За случващото се в Украйна и напъните на Запада да я зароби.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: За случващото се в Украйна и напъните на Запада да я зароби.

Мнениеот sin4ec » 23 яну 2014 10:52

demy27 написа:Пълни глупости.

И защо са глупости? Щото не ви изнасят, или?
Защо в България нямаше референдум за ЕС? Кой дава право на Кауфланд да внася каквото си поиска абсолютно безконтролно, да не плаща данъци, мита и акцизи, че и да се изкарва на загуба? Има ли стоката на Кауфланд задължителни стикери и инструкции на български език?
Има на Макавей. Но ако мен ме хванат без стикер, ми одират кожата. В същото време цели щандове в тази, а и други вериги не спазват правилата. Безнаказано. Купуват домати на 10 ст и ги продават на левче. И са на загуба.
Въобще не разбирам евроентусиастите. Или сте тъпи, или слепи. Не ми въвирайте как живеят в Европа, обиколил съм я цялата. Но защо си мислите, че те са петимни да направят така, че и в България да се живее така? Дреме им на европейците за вас. Те гледат себе си и когато им паднат в ръчиците такива като вас , изстискват докрай. Пък вие им вейте знаменцата и им ръкопляскайте на глупостите на посланиците. Въпрос на избор. Но щом сте избрали да сте скудоумни роби, не давайте акъл на другите! Гризкайте си вурстчетата от пуешки обрезки, изпратени от братския ЕС и по-тихо!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 яну 2014 10:59

Red Warrior написа:Като чета такива като теб, не само си давам сметка защо сме най-бедни в Европа, но мисля, че си го и заслужаваме. Подкрепа за украинския народ, който се бори за свобода, демокрация и НЕЗАВИСИМОСТ от Москва! Бог да прости зверски убитите от властта граждани!

Как може да има независимост от Москва, като 90% от украинския бизнес е свързан с Русия? Най-нормалното нещо на Света е, украинците да са зависими от Москва. Това е все едно Меркурий да не е зависим от Слънцето...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 23 яну 2014 11:47

sin4ec написа:
demy27 написа:Пълни глупости.

И защо са глупости? Щото не ви изнасят, или?
Защо в България нямаше референдум за ЕС? Кой дава право на Кауфланд да внася каквото си поиска абсолютно безконтролно, да не плаща данъци, мита и акцизи, че и да се изкарва на загуба? Има ли стоката на Кауфланд задължителни стикери и инструкции на български език?
Има на Макавей. Но ако мен ме хванат без стикер, ми одират кожата. В същото време цели щандове в тази, а и други вериги не спазват правилата. Безнаказано. Купуват домати на 10 ст и ги продават на левче. И са на загуба.
Въобще не разбирам евроентусиастите. Или сте тъпи, или слепи. Не ми въвирайте как живеят в Европа, обиколил съм я цялата. Но защо си мислите, че те са петимни да направят така, че и в България да се живее така? Дреме им на европейците за вас. Те гледат себе си и когато им паднат в ръчиците такива като вас , изстискват докрай. Пък вие им вейте знаменцата и им ръкопляскайте на глупостите на посланиците. Въпрос на избор. Но щом сте избрали да сте скудоумни роби, не давайте акъл на другите! Гризкайте си вурстчетата от пуешки обрезки, изпратени от братския ЕС и по-тихо!

Викаш да излизаме от ЕС и да влизаме в съюза с Русия и Украйна. Тогава ще отворят врати няколко Руски хипермаркета, стоката там ще е хем евтина, хем качествена, хем със стикери.
Аз не очаквам Европа да ни вдигне стандарта на живот, това зависи от нас. Единственото което харесвам в Европа е че има ред и всички го спазват. Това, че в Кауфланд не ги закачат за стикерите, не е ли защото Българската служба, която отговаря за това, не си върши работата. Това от Европа ли зависи или от нас? Европа ли е направила така, че Кауфланд да може да продава без стикери а ти не? Дали Кауфланд продават във Франция без стикери?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 яну 2014 11:50

demy27 написа:Викаш да излизаме от ЕС и да влизаме в съюза с Русия и Украйна. Тогава ще отворят врати няколко Руски хипермаркета, стоката там ще е хем евтина, хем качествена, хем със стикери.
Аз не очаквам Европа да ни вдигне стандарта на живот, това зависи от нас. Единственото което харесвам в Европа е че има ред и всички го спазват. Това, че в Кауфланд не ги закачат за стикерите, не е ли защото Българската служба, която отговаря за това, не си върши работата. Това от Европа ли зависи или от нас? Европа ли е направила така, че Кауфланд да може да продава без стикери а ти не? Дали Кауфланд продават във Франция без стикери?

Кой го спазва тоя ред? Франция, Великобритания, Германия, Гърция, КОЙ?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 23 яну 2014 11:55

Русия и Украйна(у края) са едно. Ако Русия допусне САЩ(ЕС е безгласна буква, кукла, говореща с гласа на Чичо Сам) да разположат ракети в Украйна(това е крайната цел на упражнението "Украйнска евроинтеграция") ще бъде смъртно застрашена не само тя, а и целият свят! Надутите американски военни ще решат, че вече могат да се разпореждат и с Русия както си щат и това може да доведе до атомна война, от която никой да не оцелее! Между другото те, американските военни кретени са на път да разпалят друга война - с Китай( прочете с какво се занимава вицепрезидент Байдън в Япония). Ако не се стигне до война алтернативата е установяване на американския фашизъм над цялата планета. И тогава фашизмът, който властва в САЩ(всеки , който е бил там свидетелства, че това е държавата на тоталния контрол и следене - т.е. фашизъм) ще ни се стори бойскаутска игра! На американците не може и не трябва да се вярва - тяхното верую е: Власт над цялата планета! Всички бръщолевения, циркаджилъци и лакърдии за "демокрация" завършват по два начина( в зависимост от наличието или липсата на петрол): 1. Липсва петрол: Поглъщане на страната от НАТО, настаняване на американски бази и наемници(американските войници са платени, т.е. - наемници) и придвижване още малко на изток , към Москва 2. Налични са запаси от петрол: Окупиране на петролните кладенци на страната, разпалване и поддържане на религиозни и етнически конфликти, докато американците тихомълком крадат и изнасят петрола на страната.
Путин трябва съвсем ясно да предупреди САЩ, че ако продължат с провокациите си, че се срещнат в ада! Това е единственият език, от който разбират тези негодници! !!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 23 яну 2014 11:57

W84me написа:
demy27 написа:Викаш да излизаме от ЕС и да влизаме в съюза с Русия и Украйна. Тогава ще отворят врати няколко Руски хипермаркета, стоката там ще е хем евтина, хем качествена, хем със стикери.

Кой го спазва тоя ред? Франция, Великобритания, Германия, Гърция, КОЙ?

Явно го спазват, щом в Европа способните Българи са високо ценени, а разни дребни тарикати, които обичат да заобикалят правилата не виреят.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 23 яну 2014 12:05

Както подозирам, в случая щатските (еврейоатлантическите) геополитически интереси в много по-силна степен изискват Украйна да се "евроинтегрира". Брюксел е по-малко заинтересован от едно ново главоболие.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 23 яну 2014 12:09

nikita 333 написа:Русия и Украйна(у края) са едно. Ако Русия допусне САЩ(ЕС е безгласна буква, кукла, говореща с гласа на Чичо Сам) да разположат ракети в Украйна(това е крайната цел на упражнението "Украйнска евроинтеграция") ще бъде смъртно застрашена не само тя, а и целият свят! Надутите американски военни ще решат, че вече могат да се разпореждат и с Русия както си щат и това може да доведе до атомна война, от която никой да не оцелее! Между другото те, американските военни кретени са на път да разпалят друга война - с Китай( прочете с какво се занимава вицепрезидент Байдън в Япония). Ако не се стигне до война алтернативата е установяване на американския фашизъм над цялата планета. И тогава фашизмът, който властва в САЩ(всеки , който е бил там свидетелства, че това е държавата на тоталния контрол и следене - т.е. фашизъм) ще ни се стори бойскаутска игра! На американците не може и не трябва да се вярва - тяхното верую е: Власт над цялата планета! Всички бръщолевения, циркаджилъци и лакърдии за "демокрация" завършват по два начина( в зависимост от наличието или липсата на петрол): 1. Липсва петрол: Поглъщане на страната от НАТО, настаняване на американски бази и наемници(американските войници са платени, т.е. - наемници) и придвижване още малко на изток , към Москва 2. Налични са запаси от петрол: Окупиране на петролните кладенци на страната, разпалване и поддържане на религиозни и етнически конфликти, докато американците тихомълком крадат и изнасят петрола на страната.
Путин трябва съвсем ясно да предупреди САЩ, че ако продължат с провокациите си, че се срещнат в ада! Това е единственият език, от който разбират тези негодници! !!

Украйна е страна, богата на природни ресурси и е нормално да има борба за тях между изтока и запада, но самите Украинци трябва да решат как и на кого да ги продават. И те ясно заявяват какво искат. Пълни глупости са приказките за платени протести. Какво ще накара един човек с дървена сопа да тръгне срещу въоръжената полиция - пари или отчаянието, че не вижда бъдеще за себе си?
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 23 яну 2014 12:11

demy27 написа:
nikita 333 написа:Русия и Украйна(у края) са едно. Ако Русия допусне САЩ(ЕС е безгласна буква, кукла, говореща с гласа на Чичо Сам) да разположат ракети в Украйна(това е крайната цел на упражнението "Украйнска евроинтеграция") ще бъде смъртно застрашена не само тя, а и целият свят! Надутите американски военни ще решат, че вече могат да се разпореждат и с Русия както си щат и това може да доведе до атомна война, от която никой да не оцелее! Между другото те, американските военни кретени са на път да разпалят друга война - с Китай( прочете с какво се занимава вицепрезидент Байдън в Япония). Ако не се стигне до война алтернативата е установяване на американския фашизъм над цялата планета. И тогава фашизмът, който властва в САЩ(всеки , който е бил там свидетелства, че това е държавата на тоталния контрол и следене - т.е. фашизъм) ще ни се стори бойскаутска игра! На американците не може и не трябва да се вярва - тяхното верую е: Власт над цялата планета! Всички бръщолевения, циркаджилъци и лакърдии за "демокрация" завършват по два начина( в зависимост от наличието или липсата на петрол): 1. Липсва петрол: Поглъщане на страната от НАТО, настаняване на американски бази и наемници(американските войници са платени, т.е. - наемници) и придвижване още малко на изток , към Москва 2. Налични са запаси от петрол: Окупиране на петролните кладенци на страната, разпалване и поддържане на религиозни и етнически конфликти, докато американците тихомълком крадат и изнасят петрола на страната.

Украйна е страна, богата на природни ресурси и е нормално да има борба за тях между изтока и запада, но самите Украинци трябва да решат как и на кого да ги продават. И те ясно заявяват какво искат. Пълни глупости са приказките за платени протести. Какво ще накара един човек с дървена сопа да тръгне срещу въоръжената полиция - пари или отчаянието, че не вижда бъдеще за себе си?

Ескалацията на напрежението в Украйна и този път се извършва съзнателно и целенасочено от външни сили, които богато плащат за "купона". Те са готови на всичко, даже с цената на кръв и смърт да постигнат дестабилизация на Украйна и да изобразят "народен гняв" против всякакво продължаване на каквито и да било взаимоотношения с "диктаторската, варварска и тиранична Русия". Познаваме НПО-тата, те са абсолютно способни на това. Манипулирането на масите и моделирането на политическия живот в страната е основната цел на тяхното съществуване.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 яну 2014 12:26

Кой говори тук за Русия? И да, ние не си търсим правата, а чакаме все някой да ни оправи-или КПСС, или Щатите, сега-ЕС. Все някой ни е крив. Щото ние не можем да отворим български хипермаркети, та ще чакаме руски и германски...
Аз съм си направил труд, печатам стикери и ги лепя. И изисквам от доставчиците да го правят, защото това не е мое задължение. Я да видим обаче колко от стоките, поръчани по интернет имат такъв? Колко касови бележки се издават за тези стоки? Колко фактури? Къде са правилата? Ами няма ги.
Аз да не съм балък, та да ги спазвам и стоката ми да е по-скъпа и непродаваема? Ами ще търся начин да ги заобикалям и аз. Това е положението!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”