Първото полувреме бяхме толкова зле отзад, че спокойно можеха да ни вкарат 4-5 гола. Масово пишете добри неща за Белаид, но при толкова слаба игра първото полувреме отзад, не виждам как мога да отлича и него, макар да беше с една идея на другите и с поне 15 над десният ни бек, който много успешно имитираше конус...
Огнянов вкара гол, но имаше 3 положения, където можеше да даде голов пас, пропиля ги и трите. От него очаквах да тича повече, да пробива често, днес дори беше тромав. Ще го видим занапред, но днес хубавото в играта му беше гола, дори и там се забави, но поне вкара. Деко учудващо за мен направи много силно полувреме, аз го бях отписал, дано да покаже качества този сезон... Макриев си е дърво, това си го знаем. Бру малко живна, но нищо особено. Ангелов игра добре, Гаджев също и най-добър беше Туре. Уолъс предполагам, че ще го отпратим, ако все пак стане чудо и си намерим друг защитник, което не е много вероятно. Очаквам многооо трудна пролет и доста главоболия с Левски, пък дано да греша...