ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-РЕД БУЛ-Официална тема

Мнениеот azata » 06 ное 2009 00:31

blue_ power1 написа:Гледайте ринг.бг за да видите как ни ебаха майката съдиите,абсолютно подпиране на рязаците от анадола за ред булите,гледайте повторенията за червения картон...

Ей тука те подкрепям на хиляда процента...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 06 ное 2009 00:38

Да не си обиждаме футболистите,защото тиквочите от Залцбург вземат 10 пъти повече пари от нашите,а играят "ганкиното",да го духат...

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 06 ное 2009 00:38

azata написа:
Sunway написа:Левски ще може ли да вземе поне равен на някой отбор в Лига Европа.Така като гледам как тази вечер Виляреал относоха Лацио с 4-1, ми се струва, че Левски е тъпана в тази група.Който го хване го бие.Срамота да му се не види.

А ти на кой отбор от България си фен,че задаваш този въпрос???????

Когато бг отбор представлява България е редно да се държи достойно в Европа, това имах предвид.Айде със здраве, просто ми беше чудно.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 06 ное 2009 00:40

Не, че има кой знае какво значение, но КРИСТАЛНО ЧИСТ ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА ЦИКЛЕР!
И още нещо, при червения картон на Сърмов, имаше двама наши футболисти зад него, т.е. Сърмов не е нито последен, нито предпоследен. ТОВА НЕ Е ЧЕРВЕН КАРТОН! Така, че това бяха решаващи моменти в мача, съдията подпря Залцбург много тънко.
П.С. Гошо Петков, благодарим ти за всичко, но вече не си за Левски. След издънките срещу Дебрецен, предния мач срещу Залцбург и сега, ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО...

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 06 ное 2009 00:42

Не знам до колко сте запознати с кариерата на Гошо Петков и за това ще ви обясня как историята се повтаря. Преди да дойде в Левски, Гошо бе играч на Славия и играеше на много прилично за нашите стандарти ниво. Когато стана ясно,че Левски със сигурност ще го привлече, той започна да прави детински грешки почти всеки мач и така при липсата на алтернатива пази цял полусезон въпреки глупостите,които правеше на терена. После дойде в Левски и отново започна да играе добре, до този сезон. Сами си правете изводи за какво става въпрос.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Данчо Милиев-има я класата това момче.

Мнениеот zlatan » 06 ное 2009 00:43

Чудесен мач на Данчо днес,което малко ме успокоява в този момент.О-ХХХХХХ И АЗ незнам вече кво е това ,бахти яда който изпитжам в момента,но въпреки това знам че Левски има много добър централен защитник,БРАВО МИЛИЕВ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 ное 2009 00:44

yasen написа:Не, че има кой знае какво значение, но КРИСТАЛНО ЧИСТ ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА ЦИКЛЕР!
И още нещо, при червения картон на Сърмов, имаше двама наши футболисти зад него, т.е. Сърмов не е нито последен, нито предпоследен. ТОВА НЕ Е ЧЕРВЕН КАРТОН! Така, че това бяха решаващи моменти в мача, съдията подпря Залцбург много тънко.
П.С. Гошо Петков, благодарим ти за всичко, но вече не си за Левски. След издънките срещу Дебрецен, предния мач срещу Залцбург и сега, ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО...

Абсолютно си прав за червения картон, Сърмов не беше последен в защитата, мисля си, че може турчина да е извадил картона, заради влизането с бутоните отзад, но като цяло споделям общото мнение, че двамата най-добри играчи днес на Ред бул бяха Петков и съдията :!:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 06 ное 2009 00:44

yasen написа:Не, че има кой знае какво значение, но КРИСТАЛНО ЧИСТ ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА ЦИКЛЕР!

Преди малко точно за това писах,че съдиите предрешиха мача....

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 06 ное 2009 00:45

Скапани турски съдии, нещастници!!! :evil: Браво на мъжката постъпка на Сърмов, затова че се нае да го спъне тоя, защото чист гол си беше това положение.. Друг е въпроса къде беше Гошо и какво правеше да играе на финтове с нападателите им??? :evil: Голяма трагедия! Как може такъв гол да ни вкарат незнам.. Не видях точно какво стана, защото се бях зазяпал нанякъде, ама ако ми кажете ще съм благодарен.

П.П: Какво пишеше на трансперанта в "А" сектор и в "Б", който беше написан на немски, ако знаете ако може да кажете. :)
Изображение

Потребителски аватар
bat Varban
Контакти:

Мнениеот bat Varban » 06 ное 2009 00:47

Писна ми от Йовов, ако беше вкарал , или поне да уцели вратата един път. Гошо , що така бе дееба, защитник ли си вратар ли си.

Върни се в “Архив”