Хуан Мата - Фен тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Хуан Мата - Фен тема

Мнениеот RedeviL » 26 яну 2014 14:02

Artoger написа:Предател такъв,а му симпатизирах докато беше в Челси.Дано изгние на пейката в Юнайтед манаф ще ми става той глезлио гол няма да видиш с екипа на Юнайтед боклук!!!!

Какъв е проблемът, ако сам иска да дойде? Значи Торес, на когото горди си лепнал аватар, може да дойде при вас и по твоите критерии да предаде Ливърпул, а щом става въпрос за футболист, който иска да ви напусне - не може.. Така ли? :mrgreen:

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 26 яну 2014 14:11

Топ трансфер,топ играч,топ класа.Успех му желая,другото си го може!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f2v1pLUk-KM[/youtube]
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 яну 2014 14:17

Tobacco написа:Топ трансфер,топ играч,топ класа.Успех му желая,другото си го може!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f2v1pLUk-KM[/youtube]

Наистина! В тези трудни времена и при положение, че всичко читаво е заето или се искат колосални суми за трансфер, определно привличаме класен играч!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 26 яну 2014 14:21

С кой номер ще играе ?

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 26 яну 2014 14:22

RedeviL написа:
Tobacco написа:Топ трансфер,топ играч,топ класа.Успех му желая,другото си го може!

Наистина! В тези трудни времена и при положение, че всичко читаво е заето или се искат колосални суми за трансфер, определно привличаме класен играч!

Викаш: "В царството на слепите и едноокият е цар" :mrgreen:
Аз съм убеден, че в Юнайтед на САФ, Мата щеше да бъде неотменна резерва. В Юнайтед на Мойс обаче има шанс и смятам, че той ще го използва.
Изображение
Изображение...Изображение...Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 яну 2014 14:24

viali69 написа:Викаш: "В царството на слепите и едноокият е цар" :mrgreen:
Аз съм убеден, че в Юнайтед на САФ, Мата щеше да бъде неотменна резерва. В Юнайтед на Мойс обаче има шанс и смятам, че той ще го използва.

Все още не знам с каква цел се взе Кагава? Типичен играч 10-ка, а се налага на фланга. Там изцяло се губи и това страда формата на футболиста. Отделно адаптацията му към английския футбол също не оправда очакванията. Да видим Мойс какви идеи има за Мата и къде що го налага....

п.п. Има информация, че ще вземе номер 7, но не е потвърдено на официалния сайт :roll:

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 26 яну 2014 14:25

MuFc1878 написа:
viali69 написа:Викаш: "В царството на слепите и едноокият е цар" :mrgreen:

Все още не знам с каква цел се взе Кагава? Типичен играч 10-ка, а се налага на фланга. Там изцяло се губи и това страда формата на футболиста. Отделно адаптацията му към английския футбол също не оправда очакванията. Да видим Мойс какви идеи има за Мата и къде що го налага....

Мата е силен и като крило,така че няма никакъв проблем къде ще играе :)
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 26 яну 2014 14:27

Определено ще вдигне духа и класата на отбора.
Добре дошъл в семейството на "червените дяволи", Хуан!
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 яну 2014 14:32

viali69 написа:
RedeviL написа:

Викаш: "В царството на слепите и едноокият е цар" :mrgreen:

Еми не ама.. При наличието на всичките тези шейхове ( ПСЖ и Ман Сити), Абрамович в Челси и като прибавим испанските Реал и Барса конкуренцията във футбола стана много ожесточена. Съответно това влияе на парите, коите се хвърлят за трансфери. А и вече виждате, че повечете класни отбори имат футболисти за по два отбора.. Като се замисля какви футболисти седят на резервната скамейка на Сити примерно и ми става много странно, как е възможно това!? Общо взето ситуацията с Мата е не по-различна.. Един много класен футболист, който спокойно може да е титуляр във всеки един класен отбор, но в Челси беше държан предимно на резервната скамейка.
Последна промяна от RedeviL на 26 яну 2014 14:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 26 яну 2014 14:34

На каквото и място да е Юнайтед,в каквото и състояние да е, си е МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД-една институция във футбола на която трудно може да се откаже.Отбора има достатъчно много пари и се вижда времето в което ще трябва да ги изкара! Мата е първия,ще има още много!
Офтопик:

Офтопик:

Върни се в “Манчестър Ю”