Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Сезон 2013/2014
Поне да подпишем с Люк Шоу и ще е перфектен завършек на месеца 
- ChelseaFUN
- Контакти:
То е ясно, че те ще доминират за следващите 5-6 сезона, ако не и повече - говоря за Азар и Янузай.
Между другото,сега ми хрумна идеята(гледайки трансферите на сър Алекс) защо той е специалист по отношение на нападателите? Факт е,че в Юнайтед са играли едни от най-класните нападатели-Топ 10(което всъщност е и нормално,предвид статуса на клуба,но все пак...примерно Барселона за последните 10-15 години са имали/ха едва 4-5 класни нападатели,но при тях акцента пада върху халфовата линия..още от време оно,въпреки че и те са европейски гранд) в световен мащаб за съответния период..Оставяйки настрани и факта,че тяхната роля е много по-лансирана сравнение с останалите постове(поради обективни причини),та...
Мисълта ми е,че всичко това се дължи,освен на страхотния нюх и професионални качества на сър Алекс,но и главно на факта,че в годините на своята активна кариера,сър Алекс е играл като нападател(и то доста добър)
Мисълта ми е,че всичко това се дължи,освен на страхотния нюх и професионални качества на сър Алекс,но и главно на факта,че в годините на своята активна кариера,сър Алекс е играл като нападател(и то доста добър)
Ключ към успешните нападатели се крие повече в схемата на игра. Атаки по крилата, качествени центрирания и гол. Докато другата схема с наситена халфова линия, акцентът пада върху повече разигравания, двойни пасове и атаки през центъра.
Манчестър Юнайтед започна предварителни разговори със Саутхемптън за евентуален трансфер на Люк Шоу на стойност 20 млн. паунда, пише „Goal.com”.
Надеждни са ?
[/center]Re: Трансферни спекулации - Сезон 2013/2014
По-принцип по-надеждни от Мирър, Сън, Дейли Мейли и те такива а.к.а. 7 дни спорт, Меридиан Мач или Уикенд 
Иначе трябва да се обяви официално и от двете страни! За сега си е спекула....
Иначе трябва да се обяви официално и от двете страни! За сега си е спекула....
Rofles написа:Манчестър Юнайтед започна предварителни разговори със Саутхемптън за евентуален трансфер на Люк Шоу на стойност 20 млн. паунда, пише „Goal.com”.
Надеждни са ?
Уж,да. Скай и тези са ми най-надеждни на мене.
Офтопик:
Офтопик:
Дракслер на каква позиция играе?
Аз лично съм настроен леко скептично,относно привличането на Люк Шоу,но пък знае ли човек....може да се окаже страхотно попълнение за Юнайтед.
MuFc1878 написа:Дракслер на каква позиция играе?
Атакуващ халф