center]Съединението прави силата![/center]
Офтопик:
Neo M написа:Пак се опитваш да си хлъзгав като змия. Нищо не вадя от контекста, защото първия ти коментар в темата се основава изцяло на твърдението ти, че РИА Новости не се излизали с подобна новина. След това ти просто се опитваш да насочиш разговора в съвсем друга посока.
Колкото до вярването на руснаците- поне един път ти написах, че въобще не съм коментирал съдържанието и източника на новината. Ако се беше зачел в тяхната информация, то щеше да видиш, че кореспондентката им е в Сеул, а не в Пхенян, и предава от Южна Корея, като се позовава на различни източници. Тя не говори от първо лице, единствено число или пък да цитира официален източник от Пхенян / щеше да е учудващо да го беше направила точно с подобна информация /.
П.С.: И не се пали толкова! Не съм очаквал, че ще вземеш да се извиниш за лъжата си. Щеше да учудиш форума ако го беше направил.
Волене, разкрит си !

Е, аз пък няма да се извиня ! Комунист и котка по гръб не падат !

Сега сериозно. Като се пишеш интелигентен човек каква информация очакваш да излезе от Сеул за Северна Корея ? Положителна ли ? Достоверна ? Силно се съмнявам. Нищо, че става дума за руска кореспондентка. И сред руснаците има много промити мозъци, които го играят фешън и са прозападно ориентирани. Плюят и клеймят комунизма все едно до вчера не бяха главният му световен стожер ...

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Къде е КНДР да каже,че се прави така?
Ето го, този случай с детската песничка. Информацията отново тръгва от руски сайт като тази в днешната тема. Уж милите севернокорейски дечица пеели: "Пукни, проклета Америка !", а след превод се оказа, че пеят за книжка с картинки ...
Как да вярвам после на подобни новини за КНДР ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4ZYvDCfuBNc&feature=player_embedded[/youtube]

Как да вярвам после на подобни новини за КНДР ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4ZYvDCfuBNc&feature=player_embedded[/youtube]
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

viali69 написа:Neo M написа:Пак се опитваш да си хлъзгав като змия. Нищо не вадя от контекста, защото първия ти коментар в темата се основава изцяло на твърдението ти, че РИА Новости не се излизали с подобна новина. След това ти просто се опитваш да насочиш разговора в съвсем друга посока.
Колкото до вярването на руснаците- поне един път ти написах, че въобще не съм коментирал съдържанието и източника на новината. Ако се беше зачел в тяхната информация, то щеше да видиш, че кореспондентката им е в Сеул, а не в Пхенян, и предава от Южна Корея, като се позовава на различни източници. Тя не говори от първо лице, единствено число или пък да цитира официален източник от Пхенян / щеше да е учудващо да го беше направила точно с подобна информация /.
П.С.: И не се пали толкова! Не съм очаквал, че ще вземеш да се извиниш за лъжата си. Щеше да учудиш форума ако го беше направил.
Волене, разкрит си !Цял следобед ме притискаш да се извиня в стил "Извини се, бе !"
Е, аз пък няма да се извиня ! Комунист и котка по гръб не падат !![]()
Сега сериозно. Като се пишеш интелигентен човек каква информация очакваш да излезе от Сеул за Северна Корея ? Положителна ли ? Достоверна ? Силно се съмнявам. Нищо, че става дума за руска кореспондентка. И сред руснаците има много промити мозъци, които го играят фешън и са прозападно ориентирани. Плюят и клеймят комунизма все едно до вчера не бяха главният му световен стожер ...
Виали, душко, защо смяташ, че Северна Корея ми е първа грижа, че да ми е интересно колко достоверна е информацията на руска информационна агенция за тях? По такива теми, които се засягат в тази новина, аз си имам морална позиция и тя е, че осъждам всякакви убийства и всяка саморазправа с други човешки същества, още повече от позицията на силата. В тази връзка, ако все пак всичко това е истина, то за мен е все едно дали виновника е Ким някой си, или Обама, или който и да ти е на сърце за пример. Недопустимо е!
Ако все пак не си разбрал досега / щото тука винаги реакциите са, че ако не си с нас, то си против нас /, то както не харесвам политиката на руснаците, така и недолюбвам тази на щатите, на ингилизите, на "фашагите" и т.н. Всички те си гонят техния личен интерес и ги боли фара за другите дотолкова, доколкото могат да се възползват от тях. По възможност без взаимност.
Абе интересно как така се регистрираш в СПОРТЕН форум преди по - малко от година, за това време натрупваш над 1600 мнения и нито 1 не е за спорт. Кажи ми пак, че не си платен, мишок.
като чета темите за северна коеря и ми се повръща! всеки чел, видял, чул. големи хуманисти и големи капацитети по правата на човека. всяка държава, която не се придържа към хартата за правата на човека трябва да се осъжда от световното обществено мнение. няма абсолютно никакво значение каква е политическата уредба и конюнктура. факт е, че в комунистическите държави спазването на човешките права е само добро пожелание. какво има да се бистри за режима в пхенян, когато спортните отбори се наказват в трудови лагери след слабо представяне, има разстрели за гледане на чужда телевизия, няма достъп до интернет, милионни манифестации, на които се реве за изпълнение на план, ликвидират се хора само защото имат родствена връзка с "осъден престъпник" и всичко това в 21-век? ако трябва да е принципен до край, може би, чен ун трябва да заколи и майка си, защото сестра и си е позволила да колаборационира с народен предател под формата на 40-годишен брак, а след това и всички нейни кръвни потомци, като, естествено, не пропусне и себе си? всеки роден преди 80-та г., изключая себе си- аз съм по-малък, знае какво е да се живее в тоталитарна държава и най-малкото трябва да съчувства на корейския народ.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
- batmanlevski
- Контакти:

нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
аз пък чух ,че Бил Клинтън изял един динозавър и после за десерт 47685949 деца от детската градина във Филаделфия
какви весели теми