Христо Бонев: Галя трябва да реши какво ще прави с клуба!!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Христо Бонев: Галя трябва да реши какво ще прави с клуба!!!
А що реши, че са питали наще фенове?! Ами Локомотив София и Славия София кой ги е питал?! Ами кво беше там Левски-Спартак?! Ами всички други сливания след 44?
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
silverbg написа:А що реши, че са питали наще фенове?! Ами Локомотив София и Славия София кой ги е питал?! Ами кво беше там Левски-Спартак?! Ами всички други сливания след 44?
А нас някой да ни е питал ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:silverbg написа:А що реши, че са питали наще фенове?! Ами Локомотив София и Славия София кой ги е питал?! Ами кво беше там Левски-Спартак?! Ами всички други сливания след 44?
За Велбъжд ли?! Ами и до сега си спомням един репортаж по тв как седите пред някъв хотел ли кво беше, където върваха преговорите и стискате палци. Но тук е момента да кажа, че ако се беше случило с нас и ние сигурно бихме постъпили така (имаше такава възможност и за това добре си спомням мойта реакция). Или поне така мислих аз, но все пак бях малък. От дистанцията на времето отдавна мисля, че да не ни даде на Георги Илиев е ЕДИНСТВЕНОТО добро нещо направено от Селския.
- plovdivram
- Контакти:
pasaden
pasaden,
наистина ме изумявате с притенциите си да познавате историята, която ви е "предавана то поколение-на-поколение", а постоянно да ни размахвате въпросното решение на пловдивския съд! Много е странно майна, че обръщате толкова голямо внимание на един ФОРМАЛЕН акт!!! И в това нямаше да има нищо лошо ако от такива ФОРМАЛНИ събития не бяха засегнати 'дет' се вика 99% от БГ клубовете!!! И като сте такива привърженици на ФОРМАЛНАТА страна на нещата защо не получихме АРГУМЕНТИРАН отговор на въпроса, какво тогава означава ОБЕДИНЕНИЕТО ви с ЦДНВ през 1949-та година под името "Народна войска" и участието на въпросния отбор в първенството на БГ с КВОТАТА на ДНА /Ботев/ Пловдив!!! Айде кажете какво е това... Нали сте ФОРМАЛИСТИ големи... След това ОБЕДИНЕНИЕ, защо се появява отбор с името ДНА в Пловдив, който започва от долните нива на БГ футбола и всъщност това е днешния Ботев Пловдив!!! Е?!! Пак питам !!! Като сте такива ФОРМАЛИСТИ трябва ли да считаме, че онзи Ботев създаден през 1912-та година сега е част от ЦСКА, а сегашният Ботев е този, който започва съществуването си като ДНА през 1949-та!!! МНОГО ТЪПО!!! Но по ВАШАТА ЛОГИКА Е ФАКТ!!! Замислете се... НАУЧЕТЕ СИ ИСТОРИЯТА!!!
пловдиврам, остави речите и отговори конкретно на това:
Какво значение има Спортклуб ли ви е прародителя или който ще да е!
През 2001 всичко се къса.От Локомотив Пловдив става един миш-маш!
А в Ботев работата е съвсем различна.При нас и да стане тая работа с жабарите (което мен много ме съмнява) , просто клуба сменя собственика си.Българин,италианец - нали сме европейци.Един вид -една общност.Но просто сменя собственика, без да се налага да ни сливат със Самбенедетезе примерно, за да може поради някакви си книжни врътки да се върнем в А група, тъй като с футбол не сме успели и се очертава втора поредна година в Б група.
pasaden,
наистина ме изумявате с притенциите си да познавате историята, която ви е "предавана то поколение-на-поколение", а постоянно да ни размахвате въпросното решение на пловдивския съд! Много е странно майна, че обръщате толкова голямо внимание на един ФОРМАЛЕН акт!!! И в това нямаше да има нищо лошо ако от такива ФОРМАЛНИ събития не бяха засегнати 'дет' се вика 99% от БГ клубовете!!! И като сте такива привърженици на ФОРМАЛНАТА страна на нещата защо не получихме АРГУМЕНТИРАН отговор на въпроса, какво тогава означава ОБЕДИНЕНИЕТО ви с ЦДНВ през 1949-та година под името "Народна войска" и участието на въпросния отбор в първенството на БГ с КВОТАТА на ДНА /Ботев/ Пловдив!!! Айде кажете какво е това... Нали сте ФОРМАЛИСТИ големи... След това ОБЕДИНЕНИЕ, защо се появява отбор с името ДНА в Пловдив, който започва от долните нива на БГ футбола и всъщност това е днешния Ботев Пловдив!!! Е?!! Пак питам !!! Като сте такива ФОРМАЛИСТИ трябва ли да считаме, че онзи Ботев създаден през 1912-та година сега е част от ЦСКА, а сегашният Ботев е този, който започва съществуването си като ДНА през 1949-та!!! МНОГО ТЪПО!!! Но по ВАШАТА ЛОГИКА Е ФАКТ!!! Замислете се... НАУЧЕТЕ СИ ИСТОРИЯТА!!!
Последна промяна от plovdivram на 05 ное 2009 22:19, променено общо 4 пъти.

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
silverbg написа:Модератор ЛокоПД написа:silverbg написа:А що реши, че са питали наще фенове?! Ами Локомотив София и Славия София кой ги е питал?! Ами кво беше там Левски-Спартак?! Ами всички други сливания след 44?
За Велбъжд ли?! Ами и до сега си спомням един репортаж по тв как седите пред някъв хотел ли кво беше, където върваха преговорите и стискате палци. Но тук е момента да кажа, че ако се беше случило с нас и ние сигурно бихме постъпили така (имаше такава възможност и за това добре си спомням мойта реакция). Или поне така мислих аз, но все пак бях малък. От дистанцията на времето отдавна мисля, че да не ни даде на Георги Илиев е ЕДИНСТВЕНОТО добро нещо направено от Селския.
Очаквах подобен отговор.Сега си задай въпроса,как сте реагирали вие в края на 60-те.Ти сигурно ще трябва да попиташ някой по-възрастен.Но внимавай,да не те излъжат.Аз тогава съм бил много малък и за това попитах баща ми.Баща ми по това време е състезател по лека атлетика,към Академик ПД,има медали от републикански,балканиади и шесто място на европейско.Естествено,задължават го да премине в АФД-то.Стария твърди,че в началото всички се дърпали,но...няма начин - Народната власт е категорична.Или отиваш,или...вън от Иститута.И от спорта,естествено.Та отишъл там със...как да го кажа..."смесени чувства"

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
модератора, ами може би ще трябва да поискаме справка за заплатите по онова време на футболистите към армията, мвр-то, бдж-то, пък после и да ги разделим по градове и накрая така може да направим една сметка кой с колко лева е бил облагодеталстван. Но от примера с баща ти нопомни, че промените, които се извършват през 67 не засягат само футбола (както най-вече разглеждаме ние), ами спорта като цяло. Други което пропускате честичко е, че през комунизма големите успехи не са ни само с АФД-то, имаме купа и титла от преди това. Добрия ни период като Тракия (80-те) всеки знае с какви футболисти разполагаме. Тези успехи са подплатени с юношески титли в края на 70-те (може би и там сме били облагодетелствани?).
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
silverbg написа:модератора, ами може би ще трябва да поискаме справка за заплатите по онова време на футболистите към армията, мвр-то, бдж-то, пък после и да ги разделим по градове и накрая така може да направим една сметка кой с колко лева е бил облагодеталстван. Но от примера с баща ти нопомни, че промените, които се извършват през 67 не засягат само футбола (както най-вече разглеждаме ние), ами спорта като цяло. Други което пропускате честичко е, че през комунизма големите успехи не са ни само с АФД-то, имаме купа и титла от преди това. Добрия ни период като Тракия (80-те) всеки знае с какви футболисти разполагаме. Тези успехи са подплатени с юношески титли в края на 70-те (може би и там сме били облагодетелствани?).
Да,промените по онова време променят спорта,като цяло.И особено футбола.Неслучайно някои отбори,към определени ведомства имат по 20-30 титли.
Модератор ЛокоПД написа:silverbg написа:модератора, ами може би ще трябва да поискаме справка за заплатите по онова време на футболистите към армията, мвр-то, бдж-то, пък после и да ги разделим по градове и накрая така може да направим една сметка кой с колко лева е бил облагодеталстван. Но от примера с баща ти нопомни, че промените, които се извършват през 67 не засягат само футбола (както най-вече разглеждаме ние), ами спорта като цяло. Други което пропускате честичко е, че през комунизма големите успехи не са ни само с АФД-то, имаме купа и титла от преди това. Добрия ни период като Тракия (80-те) всеки знае с какви футболисти разполагаме. Тези успехи са подплатени с юношески титли в края на 70-те (може би и там сме били облагодетелствани?).
Да,промените по онова време променят спорта,като цяло.И особено футбола.Неслучайно някои отбори,към определени ведомства имат по 20-30 титли.
Защо не си признаеш, че нашите футболисти навремето играеха.Никой не ни е купувал титли и тем подобни.Не случайно, тези същите футболисти сега отново ще играят финал на първенството за ветерани.Миналата година станахме и шампиони там.Сигурно и сега някое ведомство ни подкрепя нали

What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
Does it matter
- plovdivram
- Контакти:
Sunway
Sunway,
защо си мислиш, че някой отрича отбора ви от 80-те години!!! Не еднократно /поне аз/ съм заявавал, че ако не бяха "обстоятелствата" от онова време, когато титлите бяха "по разпределение", с отбора си от 80-те години щяхте да станете поне два пъти шампиони. В този случай можете спокойно да се считате ощетени от онези времена... Но те както вече на всички е ясно хем даваха, но и вземаха!!! И като говорите за онова поколение... ами как няма да го имате бе майна!!! Ти погледни само какви футболисти са минали през вас /пак поради "особеностите" на времето/... Погледни какъв потенциал в материално отношение сте имали /пак поради "особеностите" на времето/... Ами то щеше да си е направо прахосничество ако това не е било дало резултат!!! Нямало е как просто!!! За съжаление както казах тези "обстоятелства" са давали, но са и взимали!!!
Защо не си признаеш, че нашите футболисти навремето играеха.Никой не ни е купувал титли и тем подобни.Не случайно, тези същите футболисти сега отново ще играят финал на първенството за ветерани.Миналата година станахме и шампиони там.Сигурно и сега някое ведомство ни подкрепя нали.
Sunway,
защо си мислиш, че някой отрича отбора ви от 80-те години!!! Не еднократно /поне аз/ съм заявавал, че ако не бяха "обстоятелствата" от онова време, когато титлите бяха "по разпределение", с отбора си от 80-те години щяхте да станете поне два пъти шампиони. В този случай можете спокойно да се считате ощетени от онези времена... Но те както вече на всички е ясно хем даваха, но и вземаха!!! И като говорите за онова поколение... ами как няма да го имате бе майна!!! Ти погледни само какви футболисти са минали през вас /пак поради "особеностите" на времето/... Погледни какъв потенциал в материално отношение сте имали /пак поради "особеностите" на времето/... Ами то щеше да си е направо прахосничество ако това не е било дало резултат!!! Нямало е как просто!!! За съжаление както казах тези "обстоятелства" са давали, но са и взимали!!!

plovdivram но футболистите навремето играеха.Не взимаха много пари но играеха, не като сегашните лигльовци- коли,пари, ходат по барове и какво ли не.Никакъв режим, никаква дисциплина не спазват.Толкова много пари взимат, а виждаме какво правят на терена едно голямо нищо.Е кажи ми как да не те е яд на тях, като идеш на стадиона и те не могат да тичат и да играят.Ами това е направо срамота

What about my broken heart
Does it matter
Does it matter