Левски – Черноморец - контрола 14:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Левски – Черноморец - контрола 14:00

Мнениеот Rivaldo10 » 25 яну 2014 16:18

Не очаквах толкова позитивни коментари, затова е време и аз да се изкажа... :lol:
Първото полувреме бяхме толкова зле отзад, че спокойно можеха да ни вкарат 4-5 гола. Масово пишете добри неща за Белаид, но при толкова слаба игра първото полувреме отзад, не виждам как мога да отлича и него, макар да беше с една идея на другите и с поне 15 над десният ни бек, който много успешно имитираше конус...
Огнянов вкара гол, но имаше 3 положения, където можеше да даде голов пас, пропиля ги и трите. От него очаквах да тича повече, да пробива често, днес дори беше тромав. Ще го видим занапред, но днес хубавото в играта му беше гола, дори и там се забави, но поне вкара. Деко учудващо за мен направи много силно полувреме, аз го бях отписал, дано да покаже качества този сезон... Макриев си е дърво, това си го знаем. Бру малко живна, но нищо особено. Ангелов игра добре, Гаджев също и най-добър беше Туре. Уолъс предполагам, че ще го отпратим, ако все пак стане чудо и си намерим друг защитник, което не е много вероятно. Очаквам многооо трудна пролет и доста главоболия с Левски, пък дано да греша...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 25 яну 2014 16:32

И като заключение: играчи имаме. Дано треньорското недоразумение не започне с експериментите оставащите мачове, а да изгради титулярния състав: П.Илиев, Орачев, Белаид, Мюлдер, Димов, Гаджев(ако не го продадат), Старокин, Боби Цонев, Огнянов, Туре, М. Иванов. Всичко друго, само ако има контузени или наказани. Ама като си зная на Сухото колко му е акъла...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 яну 2014 16:36

Браво, нека продължават момчетата да напредват :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 25 яну 2014 16:40

Rivaldo10 написа:Не очаквах толкова позитивни коментари, затова е време и аз да се изкажа... :lol:
Първото полувреме бяхме толкова зле отзад, че спокойно можеха да ни вкарат 4-5 гола. Масово пишете добри неща за Белаид, но при толкова слаба игра първото полувреме отзад, не виждам как мога да отлича и него, макар да беше с една идея на другите и с поне 15 над десният ни бек, който много успешно имитираше конус...
Огнянов вкара гол, но имаше 3 положения, където можеше да даде голов пас, пропиля ги и трите. От него очаквах да тича повече, да пробива често, днес дори беше тромав. Ще го видим занапред, но днес хубавото в играта му беше гола, дори и там се забави, но поне вкара. Деко учудващо за мен направи много силно полувреме, аз го бях отписал, дано да покаже качества този сезон... Макриев си е дърво, това си го знаем. Бру малко живна, но нищо особено. Ангелов игра добре, Гаджев също и най-добър беше Туре. Уолъс предполагам, че ще го отпратим, ако все пак стане чудо и си намерим друг защитник, което не е много вероятно. Очаквам многооо трудна пролет и доста главоболия с Левски, пък дано да греша...

десният ни бек не е никакъв бек, а крило, даже в началото (като 15-годишен) играеше център нападател, като цяло само тук си мислим, че човеци станали на по 17 години и 10 месеца и тежащи 52 кг в проливен дъжд могат да бъдат професионални футболисти в 21-и век, ама трябвало да играят щото били юноши, гледайте кой да е мач от произволно избрана балканска страна, там също играят доста 17-18 годишни момчета, но такова чудо като нашите концлагеристи няма. с останалото съм съгласен почти на 100%.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 яну 2014 16:42

Rivaldo10 написа:Не очаквах толкова позитивни коментари, затова е време и аз да се изкажа... :lol:

Десния бек Стивън Петков по принцип никога не е играл на тази позиция! Той е атакуващ футболист.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 25 яну 2014 16:42

TEDIMAR99 написа:Много слаби Черноморец,мача е победа за Левски!

8-)
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 яну 2014 16:48

Контролата със Созопол кога е?

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 25 яну 2014 16:49

Има хляб във всички младоци, но трябва да се налагат постепенно за да не им тежи отговорноста да носят синята фланелка. За тази пролет ни трябват 20 футболисти, които да играят в титулярния състав в най-малко седемнайсетте мача в рамките на три месеца.
Горан Блажевич, Аймен Белаид, Владимир Гаджев, Орлин Старокин, Кевин Брю, Мирослав Иванов, Ларсен Туре, Димитър Макриев, Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Даниел Димов, Пламен Димов, Станислав Ангелов,Антон Огнянов, Радослав Цонев, Борислав Цонев, Димитър Макриев и Цветан Генков (или заместника му) са 18, като братя Цоневи и Пл. Димов са в тази група само като пожелание. Без тези тримата имаме 15 готови за битките футболисти, което означава, че трябва да вземем още около 5 нови. :idea:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 яну 2014 16:50

tevez написа:Контролата със Созопол кога е?

29.01.2014 - 14:00
Според сайта на Левски.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 25 яну 2014 16:54

Не виждам какъв ви е проблема със Стивън Петков. Оставете това, че той си е атакуващ футболист, а Здравков типично по нашенски го направи бек. Момчето направи поне 3 много добри намеси, като цяло аз негова груба грешка не видях. Първият гол тежи изцяло на съвестта на плешивия хърватин, това че крилото им е преодоляло бека ни не виждам как може да бъде окачествено като някаква особена грешка - това се случва постоянно, редица пъти всеки мач, независимо дали на бека е Мюлдер или Стивън.

Върни се в “Архив”