Берое-БОТЕВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Берое-БОТЕВ

Мнениеот veseo » 05 ное 2009 23:43

sorcererals написа:Т.е. вие подкрепяте поредното берое, след олимпик-галата-тетевен-олимпик берое-баневото берое .........пропускам ли нещо?
Иначе казано, викате тате, на всеки дето клати майка ви. 8-)

Ем... което е силното, тва ще подкрепят, курвенство му се вика на тва :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 05 ное 2009 23:58

Беройци, допреди седмица и локомотивците като вас говореха, че ще ни бият с разлика, че нямаме никакъв шанс, че последните години нямаме победа и т.н. Сега мълчат и се спотайват като гърмени зайци. Истината е, че в момента отбора на Ботев е 100% различен от последните 10 години и ще имате максимум 2-3 положения през целият мач. Ако покажете класа и ги вкарате може и да биете, но ако ги пропуснете, което е много по-вероятно - ще загубите.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 06 ное 2009 00:05

ilian12 написа:Беройци, допреди седмица и локомотивците като вас говореха, че ще ни бият с разлика, че нямаме никакъв шанс, че последните години нямаме победа и т.н. Сега мълчат и се спотайват като гърмени зайци. Истината е, че в момента отбора на Ботев е 100% различен от последните 10 години и ще имате максимум 2-3 положения през целият мач. Ако покажете класа и ги вкарате може и да биете, но ако ги пропуснете, което е много по-вероятно - ще загубите.

локофците които познавам са се скрили и не съм ги чувал, газ пикаят - все едно светът им е свършил!

Надявам се да стане така и с биройците които познавам другата седмица
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 06 ное 2009 00:06

Вие като подкрепяте митьовия ботев футболистите знаят ли псувате ли ги радвате ли им се? Как да знаят като не са българи.Знаят ли кой е ботев?Май знаят само папараци, версаи, но сенс,планет клуб,плазма,ликьор,брилянтин да не ги изброявам всички. Това Ботев ли е?С двама българи в състава. Гордеете ли се с него? Аз се гордея с този Берое!Гордея се ,че лудата банда по времето на банев играеше без пари и печелеше и влезе в А група.Няма по-силният Берое е бил винаги 1 отбор с едни футболисти и едно ядро.Дали се е казвал Берое-ад Берое - олимпик Берое-Стара Загора.Както и ботев е един независимо дали се е казвал тракия,шипка,мусала или КЦМ(комбинат цветни метали)!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 06 ное 2009 00:18

Всеки фен би се гордял с футболистите си когато те се раздават на 100% с фланелката на собствения си отбор. А дори, че са "някакви си" италианци , тези момчета се раздават много повече от всички българи от последните 10 години.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 06 ное 2009 10:53

Mecho-Cuh написа:Вие като подкрепяте митьовия ботев футболистите знаят ли псувате ли ги радвате ли им се? Как да знаят като не са българи.Знаят ли кой е ботев?Май знаят само папараци, версаи, но сенс,планет клуб,плазма,ликьор,брилянтин да не ги изброявам всички. Това Ботев ли е?С двама българи в състава. Гордеете ли се с него? Аз се гордея с този Берое!Гордея се ,че лудата банда по времето на банев играеше без пари и печелеше и влезе в А група.Няма по-силният Берое е бил винаги 1 отбор с едни футболисти и едно ядро.Дали се е казвал Берое-ад Берое - олимпик Берое-Стара Загора.Както и ботев е един независимо дали се е казвал тракия,шипка,мусала или КЦМ(комбинат цветни метали)!

Ясно, същите като кюстендилци сте. Вливат се, отливат се отбори, няма значение, важното е да има футбол от А група у вашето село, нали :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

kichuka_fighter

Мнениеот kichuka_fighter » 06 ное 2009 14:00

Имам 2 свободни места в колата,които иска да идва с мен да ми пише на личен, 5 лева на човек.

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 06 ное 2009 15:07

Не се подигравайте на хората.Не всеки отбор може от шести в А Окръжна група/четвърто ниво / да "влезе" в А РФГ!Това е го няма и в "Рекордите на Гинес"!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 06 ное 2009 15:22

Като гледам кой е съдя и не ми се мисли просто. При тоя Ахмед Ахмед не се сещам да сме видяли нещо хубаво за Ботев.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Nikolai_1912
Контакти:

"Канарчетата" без режим за Зарата, в Ботев пристигнаха пари

Мнениеот Nikolai_1912 » 06 ное 2009 15:48

Футболистите на Ботев Пловдив ще заминат за Стара Загора в събота, в деня на мача с Берое. "Канарчетата" ще пътуват утре, тъй като разстоянието от Пловдив до Стара Загора се взима за около час с автобуса и няма смисъл да се остава на режим там. "Жълто-черните" днес запазиха наложената от старши-треньора Енрико Пичоне традиция тренировката в деня преди мач да бъде сутрешна, а не в часа на мача. Няма футболисти със сериозни оплаквания и футболистите са амбицирани за успешен мач под Аязмото.

Вчера част от служителите в клуба са получили пари от италианците, преговарящи за купуването на Ботев. Разговорите между Димитър Христолов и новите италиански инвеститори се очаква да продължат другата седмица. Днес следобед на стадиона бе и спортно-техническия директор на тима Малу Мпасинкату, който заяви, че няма да има проблеми с финансирането на ДЮШ, тъй като някои от отборите се нуждаят от пари за гостувания през този уикенд.

Лично за мен, това е добър знак!!! КАНАРИ НАПРЕД!!!

Върни се в “Ботев”