ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Кашчей » 26 яну 2014 01:02

Logical person написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:
Tommi написа:
W84me написа:Кой ще плати за лагера? Ясно ли е вече? :mrgreen:

Важното е Лупи да подсигури добри условия и глезотийки за бат'Стою и момчетата, има кой да плаща! 8-) Феновете вече са заделили парите.

И какво ? Да не би ти да плащаш ??? Ще си заделяме пари и ще къпем "Стою" в лукс колкото си искаме :lol: :lol:

Той, Стою де, в Турция ли е вече?

Още вчера е там, даже вече стана онзи ден :)

Да очакваме тогава и качествена подготовка, защото на вас само тя ви липсва... от 5-6 години 8-) Това, че се подновява отборът всеки 6 месеца не е проблем. Тази година не е така и да видим какво ще стане. Ще гледам с интерес :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 яну 2014 01:10

Кашчей написа:Да очакваме тогава и качествена подготовка, защото на вас само тя ви липсва... от 5-6 години 8-) Това, че се подновява отборът всеки 6 месеца не е проблем. Тази година не е така и да видим какво ще стане. Ще гледам с интерес :)

Те взеха някои нови, други си тръгнаха и отборът няма да е сработен за оставащите мачове от сезона. :mrgreen: Отделно, че терените ще са тежки след тоя сняг. И разбира се не е изключено да се намесят външни фактори, които да спрат подема на ЦСКА. :geek:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 26 яну 2014 08:28

гражданин от село написа:Подигравахме му се на Петев,наркоманчетата на един обор се изгавриха с достоинството му,но май ще излезе,че си е читав треньор.Интересно ми е,ако на Лаптоп му дадат някой по-нормален отбор какъв ще е резултатът.

Лаптопа има потенциал без съмнение.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 26 яну 2014 09:33

26.01 - 17:00 - Emirhan Sport Center - Жетису Талдикорган (Казахстан)

29.01 - 17:00 - Emirhan Sport Center - Адмира Вакер Мьодлинг (Австрия)

02.02 - 17:00 - Emirhan Sport Center - Есберг (Дания)

05.02 - 17:00 - Emirhan Sport Center - Дебрецен (Унгария)

08.02 - 17:00 - Emirhan Sport Center - Славия Прага (Чехия)

Имаме, но не знам дали има някоя наша медия на лагера ни в Турция, нали трябва да си плащат.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 яну 2014 11:30

Времето било много лошо в Турция и може да няма мач.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 яну 2014 11:56

Имаме страшен късмет- кофти терени в Гърция и лошо време в Турция.. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 яну 2014 12:03

Red_Girl написа:Имаме страшен късмет- кофти терени в Гърция и лошо време в Турция.. :lol:

Контролата може да бъде проведена и на плейстейшън. :) Винаги има добри варианти.
Офтопик:
Има си и добра страна-поне няма да можем да плюем по Стойчо. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 яну 2014 18:08

Червени_шампиони написа:
Red Warrior написа:Червени шампиони, ти какво предлагаш? ОК, гониме Лупи и Стойчо и какво оттам нататък? Връщаме боклуците ли? 5 години ги търпяхте, докараха ни до закриване, а сега в най-трудният момент за ЦСКА не дадохте и 6 месеца на тези, заради които ЦСКА го има. Във "В" група, ЦСКА нямаше да е ЦСКА, а нов клуб с 0 купи и 0 шампионски титли. Аз не искам да сме ГМО-клуб като Литекс, само и само Дришата да не дава пари а да се кичи с марката ЦСКА.

:lol: :lol: :lol: Бате ти си скандален. :lol: "Вие сте против ЦСКА, не протестирайте, оставете ги да работят на спокойствие.", години наред боклуците бяха защитавани, докато не дойде лятото на 2012.

И друго...не е ми проблем, че не ми харесва играта при Стойчо, пречи ми че дава шанс на печки, които от километри се вижда, че за нищо не стават. Нали Сидибе беше голмайстор и го хвалеше, защо накрая го махна (не, че не съм съгласен, просто питам). Защо не се даде шанс на Кировски, а се налагаше Сидибе? Сега на първия му дължим пари.

Бате ,дай адекватна алтернатива иначе си плюй на воля :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 26 яну 2014 22:21

ЦСКА приключи със селекцията

Таранът на Берое Венцислав Христов и аржентинецът Гуидо ди Вани ще са последните футболисти, които ЦСКА ще привлече през зимния трансферен прозорец, научи Sportal.bg. Българският национал е чакан в лагера на армейците най-късно до вторник, докато за южноамериканеца все още няма яснота кога ще пристигне. Червените не възнамеряват да взимат и повече играчи на проби. Към този момент ЦСКА тества юношата на Барселона Бриан Ереро, за когото все още не е взето окончателно решение дали да му бъде предложен договор.

Офтопик:
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=469132

На мен ми се струва, че Венцито няма да дойде, но ще видим утре(уж е крайният срок за плащане).
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Върни се в “ЦСКА”