ralka_levskarka написа:Лацио - Ювентус 1-1
В този мач Рея излъга другия треньор. А играчите на Ювентус бяха определено по-добрите. Затова е и абсолютно закономерен крайният резултат.
Плюс това Лацио си имат следните проблеми до 20. Февруари:
- Раду (титулярен бек) е контузен до мача с Лудогорец. А ако все пак успее да играе ще е супер зле. Титулярната централна двойка бранители (Диас и Биава) са на по 34 и 36 години. И даже феновете на Лацио пишат, че са дърводелци. Последният титулярен бранител (Конко) е толкова чуплив, колкото и Раду;
- в средата Гонзалез не е в кой знае каква форма. Ледесма и той. Остават Онази, който е твърде млад. И Лулич, който го ползват да запушва дупки в отбраната. Плюс Биглиа, който е най-стабилния;
- отпред Хернанес иска да се маха, а Клозе е добър, като за 35-годишен. Освен ако ПАК не се контузи до мача с Лудогорец. Така че остава Кандрева, защото Кейта е без техника. Освен че е млад. И евентуално Переа е в сметките;
- при Фелипе Андерсон, Флокари и Маркети стават странни неща. Които правят така, че да не играят въобще в последно време.
Така че ЛУДОГОРЕЦ в Рим ще го чакат Кандрева, Лулич, Биглиа и Хернанес.
Плюс евентуално Бериша, Фелипе Андерсон, Онази и Переа.
Това е много далече от цял отбор. Точно с 3 трима души. И дупката е точно в защитата. А атаката на Лудогорец има страшен потенциал.
Затова ако Стойчо Стоев и Дерменджиев успеят да надхитрят Реа, при положение, че двата отбора в момента са приблизително еднакво силни, Лудогорец ще победи. А доколкото знам Еди Рея не е кой знае какъв треньор.
Затова аз съм оптимист за мача в Рим. Лудогорец само може да спечели от него.