Ким Чен Ун изби цялото семейство на чичо си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Ким Чен Ун изби цялото семейство на чичо си

Мнениеот badboy95 » 26 яну 2014 13:58

MoNteSo написа:Нормално е да повярвате на това при положение, че повярвахте и на западната пропаганда за космонавта на Слънцето. Утре някой западен вестник ще напише, че в Северна Корея децата се хвърлят от високи скали, вие пак ще повярвате.
Лесно е да възприемаш всичко, което четеш, но е трудно да задействаш мозъка си и да помислиш логично ли е това. Забравяме самите престъпления, интересно ми е как си обяснявате постоянното "изтичане на информация" от иначе напълно затвореното общество на Северна Корея ? Сигурно американците имат внедрен агент дето си пие водката с Ким Чен Ун ? Много несериозно реагирате!

Написано е даже от братята ви руснаци, какво повече искаш? :?
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 яну 2014 14:01

pampi написа:
ММ1914 написа:
CTAHKO написа:
ММ1914 написа:Добре бе пичове, стига с тези. Малко ли са идиотите по света, че точно за този от тях има толкова теми? Не забравяйте че това е страна с различна култура и традиции от нашите. За тях може и да е нормално, нямам представа. Пуснете тема ако искате за надбягване с хлебарки, все пак е спортен форум.

Сигурно е корейски народен обичай :)

Нямам представа. Не забравяй че арабите избиват престъпилите някои норми с камъни. Да се избие целият род на предател не е нещо ново в историята, дори и в българската. Въпросът е кой прави преценката за предателството.
ПП Не го защитавам, само казвам че това си е тяхна работа, ние като си оправим държавата тогава може да им даваме наклон на ку..

Св. равноапостолен цар Борис-Михаил, покръстител на българския народ

Св. равноапостольный князь Борис I (в крещении Михаил)
Holy Equal To The Apostles Knyaz Boris I (Boris-Mihail (Michael)

852 - 889 година

Празнува се на 2 май, заедно със св. Атанасий Велики
Разрешава се вино и елей

Този светец е избил стотици хора при покръстването, ама нашата църква го канонизира... В същото време, не ще да канонизира Дякона, защото е убил една ратайче...Както се казва - интересът клати феса и смъртта на един е трагедия, а на хиляди - статистика. Прав е колегата по горе, ние нашите си кривици изправихме, та към чуждите посегнахме. 8-)

Цар Борис избива боилските родове не заради отказа им от покръстване, а защото правят заговор да бъде свален от престола. Той ги съди по закона в държавата, който предвижда точно такова наказание за заговор срещу владетеля (кхана или както е в неговият случай княза).
Църквата го канонизира не само заради покръстването на българите, което вече е било прието от по-голямата част от населението, а и заради приемането на учениците на Св. Св. Кирил и Методий, които намират прием и възможност за продължаване на делото им, като превеждат Св. Писания от гръцки на български, утвърждаване на българската писменост, отваряне на книжовни центрове в Преслав и Охрид и въобще за Святото му дело, дало отражение и на славянските народи. Защото ако Борис като цар не беше застанал с цялата Държавна мощ зад това дело, то щеше да бъде провалено и щеше да продължи воденето на службите и песнопенията на гръцки език и книгите да са с тази писменост. Той освен за българия има огромно значение и за много други народи използващи Кирилицата и обърнали се към Християнството.
Да, той избива тези родове когато е Цар, но години след това се разкайва за стореното, отказва се от престола и отива в манастир ставайки монах и умира като такъв. При него катарзиса е от светското към духовното и отказване от светските блага, смирил се до монах, докато дякон Игнатий излиза от манастира заради светско дело. Не казвам, че той не заслужава да бъде канонизиран за светец и това вярвам, че ще стане след време, но има канони и правила в Църкавата относно канонизирането които са много строги и за канонизирането са необходими някои признаци, както бяха описани.
А за душата на самият дякон Игнатий, както е името на Левски при постъпването в манастира, не е от значение дали ще го канонизират или не, ако е свята, то тя ще е блаженна и без да е обявена от Църквата за такава.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 яну 2014 14:04

viali69 написа:
Neo M написа:Пак се опитваш да извърташ. Не съм журналист-ЧЕ, щото ако бях, то тогава щях да те забивам на всяка подобна крачка, в която се опитваш да лъжеш и да подвеждаш хората. ;) Левове явно получаваш ти, щото от времето, което прекарваш в този форум, за да демагогстваш и манипулираш, то е явно, че не ти остава време да работиш нещо друго, с което да си вадиш хляба. Но в случая това не е важно, по-важното е да кажеш извинявай на хората, които четат тази тема и ти се опита да манипулираш.

