old_traff написа:Nomer_9 написа:Ето една реална и наистина добра новина за вас:
Wayne Rooney has been told he will not be allowed to leave to one of United's main rivals, which currently rules out Aston Villa and Hull...
Истински дявол
[wrapimg=]http://www.chudesa.net/wp-content/uploads/2012/12/kacamun.jpg[/wrapimg]
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Нещо обаче не ми се връзва.. Как ние ги режеме брутално за Рууни, а те се навиват да ни дадат Мата ?
[/center]Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Rofles написа:Нещо обаче не ми се връзва.. Как ние ги режеме брутално за Рууни, а те се навиват да ни дадат Мата ?
Точно
Може да нямаш играчи, но колко слаб мениджър трябва да си, за да успееш за 6 месеца да срутиш империя правена 27 години ? Просто се надявам Мата да не се е отказал да го тренира Мойс.. Просто е смешен вече, много смешен. Накрая сети като п*тка..Нито ги мотивира, нито нищо. Едно голямо НИЩО. За 6 месеца напредък аз в отбора не съм видял, ама никакъв. Колко време трябва да му дадем, за да видим първата искрица надежда в отбора ? Колко ? 5-6 години най-вероятно. Дано след края на сезона се махне, дано, нека, ще !!!
[/center]- Eric_Cantona
- Контакти:
Rofles написа:Може да нямаш играчи, но колко слаб мениджър трябва да си, за да успееш за 6 месеца да срутиш империя правена 27 години ? Просто се надявам Мата да не се е отказал да го тренира Мойс.. Просто е смешен вече, много смешен. Накрая сети като п*тка..Нито ги мотивира, нито нищо. Едно голямо НИЩО. За 6 месеца напредък аз в отбора не съм видял, ама никакъв. Колко време трябва да му дадем, за да видим първата искрица надежда в отбора ? Колко ? 5-6 години най-вероятно. Дано след края на сезона се махне, дано, нека, ще !!!
+1
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
Дано Мата да дойде,защото нещата отиват на зле според мойто скомно мнение.Незнам кой е по-некадърен треньора или подопечените на терена.Тази година няма да играем никаде няма да се преборим и за ЛЕ камо ли за ШЛ.Руни и Перси,ще си набият камшика при такъв слаб треньор и играчи.Дано Мата не се е отказал от нас,и дано това дето се пише е истина,че има зделка за МАТА.Дано има нещо положително докрая на месеца и вземем футболости.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Спокойно момци. Точно , заради кризата Мата ще ни избере. Той много добре осъзнава, че Юнайтед ще тръгне напред рано или късно. Предвижда и момента на психологически стимул. Замислете се. С Руни, Перси и Мата ставаме съвсем различен отбор. И тримата са топ класа !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Rofles написа: Дано след края на сезона се махне, дано, нека, ще !!!
А, бе, това май е заразно - като сандизма
Леевски, оле
- old_traff
- Контакти:
Мирър" информира, че веднага след като Хуан Мата стане собственост на Манчестър Юнайтед, клубът ще започне преговори с Уейн Рууни за нов договор.
old_traff написа:Мирър" информира, че веднага след като Хуан Мата стане собственост на Манчестър Юнайтед, клубът ще започне преговори с Уейн Рууни за нов договор.
Това, ако се случи искам Рууни с 300 гола