powerful написа:AnalBreaker написа:Допинг са непозволените медикаменти !
Надал, както и всички останали вземат химии, които са позволени от световната антидопингова агенция - WADA
Да, добре...
А Гришко не взима ли и той?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
powerful написа:AnalBreaker написа:Допинг са непозволените медикаменти !
Надал, както и всички останали вземат химии, които са позволени от световната антидопингова агенция - WADA
Да, добре...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
MuFc1878 написа:Те затова са атлети. Тренират усилено и взимат нужните вещества за възстановяване! Правят това, което другите не могат. Ти можеш ли да тичаш по корта 5 часа?
powerful написа:MuFc1878 написа:Те затова са атлети. Тренират усилено и взимат нужните вещества за възстановяване! Правят това, което другите не могат. Ти можеш ли да тичаш по корта 5 часа?
Аз лично едва ли..Все пак те са професионалисти и провеждат здрави подготовки за да могат да издържат..И тренират от малки..Как мога аз да се сравнявам с тях..
AnalBreaker написа:powerful написа:MuFc1878 написа:Те затова са атлети. Тренират усилено и взимат нужните вещества за възстановяване! Правят това, което другите не могат. Ти можеш ли да тичаш по корта 5 часа?
Аз лично едва ли..Все пак те са професионалисти и провеждат здрави подготовки за да могат да издържат..И тренират от малки..Как мога аз да се сравнявам с тях..
И си мислиш, че тия хорица тичат по 5 часа и после хапват две пилешки пържолки за вечеря и са готови на другия ден да играя пак 5 часа ?
Боже, колко си наивен ! НЯМА СПОРТИСТ, КОЙТО ДА НЕ ВЗЕМА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ! Особено като става дума за тежки физически спортове като тенис, колоездене, маратон и т.н. химията е неизбежна
Niksh0 написа:Инач за турнира като цяло, очаквам да имаме изненадващ победител за разнообразие малко.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта