ДЮШ-Левски!!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Школата на "сините" сред 20-те най-продуктивни в Европа
Защото не са в топ 20, а и никой не се интересува 

DMS LEVSKI на 17777
Кировец написа:Според мен понятието топ дивизии е твърде разтегливо. Фактите говорят, че мнозинството футболисти от школата на Левски се подвизава в България - А и Б група.
И отново ще намекна, че продуктивността е отчетена само за 2013 година, но и не обхваща конвертируемостта на продуктите.
Понятието Топ-Дивизия въобще не е резтегливо и напълно с ясен смъсъл тук. Означава най-висшата лига на всяко европейско първенство от Премиършип до Гибралтар (серия А, А група и т.н.)
drvasko98 написа:Кировец написа:Според мен понятието топ дивизии е твърде разтегливо. Фактите говорят, че мнозинството футболисти от школата на Левски се подвизава в България - А и Б група.
И отново ще намекна, че продуктивността е отчетена само за 2013 година, но и не обхваща конвертируемостта на продуктите.
Понятието Топ-Дивизия въобще не е резтегливо и напълно с ясен смъсъл тук. Означава най-висшата лига на всяко европейско първенство от Премиършип до Гибралтар (серия А, А група и т.н.)
Ами изброй 37 футболиста-юноши на Левски в "топ дивизиите" за 2013 година.
Интересно дали "топ дивизия" не се счита всяко Професионално ниво - А, Б група примерно?
Кировец написа:Според мен понятието топ дивизии е твърде разтегливо. Фактите говорят, че мнозинството футболисти от школата на Левски се подвизава в България - А и Б група.
Какво означава "конвертируемост на продукт"? Досега си мислех, че конвертируемостта е финансово понятие, отнасящо се до валутите.

В изследването са включени 31 водещи първенства в Европа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Според проучването на Международния център по спортни науки (СИЕС), през 2013 г. 37 юноши на Левски са играли мачове за първите отбори на клубове от топ дивизиите в Европа, а други четирима са се състезавали за "сините". Това отрежда 17-о място на Левски, който изпреварва колоси като Порто, Арсенал и Байерн (Мюнхен). Манчестър Юнайтед пък изобщо не е в 20-ицата.
,,Топ дивизиите в Европа'' сред които е поставено и българското първенство.Интересно защо в класацията няма място Атлетик Билбао от Премиера в който отбор играят само баски.Или класацията е само за участници в ЕКТ.Просто питам.Някой запознат с тази интересна новина да ми обясни какво значи на 17 място сред най-продуктивните в Европа.Защото съм сигурен че някои холандски,германски,испански и италиански отбори вадят по-добри и по-класни юноши които играят в по-големи европейски отбори и са с повече от 4 в основният състав от собствената школа.
Изискването е играчите да са играли поне 3 сезона между 15- и 21-годишна възраст за съответния клуб. Ако не е изпълнено това условие, играчите не се броят за club-trained players, какъвто е точният термин.
За информация, Атлетик Билбао е на второ място в Испания (след Барселона) и на 8-о в Европа по показателя най-висок процент юноши в състава си (като тук отново се отчитат само тези с поне 3 сезона в клуба между 15-тата и 21-та си година). По този показател у нас на първо място е Ловеч.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Кировец написа:Според мен понятието топ дивизии е твърде разтегливо. Фактите говорят, че мнозинството футболисти от школата на Левски се подвизава в България - А и Б група.
Какво означава "конвертируемост на продукт"? Досега си мислех, че конвертируемостта е финансово понятие, отнасящо се до валутите.
В изследването са включени 31 водещи първенства в Европа.
конвертируема, конвертируемо, мн. конвертируеми, прил. Който може да се разменя на пазара.
Това за първенствата го разбрахме. Не разбрахме кои са 37-те футболиста на Левски и в кои отбори се подвизават те, когато са преброени от този спортно-научен център.
Кировец написа:Tommi написа:Кировец написа:Според мен понятието топ дивизии е твърде разтегливо. Фактите говорят, че мнозинството футболисти от школата на Левски се подвизава в България - А и Б група.
В изследването са включени 31 водещи първенства в Европа.конвертируема, конвертируемо, мн. конвертируеми, прил. Който може да се разменя на пазара.
Това за първенствата го разбрахме. Не разбрахме кои са 37-те футболиста на Левски и в кои отбори се подвизават те, когато са преброени от този спортно-научен център.
Определението е малко слабичко, но както и да е. Не е за продукт или футболст на пазара.
Ами потърси ги тези 37 играчи.
Tommi написа:Кировец написа:Tommi написа:Кировец написа:Според мен понятието топ дивизии е твърде разтегливо. Фактите говорят, че мнозинството футболисти от школата на Левски се подвизава в България - А и Б група.
В изследването са включени 31 водещи първенства в Европа.конвертируема, конвертируемо, мн. конвертируеми, прил. Който може да се разменя на пазара.
Определението е малко слабичко, но както и да е. Не е за продукт или футболст на пазара.
Ами потърси ги тези 37 играчи.
Няма какво да ги търся. Около 30 от тях са си в А и Б група на България.

Михайлов
Нико Димитров от Турция 2
Зетя-Живко-Васлуй
Бандаловски
Домо - нали игра в някое профи ниво на Германия.
Сърмата от Турция 1
Дай още.
Последна промяна от Кировец на 23 яну 2014 19:24, променено общо 1 път.
Може би Ивелин Попов. Много ясно, че повечето играят в България. Домовчийски и Сърмов ги брой към Ботев.
Tommi написа:Може би Ивелин Попов. Много ясно, че повечето играят в България. Домовчийски и Сърмов ги брой към Ботев.
Е те от лятото дойдеха в Ботевъ, преди това си бяха чужденци, ако не се бъркам.
Аз затова играя на контра през цялото време, щото дитирамбите около заглавието и примерите с Байерн и Реал щяха да са смешни, ако не бяха трагични...