Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:внимавай момче. хубаво е да пишеш зад клавиатурата и да си анонимен, но не си мисли че си недостъпен
sandi74 написа:Кашчей написа:гарфилд написа:Ариана.Много обичам тъмната бира,но за нея обаче,нямам предпочитания,да е само Ариана.
[offtopic]Нещо си се заразил от Сиса, като ти гледам запетайките и се чудя защо са там![]()
[/offtopic]
![]()
![]()
Амстел.
Andrew Eldritch написа:Teo написа:внимавай момче. хубаво е да пишеш зад клавиатурата и да си анонимен, но не си мисли че си недостъпен
Колеги внимавайте, тук има нинджи![]()
![]()
![]()
За да не съм офтипик - няма по-хубава от чешката бира.
Кашчей написа:sandi74 написа:Кашчей написа:гарфилд написа:Ариана.Много обичам тъмната бира,но за нея обаче,нямам предпочитания,да е само Ариана.
[offtopic]Нещо си се заразил от Сиса, като ти гледам запетайките и се чудя защо са там![]()
[/offtopic]
![]()
![]()
Амстел.
И тя ли е българска?
Добре, че поне Пилзенски праздрой още не сме започнали да правим. Туборг допреди 2 години беше чудна, но сега се моля да попадна на добра партида
South_Park написа:Andrew Eldritch написа:Teo написа:внимавай момче. хубаво е да пишеш зад клавиатурата и да си анонимен, но не си мисли че си недостъпен
Колеги внимавайте, тук има нинджи![]()
![]()
![]()
За да не съм офтипик - няма по-хубава от чешката бира.
+1 , Старопрамен ми е любимата , на 2-ро е Стела, на 3-то Загорка
локо до живот написа:няма нито една хубава бг бира.най-ми харесва ''старобърно''-наливна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта