petko.h.markov написа:Кировец написа:petko.h.markov написа:Кировец написа:petko.h.markov написа:Това , че сега в отбора са Мартин,Тошко, Гъргоров и Вальо е добре дошло.Защото те са добри като хора и футболисти
и знаят много езици.Това им позволява да контактуват с всички чужденци в отбора.Добрият колектив е много важно
за отбора като цяло.Големият проблем обаче са финансите и треньора.Щом като Мартин изтъква като най-голямото
качество на Стойчо, че е голям мотиватор това означава,че другите необходими елементи от треньорската професия му липсват.Мартин е видял доста треньори и може много добре да го прецени.
На мен пък ми прави впечатление, че докато всички футболисти говорят за "мотиватора Стойчо", много от треньорите в България споделят мнението, че Стойчо е един от най-добрите специалисти в България.
Един от малкото със стаж в чужбина.
А ти какво очакваш да кажат.Колеги са все пак.Кой български треньор е работил в сравнително добър европейски отбор.
Те се подкрепят взаимно.
Имам само един въпрос към теб. Мислиш ли, че успехи в треньорската професия се постигат само с МОТИВАЦИЯ?
Ако не си разбрал моето мнение значи съм си изгубил времето.Но понеже знам какво ще ме попиташ след това ще ти
спестя въпроса.Никога при този треньор ЦСКА не е играл футбол ,който да ми харесва.Атаки ,положения,красиви комбинации.Не те карам да мислиш като мен.Не харесвам грозен футбол с оправданието,че резултатите са по-важни.
Тук се разминаваме напълно с теб. Аз смятам , че при Стойчо играем нападателен, комбинативен и красив футбол.

Не знам, но винаги ми е харесвал стила който налага и това че от мач на мач отбора заиграва все по-сработено и по-добре. За съжаление, никога не му беден шанс да гради отбор 2-3 години с 4-6 трансферни прозореца , да надгражда и усъвършенства. Сега по-всичко личи, ще остане за по-дълго, мо пък няма пари за трансфери и не знам как ще смогнем да си задържим по-важните футболисти.