Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Дано Мата не се превърне в Кагава 2.. Мойс трябва да барне по схемата.
[/center]Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Да, ще трябва да се промени схемата, защото с Мата няма как да играем като до сега. За мен най-убачно ще е Перси и зад него Янужай , Рууни и Мата, като те постоянно да се въртят и да си сменят местата и двама дефанзивни халфа,
Crewe написа:Да, ще трябва да се промени схемата, защото с Мата няма как да играем като до сега. За мен най-убачно ще е Перси и зад него Янужай , Рууни и Мата, като те постоянно да се въртят и да си сменят местата и двама дефанзивни халфа,
Не, не. Янузай 10ка не ме радва..
Rofles написа:Crewe написа:Да, ще трябва да се промени схемата, защото с Мата няма как да играем като до сега. За мен най-убачно ще е Перси и зад него Янужай , Рууни и Мата, като те постоянно да се въртят и да си сменят местата и двама дефанзивни халфа,
Той няма да си е чиста 10-ка , ще си играе по към крилото , но няма да играеме като досега с типични изнесени напред крила. Иначе няма как да играят 4-мата по друг начин.
Crewe написа:Rofles написа:Crewe написа:Да, ще трябва да се промени схемата, защото с Мата няма как да играем като до сега. За мен най-убачно ще е Перси и зад него Янужай , Рууни и Мата, като те постоянно да се въртят и да си сменят местата и двама дефанзивни халфа,
Той няма да си е чиста 10-ка , ще си играе по към крилото , но няма да играеме като досега с типични изнесени напред крила. Иначе няма как да играят 4-мата по друг начин.
Мойс трябва да им намери място, така че да са най-ефективни, но забоде ли Мата, както Кагава на крилото ще е поредната му АБСОЛЮТНА тъпотия, че даже и най-голямата му досега..
Rofles написа:Crewe написа:Rofles написа:Crewe написа:Да, ще трябва да се промени схемата, защото с Мата няма как да играем като до сега. За мен най-убачно ще е Перси и зад него Янужай , Рууни и Мата, като те постоянно да се въртят и да си сменят местата и двама дефанзивни халфа,
Мойс трябва да им намери място, така че да са най-ефективни, но забоде ли Мата, както Кагава на крилото ще е поредната му АБСОЛЮТНА тъпотия, че даже и най-голямата му досега..
Да, спор няма за това. Затова идеята ми беше - 3-мата да играят по-прибрани към центъра и да не играеме с типични изнесени крила, защото иначе няма как. Ако са Перси и Руни напред, а Мата зад тях и две крила , това значи че се губи дефанзивен халф и отбор с по-качествени халфове ще ни скрие топката. Сложничко си е малко, но да се надяваме Мойс да си е направил сметката и да успее да ги намести всичките.
С изявени крила играем от време оно. Как точно сега Мойс ще смени изцяло схемата
Кагава и Мата крила 
Чакайте да подпише 
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
MuFc1878 написа:С изявени крила играем от време оно. Как точно сега Мойс ще смени изцяло схематаКагава и Мата крила
Време е да започнем без крила. Кагава , Мата , Рууни и Янузай са перфектни за тази схема.
Rofles написа:Crewe написа:Да, ще трябва да се промени схемата, защото с Мата няма как да играем като до сега. За мен най-убачно ще е Перси и зад него Янужай , Рууни и Мата, като те постоянно да се въртят и да си сменят местата и двама дефанзивни халфа,
Вие хубаво правите сметките,ама къде забравихте Сър Антонио Валенсия?
Офтопик:
Офтопик: