ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема

Мнениеот TodorT » 06 ное 2009 10:05

Първо искам да кажа, че по лични причини неможах да присъствам на мача....шапка свалям на колегите от сектор Б, които и след гола пееха !!! Относно мача.... безобразно съдииство срещу двата ни представителя в LE... :evil: :evil: :evil: 1.Когато Петков тръгна да си прави гаргара с нападателя им, срещу вратара имаше не очевадно, а очеИЗБОДВАЩО нарушение....След това фала на Сърмов беше идентичен с този срещу Гошо.... щом в едната ситуация няма картон и нарушения и в другата не трябва да се санкционира играч.... 2. Сърмов не беше последен пост в защитата... На гол линията имаше играч от ЛЕВСКИ... Това според мен е за ЖЪЛТ картон.... 3. Известният 7 номер от Залцбург направи нарушение за ЧЕРВЕН картон срещу Рабех.... Трябва да си малоумник за да не го видиш.... След това влизане срещу Гошо Петков и 5-ят съдия изчака да види дали главния ще отсъди нарушения, за да си вдигне и той ръката... Недоразумение с картони имаше и в мача на ЦСКА !!! И в двата случая картони се влияеха от имета на клубовете и футолистите... за идентични нарушения се вдигаха различни картони.... Това е недопустимо... !!! САмо не мога да разбера защо всички се нахвърлят срещу вратара.... Нали това е човекът, който в други моменти е правил такива спасявания и е изваждал мачовете на отбора... В едни мачове се боготвори, а в други се псува... Замислете се малко бе хора... :idea: НЕ е само той виновен... Ако нападателите си вкараха положенията нямаше да треперим....Играхме 25 мин с човек по-малко и пак бяхме по-добрите на терена !!! Да, Петков направи доста грешки от началото на сезона (Дебрецен, Своге, Залцбург), но той е голям играч и съм сигурен, че ще си върне формата.... Нека му се даде шанс... Касияс и Дида също сгрешиха в мача между Милан и Реал, но там никoй не ги охули, защото те са хората, на които се дължат успехи и на двата отбора.... И в този мач прави чест на Гонзо и на Тони че не играха за равен, когато ЛЕВСКИ беше с човек по-малко, ние излезнахме като равен с равен... Нямаше нищо дефанзивно в смените на Гонзо, ако изключим смяната Бълтанов-Йовов.... Да, на моменти играхме по прибрано, но в никакъв случай защитно... Дори в 80 МИН имахме шанс на контра-атака, която обаче до нищо не доведе.... И все пак, аз мисля че снощи ЛЕВСКИ показаха игра, показаха желание и надежда за добро бъдеще !!! ;)

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 06 ное 2009 10:09

Отборът ни е в подем. Сега остава Батков да се бръкне, ама по-дълбоко, за много добър нападател и читав треньор. После, само напред и нагоре.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 06 ное 2009 10:34

Отбора ни е в подем. Сега остава Борат да се самоубие ритуално, но да ни продаде преди това... Имахме късмет при две три техни положения и абсолютен малшанс при нашите 6-7. Все си мисля, че с Еньо титуляр можеше да вкараме поне 1. Ицо ицо... направо ще се учудя ако вкараш на празна врата....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Гошо е невинен!!!

Мнениеот ehh » 06 ное 2009 11:58

vesodoc написа:Пичове,
смятам, че в момента трябва да сме истински фенове.
Вместо да ламтим за някаква безсмислена точка и то след нулево реми, по-добре да подкрепим момчетата, като след победа. Защото има опасност да вземат пак да се сринат психически, каквито са лабилни. Или поне да се изпокарат здраво. Кой знае възможно е да са загубили и пари от липсата на точка.
Така или иначе Гошо е невинен!!!! Ето защо:
Гошо Петков понесе най-голямата тежест в последните няколко месеца. Той практически не е изиграл два последователни мача с едни и същи хора пред себе си. Нормално е да сдаде багажа в определен момент. Още повече, когато този момент е 95 тата минута.Още повече и когато някой ти мята тъч като корнер - нещо, което се случва много рядко на български отбори.
Ако смятате, че по-важното е да се запази възходящата тенденция на Левски във вътрешното първенство, то пишете два реда, моля.
Пишете и ако изобщо не мислите така :)

Абе я стига с тези защити на Петков точно сега.
Я сложете ръка на сърцето и кажете през този сезон, колко грешки направи Гошо и колко мача, и голове в нашата врата ни костваше това. Имам чувството, че с действията си вчера, този човек все едно беше играл тото някъде и трябваше Левски да загуби.
Жоро ни бил спасявал толкова пъти - ами окей. И сега, какво? Да почне да си ги взима с лихвите ли тези спасявания? Въобще такива оправдания не вървят. Мисля, че е време друг да застане на вратата, както и Йовов никога да не започва сам в атака.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 06 ное 2009 12:36

Продължавам да съм на мнение,че отбора вчера изнесе страхотен мач!И стига сте обвинявали Гошо Петков :evil: Той ли не може поредица от мачове да вкара от 3 метра,той ли бърка всеки мач по 20 паса в средата на терена :evil: Да,вчера направи много груби грешки,но колко пъти ни е вадил,А :?: Сигурен съм,че с 3-4 класни попялнения и добър треньор Левски ще гази през пролетта :!: :!: :!:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 06 ное 2009 12:54

Напоследък наблюдавам една много добра тенденция - публиката ни става все по качествена и качествена... Има доста моменти, в които целият стадион пее. Май добре става, че много хора от сектор Б се заселиха трайно в А :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Nemesis89
Контакти:

Мнениеот Nemesis89 » 06 ное 2009 13:23

Нито Петков е виновен, нито Батков. Най-големият виновник е това недоразумение Христо Йовов. Само се замислете колко точки загубихме заради този боклук! Не може цял мач Тасевски, Бардон и Зе да се скъсват да тичат и да създават положения и всеки път Йовов, Христов, Ортега и сие да пропускат. Надявам се най-после Йовов и другият нещастник Пичо да бъдат закотвени на пейката и да бъде даден шанс на Еньо, Табаков или Киров.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 06 ное 2009 15:16

Нелепа загуба за нас от австрийците. не трябваше да загубим мача, защото играхме доста добре и равностойно срещу залзбург. заслужавахме поне точка снощи. Все пак се радвам, че сините футболисти се раздадоха на 100 процента на терена. казвам и 1 браво на синята публика, която подкрепяше до последно сините. до сега писах 2 мнения след мача, в тази тема и не знам, защо ми бяха изтрити. Надявам се, че това няма да бъде премахнато от модераторите.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
the_red_devil
Контакти:

Мнениеот the_red_devil » 06 ное 2009 15:33

гошо петков е минало вече!!! вижда се че се е изчерпал вече за Левски!!! не говорете какво е правил някога а кво прави сега!все пак живеем в настоящето!!!левски игра добре колкото се може!ники димитров за мен свърши с футбола!!! онова джуджето се чудя още какво прави в отбора дори и като резерва! не може футболист пък кинта и двайсе а и как спира топката и я подава!!!вчера сигурно сам незнае как центрира торкова добре от фаула последните минути! в левски има един ДАРКО и един както аз му викам ПИЯНИЦАТА но квото и да си говорим това са ни най добрите футболисти!!!Бардон вече издъхва но още е с класа над другите пишлегари!Сърмов квот направи направи евала за червения картон който и аз да бях щях да годам все пак но като цяло пак направи един голов пас за противника но хубово че не вкараха!Йовов няма да го коментирам! след пропуска срещу удинезе съм го отписал завинаги от света на професионалните футболисти! Гонзо така и не разбрах защо пусна дървото ЕНЬО да вкарва голове ли иска!тва че вкара на мездра сам срещу вратаря нищо не значи!а преди това от некадърност не вкара с глава пред вратата ако помните!и той и гошо христов да си заминават от левски и никой да не прави грешката да ги взима!!! един сносен мач беше вчера ноо батков да се маха и да дойде некой с мисъл и желание да промени нещата иначе едно 4-5 място даже и в родното първенство не ни мърда всеки сезон!жалко че дарко и рабех ще напускат отбора но това е най доброто за тях!е за рабех не щото няма къде да си пие пиенето ама ще го преживее! извинявам се за пункт грешки но ме мързи да превключвам тука през езиците! айде с здраве и САМО ЛЕВСКИ!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 ное 2009 15:34

Хубав мач на наще......ама ще трябва да го изгледам на запис, за да мога да дам по категорично мнение.
Иначе за съжеление се оказах прав.....ден преди мача бях написал, че няма как да го загубим, ако не направим някоя от фрапантните си грешки отзад......за огромно мое съжеление, се оказах пророк !
Но и в най гадните си кошмари, не съм предполагал, че грешката ще е такава и след 90-та мин......само от тъч не ни бяха вкарвали този сезон.. :cry:
..................................................................................................................
П.П. Що триете мненията на мацката бе ? :evil:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”