Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот blue atak » 26 яну 2014 01:14

Tommi написа:
blue atak написа:
Tommi написа:
blue atak написа:"Имаме готовност да привлечем нови хора. В следващите дни чакаме двама футболисти. Най-късно до лагера в Кипър те трябва да са в отбора. Нямаше как да пристигне който и да било, преди да продадем Гари. Диан Иванов още не е готов, но има голямо бъдеще", завърши Здравков. Единия ще е крило наи вероятно а другия се чуда какъв ще е :)

Защитник или някой халф, който да рисува по терена и да захранва с пасове нападателите. ;)

И защитник ни трябва и халв направо трима да доидат :) тоя том от литекс беше класен но не доиде при нас ;)

За защитник има един вариант, ти си знаеш кой е. :lol: Том ще иска много пари, а ние нямаме такива екстри.
xaxaxax :) знам знам оферта имал от нас но не е приел така пише по медиите :)

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 26 яну 2014 01:17

blue atak написа:
Tommi написа:
blue atak написа:
Tommi написа:
blue atak написа:"Имаме готовност да привлечем нови хора. В следващите дни чакаме двама футболисти. Най-късно до лагера в Кипър те трябва да са в отбора. Нямаше как да пристигне който и да било, преди да продадем Гари. Диан Иванов още не е готов, но има голямо бъдеще", завърши Здравков. Единия ще е крило наи вероятно а другия се чуда какъв ще е :)

Защитник или някой халф, който да рисува по терена и да захранва с пасове нападателите. ;)

И защитник ни трябва и халв направо трима да доидат :) тоя том от литекс беше класен но не доиде при нас ;)

За защитник има един вариант, ти си знаеш кой е. :lol: Том ще иска много пари, а ние нямаме такива екстри.
xaxaxax :) знам знам оферта имал от нас но не е приел така пише по медиите :)

Интересно ми е какво крило ще ни докарат за заместник на гари ;) някои бързак сигурно като него ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 яну 2014 01:17

Можеше да свърши работа ако си е запазил формата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 26 яну 2014 01:18

Tommi написа:Можеше да свърши работа ако си е запазил формата.
гари ли :?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 яну 2014 01:20

blue atak написа:

Том. Той, докато беше в Ловеч повече я пипаше от Гари. Сега не знам как е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 яну 2014 01:22

BadBoy написа:Според това, което четох офертите от Левски и Ботев са били много, много по-добри от тази на Ловеч, но той е избрал тях в знак на признателност.

А има ли му нещо, та се връща? Контузия, дисциплина, спад във формата, нещо друго?

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 26 яну 2014 01:24

Tommi написа:
BadBoy написа:Според това, което четох офертите от Левски и Ботев са били много, много по-добри от тази на Ловеч, но той е избрал тях в знак на признателност.

А има ли му нещо, та се връща? Контузия, дисциплина, спад във формата, нещо друго?
Тои под наем е вече в литекс така че друг да търсят наще убавци :) и лека вечер колеги

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 яну 2014 01:24

blue atak написа:
Tommi написа:

Тои под наем е вече в литекс така че друг да търсят наще убавци :) и лека вечер колеги

Лека. :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 яну 2014 01:27

Tommi написа:
blue atak написа:

Том. Той, докато беше в Ловеч повече я пипаше от Гари. Сега не знам как е.

Не е играл отдавна, но пък не е като де бил без отбор, така че едва ли е в оптимална игрова форма, но то на нашето първенство не му трябва много.
Ще имате нови попълнения, това е ясно, фатката е да идват вече за да може да водят подготовка.
Tommi написа:

От къде да зная, това което споделих го прочетох
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 яну 2014 10:41

flo написа:Том го е страх дришата да не го "възпитава" пак, ама сам е поискал да се върне в личьекс :lol: деба и Стокхолмския синдром дето им носи тва джудже дришата.

И от какъв зор да избере вас, дето не се знае какво става в клуба ви?

ПП- След този ти пост се убедих, че нямаш нищо общо със свестните момчета-левскари във форума!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”