Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

PeterForsberg
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот PeterForsberg » 26 яну 2014 10:41

Gil-galad написа:
PeterForsberg написа:
wolf написа:
iliyan написа:Някой има ли идея къде се намира Ливърпул като финанси относно FairPlay на УЕФА ?!
Поне заради този FairPlay можеше да надаваме така , че да вкараме Челси и Моу в капан ;)
Или да не са влезли Челси в този капан вече и да се чудят дали няма да се окажат заради него извън Европа на есен ?!

вече са на плюс с продажбата на мата.

Не са.Бяха -50 млн. паунда в началото на месеца,от тогава продадоха де Брюин за 18 млн.,взеха Матич за 20 млн.,продадоха Мата за 37 млн. и сега купуват Салах за сума в порядъка от 11-16 млн.

Чакай, не е сигурно за Салах още....ся ще дойде Бабелкоптера и гледай к'во става :lol:

Да ти кажа честно,ако не го вземем,няма да ме е яд толкова,защото бих предпочел тези пари да отидат за футболист от типа на Гоналон,Инлер,Кабай/мечти,мечти :mrgreen:/.Чудех се вчера кво правехме,ако един от Стиви и Хендо се контузи?Кой ще играе в средата на терена.Алберто,който за 90 минути има 1 отнета топа в най-добрия случай или Коу,който и толкова няма,или опитните ветерани Роситър,Джак Дън...
А при решен мач БР ги държа до последно

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 яну 2014 10:48

PeterForsberg написа:Да ти кажа честно,ако не го вземем,няма да ме е яд толкова,защото бих предпочел тези пари да отидат за футболист от типа на Гоналон,Инлер,Кабай/мечти,мечти :mrgreen:/.Чудех се вчера кво правехме,ако един от Стиви и Хендо се контузи?Кой ще играе в средата на терена.Алберто,който за 90 минути има 1 отнета топа в най-добрия случай или Коу,който и толкова няма,или опитните ветерани Роситър,Джак Дън...
А при решен мач БР ги държа до последно

Е да то и мен не ме е толкова яд за самия Салах като играч, а за това, че за пореден път ще ни отмъкнат основна трансферна цел щото наще се побутват и не знаят какво правят всъщност. Иначе да халф е по-необходим в момента....неска има слухове, че сме пред Милан за подписа на Инлер, но нещо неми се вярва сякаш....най-много т'ва 20 годишното испанче за 10 милиона и толкова....то остава 1 седмица реално погледнато и някак си не виждам с темпото с което действат наще убавци как ще направим 2 трансфера...че той Айре е по-бавен дори от повечето ръководители в БГ футбола....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 яну 2014 11:00

Нещо се омотах в тези статистики(винаги съм ги мразел).Нещо в по съкратен вариант ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
CM Punk
Контакти:

Мнениеот CM Punk » 26 яну 2014 11:05

Абе хора, замислих се, дали не е възможно след като се върне Сако, Туре да не отиде като деф. халф. Знаем че има опит на тази позиция, да го пробваме един мач поне :? :?

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 26 яну 2014 11:14

CM Punk написа:Абе хора, замислих се, дали не е възможно след като се върне Сако, Туре да не отиде като деф. халф. Знаем че има опит на тази позиция, да го пробваме един мач поне :? :?

И аз си го мислих, но ако не се получи последствията може да са големи. Аз не мога да разбера толкова ли е трудно да се вземе просто един деф. халф. Не говоря за някой от класата на ЯЯ Туре просто играч, който може да играе там, защото при един червен картон или още една контузия измежду Хендо и Джерард и става лошо....Толкова резерви купихме лятото още една няма да е лошо.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 яну 2014 11:26

9lives написа:
CM Punk написа:Абе хора, замислих се, дали не е възможно след като се върне Сако, Туре да не отиде като деф. халф. Знаем че има опит на тази позиция, да го пробваме един мач поне :? :?

И аз си го мислих, но ако не се получи последствията може да са големи. Аз не мога да разбера толкова ли е трудно да се вземе просто един деф. халф. Не говоря за някой от класата на ЯЯ Туре просто играч, който може да играе там, защото при един червен картон или още една контузия измежду Хендо и Джерард и става лошо....Толкова резерви купихме лятото още една няма да е лошо.

Може и да е играл , но не ми се вярва , че ще му стигне въздуха да изкара 90 мин като дефанзивен халф Туре ! Може и да не съм прав и така ми се иска да има въздуха и да е на ниво за тази позиция ;)
Да видим какво ще стане сега с Салах и дали трансфера на Челси е толкова сигурен колкото казва Моу ;) И сега ми е интересно каква формата на Мата след дългият престой на скамейката ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

iznenada

Мнениеот iznenada » 26 яну 2014 11:33

Мата ,ще е поредния класен халф ,който манафите ,ще провалят ! От техния стил ,страдат халфовете. Грешен ход на Мата в кариерата му .
Сега вече ,след като е обявен за официален ,очаквам утре и Салах да бъде обявен за Челси . Моуриньо ми е ясен .
Освен това ,аз не мисля ,че Салах му трябваше чак толкова много . Важното е да прецака Ливърпул.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 26 яну 2014 12:36

http://sportwitness.ning.com/forum/topi ... ain-target
Слух,че нашия давал 12.5 млн паунда ,а Бенфика искали 15 млн ,за тоя 20 годишен халф,който ,за мен ,няма да има претенции за титуляр.Логичен трансфер на Роджърс. Феномена явно ,ще продължи да гради играта на Ливърпул с невероятните си умствени и технически умения.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 26 яну 2014 13:07

iznenada написа:http://sportwitness.ning.com/forum/topics/liverpool-told-to-up-bid-by-3m-to-get-their-new-main-target
Слух,че нашия давал 12.5 млн паунда ,а Бенфика искали 15 млн ,за тоя 20 годишен халф,който ,за мен ,няма да има претенции за титуляр.Логичен трансфер на Роджърс. Феномена явно ,ще продължи да гради играта на Ливърпул с невероятните си умствени и технически умения.

Относно Хендерсън,дори кашонар като теб може да види къде е в тази проста статистика
http://espnfc.com/stats/assists/_/leagu ... ue?cc=5739
Трети по асистенции в лигата с един от най-високите проценти на точни пасове,пред него са само Йозил и Шрек и е с равен брой с играчи като Рамзи,Джерард,Давид Силва и Хесус Навас,а Джордан дори не играе и като атакуващ халф.За сведение дълго трябва да търсиш в тази класация,за да намериш твоя любимец Шелви,за който толкова ревеш,докато плюеш настоящите играчи на клуба.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 26 яну 2014 13:16

Martin Skrtel, 29, played through the pain against Bournemouth after having staples to close a head wound that he picked up during Saturday's 2-0 FA Cup fourth-round win.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Върни се в “Ливърпул”