Базел-ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- infallible
- Контакти:
Re: Базел-ЦСКА (Официална тема)
Някой може ли да намери коментара на гонг т.е. дарик или на тоя коментатора на про.бг при гола на цска
Ще съм благодарен.. иначе достойно представяне и на двата отбора, но.. както винаги това не стига..

ЕДНА ЛЮБОВ!
Абе верно нещо напъвахме да играем. По едно време бяхме Барса направо... Но няма да стане с...Владо М. И роднините му виждат, че не може. Като цяло мисля, че Бранеков ще стане-поне ми се струва, че има данни физически, а неговата дузпа си беше нарушение в атака, но тая за оная-игра с ръка. Нещата се различават в критерия на съдията, но все някак си решенията клоняха в полза на Базел. Ама е пореден мач и за най-гол. съжаление няма да е последен-това със съдиите.
Та слаб тренер си е Чичовото и това си е. Влиза Платини, вади Делев!?!?! И Манчо пак там-е няма да стане. Да беше опитал с Пасков по-добре маа му стара.
А за изгонването на 9-мата си е пълна недомислица! Това се прави с финансови санкции, а не да натрисаш глоби на клуба. А, че има нужда от наказания си се видя. Без пияниците на моменти дори играхме, слаб, ама футбол...
Абе щях да забравя. Въпреки всичко, изкефих се на Коцето Стоянов, а ония финт просто ме възрадва...
Та слаб тренер си е Чичовото и това си е. Влиза Платини, вади Делев!?!?! И Манчо пак там-е няма да стане. Да беше опитал с Пасков по-добре маа му стара.
А за изгонването на 9-мата си е пълна недомислица! Това се прави с финансови санкции, а не да натрисаш глоби на клуба. А, че има нужда от наказания си се видя. Без пияниците на моменти дори играхме, слаб, ама футбол...
Абе щях да забравя. Въпреки всичко, изкефих се на Коцето Стоянов, а ония финт просто ме възрадва...
4erpaka написа:Абе верно нещо напъвахме да играем. По едно време бяхме Барса направо... Но няма да стане с...Владо М. И роднините му виждат, че не може. Като цяло мисля, че Бранеков ще стане-поне ми се струва, че има данни физически, а неговата дузпа си беше нарушение в атака, но тая за оная-игра с ръка. Нещата се различават в критерия на съдията, но все някак си решенията клоняха в полза на Базел. Ама е пореден мач и за най-гол. съжаление няма да е последен-това със съдиите.
Що приказвая глупости?!
YA GUNNERS YA