Искаш да ми кажеш: [b]Извини се бе ! Така ли ? :mrgreen: [/b]
И защо така бе, господин пишман демократе ? Защо действате с похватите на тези, които уж усмивате ?
Защо днес вярвате на РУСКАТА агенция РИА Новости, а иначе руснаците са лошите ?
Защото тази информация обслужва вашите манипулации ли ?

Това, че го пише руска информационна агенция е гаранция за достоверност, така ли ? :roll:
Браво ! Голям напредък има в разбиранията ви относно Русия ! Похвално !

Смяташ, че е ненормално да се извиниш, когато си излъгал ли? Явно за морала на другите можеш да изпишеш куп думи, но твоя собствен не ти е приоритет.
И пак ти казвам- не извъртай нещата! Аз не съм коментирал нито съдържанието на новината, нито източника й. Просто ти доказах, че такава съществува точно там, където твърдиш, че я няма.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 26 яну 2014 14:04

MoNteSo написа:Нормално е да повярвате на това при положение, че повярвахте и на западната пропаганда за космонавта на Слънцето. Утре някой западен вестник ще напише, че в Северна Корея децата се хвърлят от високи скали, вие пак ще повярвате.
Лесно е да възприемаш всичко, което четеш, но е трудно да задействаш мозъка си и да помислиш логично ли е това. Забравяме самите престъпления, интересно ми е как си обяснявате постоянното "изтичане на информация" от иначе напълно затвореното общество на Северна Корея ? Сигурно американците имат внедрен агент дето си пие водката с Ким Чен Ун ? Много несериозно реагирате!

Е, колега, ти, не разбра ли ? Вярват, защото информацията идва от Руската информационна агенция "Новости" !
Има голям напредък в мисленето на пишман демократите и соросоидите ! Вече вярват на това, което пишат лошите руснаци. :mrgreen:
Значи трябва да продължим борбата за отварянето на очи до пълна победа ! ;)
Изображение
Изображение...Изображение...Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 26 яну 2014 14:10

ЕМИЛ написа:Политиците в С. Корея страдат от шизофрения .

+1 :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 26 яну 2014 14:12

Neo M написа: Смяташ, че е ненормално да се извиниш, когато си излъгал ли? Явно за морала на другите можеш да изпишеш куп думи, но твоя собствен не ти е приоритет.
И пак ти казвам- не извъртай нещата! Аз не съм коментирал нито съдържанието на новината, нито източника й. Просто ти доказах, че такава съществува точно там, където твърдиш, че я няма.

Не, не смятам за ненормално да се извиня, когато има за какво. В случая обаче няма за какво !
Изваждаш думите ми от контекста и се хващаш в едно мое твърдение, което няма абсолютно никакво значение.
Смисълът на написаното от мен беше, че по адрес на Северна Корея се пишат много лъжи и се манипулира общественото мнение. Това е важното, а не дали има статия или не !
Ти, извърташ нещата и насочваш вниманието в посока, която няма никакво значение !
Това, че съм написал, че няма статия, а се е оказало, че има, съвсем не означава, че написаното в статията е истина !
Освен, ако не сте взели безрезервно да вярвате в Русия и нейната държавна информационна агенция, разбира се, което ще е един огромен напредък във вашето мислене. :mrgreen:
И стига занимава хората с глупости, че оспамихме темата !
Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 26 яну 2014 14:17

Някъде в коментара си да съм конкретизирал, че точно тази новина е от западна медия ? Боли ме фаро кой го е написал. Колкото са "информирани" американците, толкова са "информирани" и руснаците. И отново повтарям това е напълно затворено общество. Не е кварталната кръчма та да се знае всеки какво прави.. И по-интересното е, че повечето коментари идват от хора, които са живяли през социализма. Точно вие трябва да сте достатъчно информирани, че колкото и болно да е съзнанието на един комунист, то той никога не би си позволил престъпленията му да се разберат публично. А такива малоумия като "новината" за Слънцето не искам и да ги коментирам.. това може да го сътвори само някой обратен журналист, дето мъж му не му е бъркал по дупката от седмици!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 яну 2014 14:29

viali69 написа:
Neo M написа: Смяташ, че е ненормално да се извиниш, когато си излъгал ли? Явно за морала на другите можеш да изпишеш куп думи, но твоя собствен не ти е приоритет.

Не, не смятам за ненормално да се извиня, когато има за какво. В случая обаче няма за какво !
Изваждаш думите ми от контекста и се хващаш в едно мое твърдение, което няма абсолютно никакво значение.
Смисълът на написаното от мен беше, че по адрес на Северна Корея се пишат много лъжи и се манипулира общественото мнение. Това е важното, а не дали има статия или не !
Ти, извърташ нещата и насочваш вниманието в посока, която няма никакво значение !
Това, че съм написал, че няма статия, а се е оказало, че има, съвсем не означава, че написаното в статията е истина !
Освен, ако не сте взели безрезервно да вярвате в Русия и нейната държавна информационна агенция, разбира се, което ще е един огромен напредък във вашето мислене. :mrgreen:
И стига занимава хората с глупости, че оспамихме темата !

Пак се опитваш да си хлъзгав като змия. Нищо не вадя от контекста, защото първия ти коментар в темата се основава изцяло на твърдението ти, че РИА Новости не се излизали с подобна новина. След това ти просто се опитваш да насочиш разговора в съвсем друга посока.
Колкото до вярването на руснаците- поне един път ти написах, че въобще не съм коментирал съдържанието и източника на новината. Ако се беше зачел в тяхната информация, то щеше да видиш, че кореспондентката им е в Сеул, а не в Пхенян, и предава от Южна Корея, като се позовава на различни източници. Тя не говори от първо лице, единствено число или пък да цитира официален източник от Пхенян / щеше да е учудващо да го беше направила точно с подобна информация /.

П.С.: И не се пали толкова! Не съм очаквал, че ще вземеш да се извиниш за лъжата си. Щеше да учудиш форума ако го беше направил. :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 яну 2014 14:36

Red Warrior написа:Борис не го убива, а ослепява, при това след като вече се е оттеглил от престола. Много бъркаш, ако си мислиш, че съзнанието на човека не е мръднало. Сегашните войни нямат нищо общо с тогавашните. Първо не са стотици, и второ не са за да се завладее даден народ, а да се свали някой диктатор останал ментално в Средновековието.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не е ли, за да се откраднат ресурсите на страната ?
За вас е нормално да вярвате на глупости, вие сте с промити мозъци.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 26 яну 2014 14:48

MoNteSo написа:Някъде в коментара си да съм конкретизирал, че точно тази новина е от западна медия ? Боли ме фаро кой го е написал. Колкото са "информирани" американците, толкова са "информирани" и руснаците. И отново повтарям това е напълно затворено общество. Не е кварталната кръчма та да се знае всеки какво прави.. И по-интересното е, че повечето коментари идват от хора, които са живяли през социализма. Точно вие трябва да сте достатъчно информирани, че колкото и болно да е съзнанието на един комунист, то той никога не би си позволил престъпленията му да се разберат публично. А такива малоумия като "новината" за Слънцето не искам и да ги коментирам.. това може да го сътвори само някой обратен журналист, дето мъж му не му е бъркал по дупката от седмици!

Подкрепям те напълно. Така е. Никой не казва, че Ким Чен Ун е светец и че Северна Корея е рай, но и на мен ми дойде вповече манипулацията и лъжите по техен адрес.
Като онази опашата лъжа за севернокорейската детска песничка, в която уж се пеело "Пукни, проклета Америка !".
Справка на "Господари на ефира" показа, че всъщност в текста на песничката няма нищо нередно и че става дума за напълно нормална детска песничка. В нея се пеело за книжка с картинки ... :oops:
Гнусна работа ти казвам !

Интересното е, че тогава отново РУСКИ сайт пусна фалшивия текст на песничката и цялата пропагандна машина на НСР лапна въдицата ... :lol:
Ето линк за разкритията: http://www.razkritia.com/249627/chutove ... a-amerika/
Последна промяна от viali69 на 26 яну 2014 14:53, променено общо 2 пъти.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”