ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

fiesta
Контакти:

Re: Лудогорец-Лацио 1/16 финали Лига Европа !

Мнениеот fiesta » 26 яну 2014 01:39

ralka_levskarka написа:Лацио - Ювентус 1-1

В този мач Рея излъга другия треньор. А играчите на Ювентус бяха определено по-добрите. Затова е и абсолютно закономерен крайният резултат.

Плюс това Лацио си имат следните проблеми до 20. Февруари:
- Раду (титулярен бек) е контузен до мача с Лудогорец. А ако все пак успее да играе ще е супер зле. Титулярната централна двойка бранители (Диас и Биава) са на по 34 и 36 години. И даже феновете на Лацио пишат, че са дърводелци. Последният титулярен бранител (Конко) е толкова чуплив, колкото и Раду;
- в средата Гонзалез не е в кой знае каква форма. Ледесма и той. Остават Онази, който е твърде млад. И Лулич, който го ползват да запушва дупки в отбраната. Плюс Биглиа, който е най-стабилния;
- отпред Хернанес иска да се маха, а Клозе е добър, като за 35-годишен. Освен ако ПАК не се контузи до мача с Лудогорец. Така че остава Кандрева, защото Кейта е без техника. Освен че е млад. И евентуално Переа е в сметките;
- при Фелипе Андерсон, Флокари и Маркети стават странни неща. Които правят така, че да не играят въобще в последно време.

Така че ЛУДОГОРЕЦ в Рим ще го чакат Кандрева, Лулич, Биглиа и Хернанес.
Плюс евентуално Бериша, Фелипе Андерсон, Онази и Переа.

Това е много далече от цял отбор. Точно с 3 трима души. И дупката е точно в защитата. А атаката на Лудогорец има страшен потенциал.

Затова ако Стойчо Стоев и Дерменджиев успеят да надхитрят Реа, при положение, че двата отбора в момента са приблизително еднакво силни, Лудогорец ще победи. А доколкото знам Еди Рея не е кой знае какъв треньор.

Затова аз съм оптимист за мача в Рим. Лудогорец само може да спечели от него.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 яну 2014 02:52

Гледах Лацио за пръв път от години и искам да изкажа какво видях.Един отбор много здрав физически.Нямаше нито един слабичък футболист.Всичките високи и здрави като гладиатори.Пресират противника още в неговото после,а в защита се подсигуряват по няколко човека и не остават празни пространства.Наблягат на физическите битки,където ръста и масата имат голямо значение.
Голям проблем за Лудогорец ще е битката за високите топки.За да успее да ги елеминира Лудогорец трябва да вдигне скоростта на играта с по един два паса и да си играе играта.Свалена топка на земята с много подавания.Кишада ще е много полезен в двата мача,защото е много бърз и ще е трън в задника за Лацио.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 26 яну 2014 08:16

Лацио вчера направиха много здрав мач на Ювентус и дори изпуснаха победата.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 яну 2014 11:31

Fiesta, мача не го гледах, но само резултат ми трябваше. Играх този мач в еврорто за краен Х, но заложих малко пари. За мен този двубой беше най- твърдия Х в тиража.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 26 яну 2014 12:23

Лацио показва подобряване на формата. Ако подходят сериозно ще е много трудно за отбора от Разград.
I'd buy another if I had
Back
What I paid

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 26 яну 2014 12:54

D.Georgiev написа:
Andrew Eldritch написа:Неправилното използване на безплатните учебни помагала (лепилото) от ппредставители на малцинствените групи може да доведе до сериозни увреждания.

Лацио вчера направиха много здрав мач на Ювентус и дори изпуснаха победата.

Всеки има право на мнение, включително и ти. И аз гледах мача и мога да кажа, че който и да беше спечелил нямаше да е незаслужено. Човекът, когото коментираш поне се е аргументирал "защо" мисли така. Лично аз с интерес му изчетох мнението ще съм благодарен да има и други такива.

Обосновал се казваш. Хайде да видим част от тази "обосновка"
fiesta написа:
ralka_levskarka написа:Лацио - Ювентус 1-1
...
- отпред Хернанес иска да се маха, а Клозе е добър, като за 35-годишен. Освен ако ПАК не се контузи до мача с Лудогорец. Така че остава Кандрева, защото Кейта е без техника. Освен че е млад...

Хайде сега изгледай това видео [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BdVD0EMvsVo[/youtube] Обърни внимание след 3:35 какво прави играч "без техника".
I'd buy another if I had
Back
What I paid

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 26 яну 2014 13:48

Още е рано да се каже какво ще стане...Само мога да пожелая успех на Лудогорец.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 26 яну 2014 15:29

Много рязък е при центриранията този Клозе, никога не го разминава тази топка.
Като се има в предвид, че сме изключително инертни при центриранията ще берем доста ядове с него.
Струва ми се обаче, че нашите номера са повече от техните.
Следва, че ако опазим Клозе и издържим физически, ще изглегдаме като фаворити.

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 26 яну 2014 16:08

Относно обосновката ми за Кейта:
На http://lazio-bulgaria.com/index.php/topic,264.msg5361.html#msg5361, един от агентите на Кейта е цитиран да казва следното - "Балде Кейта няма много технически качества, ...". Така че рептила да вземе да чете повече, че това е последния път в който се занимавам с това същество.

Препоръчвам да се заровите във форума на Лацио. Има много информация за отбора.

Иначе:
Parmalat доста точно описа стила на Лацио в последно време. Нямат голямо разнообразие от играчи, в момента. Затова схемата им е нещо от рода на 3-4-3, 4-5-1 (когато имат поне двама неконтузени бекове) или 3-4-2-1. В стила им винаги е имало борбеност. Предполагам, че затова са и честите контузии и картони при играчите им.

Вчера бях изумен, когато видях трима централни защитници в стартовия състав на Лацио. Това определено не беше нормално. Точно с този ход обаче Еди Рея изненада Ювентус, защото те играха само с двама централни нападатели (3-5-2). Срещу Лудогорец това ще е самоубийствен ход обаче. Плюс това бековете на Лацио (Каванда и Конко, в случая) така поемат най-голямата тежест в целия отбор, защото са принудени да играят по целия терен. Затова очаквам в скоро време Конко пак да има контузия.

Друга причина Лацио да е със свалено ниво, е президента им, който е като брат близнак на Тодор Батков. И като фигура, и като поведение. Лотито, както го наричат, се опита да продаде Хернанес (по негово желание) на печалба. За да закупи централен нападател, централни защитници и крила, които отчаяно трябват на отбора. Обаче действа по същия начин като Батков. И досега никой не му се е вързал на глупостите. А има само няколко дни до края на зимния трансферен прозорец. Плюс това не може да разкара Сиани и Флокари. Така че паниката на трансферния фронт на Лацио засега е пълна. Липсата на финанси за отбора също.

Лацио в момента има по-силни единици от Лудогорец. Обаче целия отбор на римляните е отслабен заради липсата на финанси и неадекватното управление. Така историята с ПСВ, където Лудогорец едва ли не отиваше на заколение, но не стана въобще така, може да се повтори. Ако, както написа Parmalat, Лудогорец си играе играта. Без да се притеснява какво ще стане.

Последна подробност: Лацио нямат собствен стадион. Олимпико не е техен. И го делят с Рома. Което е много голяма ирония, впредвид колко двата отбора се обичат.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 яну 2014 17:07

fiesta написа:
Вчера бях изумен, когато видях трима централни защитници в стартовия състав на Лацио. Това определено не беше нормално. Точно с този ход обаче Еди Рея изненада Ювентус, защото те играха само с двама централни нападатели (3-5-2). Срещу Лудогорец това ще е самоубийствен ход обаче. Плюс това бековете на Лацио (Каванда и Конко, в случая) така поемат най-голямата тежест в целия отбор, защото са принудени да играят по целия терен. Затова очаквам в скоро време Конко пак да има контузия.

Последна подробност: Лацио нямат собствен стадион. Олимпико не е техен. И го делят с Рома. Което е много голяма ирония, впредвид колко двата отбора се обичат.

За италианските отбори не е необичайно да играят с трима централни защитници и халф-бекове. Даже по мое мнение те са единствените, които могат да приложат успешно постройка с трима стопери. Да не забравяме, че тази философия се изповядва още при катеначото, където има либеро и двама стопери. Всъщност снощи лациалите играха 5-4-1, така че срещу Разград изобщо няма да е самоубийствен ход, даже напротив. Разградчани на няколко пъти доказаха, че срещу добре организирана защита им е много трудно и не могат да бият. При атака халф-бековете на римляните се включват малко по-напред, а Ернанес и Кандрева подпомагат Клозе, при което се получава 3-4-3 и ще има много неприятности за разградската защита.
От видяното снощи ми се затвърди мнението, че Разград трябва да се молят да бъдат подценени, иначе не ги виждам.

Между другото, в Италия е често срещано два отбора от един град да делят общ стадион.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Лудогорец”