За случващото се в Украйна и напъните на Запада да я зароби.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: За случващото се в Украйна и напъните на Запада да я зароби.

Мнениеот Siegfried » 22 яну 2014 20:34

Орел - има Русия, няма България. Няма Русия, ИМА БЪЛГАРИЯ!!! Тази страна ни е донесла само злини!!! За разлика, например, от велика Германия, която никога не ни е прецаквала и която ни е уважавала като пълноправен партньор в двете световни войни :!:

ДОЛУ РУСИЯ!!! Винаги против нея!!! Винаги със Запада и цивилизована Европа :!: :!: :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 яну 2014 20:35

Аз лично страна в този конфликт не мога да взема. Това си е вътрешен проблем на Украйна. Но ми прави впечатление, че доста хора го правят, обявявайки пристрастия към протестиращите , обявявайки ги за прогресивни и демократично мислещи. Типично дебилно мислене, проектиращо жалкия Бахур#хуями в центъра на София върху събитията в Киев. Естествено никой от тях не си задава въпроса какво ще се случи, ако в САЩ или Германия подобна демократична тълпа хвърля коктейли Молотов по органите на реда. Без да се познава спецификата на проблемите в Украйна, се издават присъди и се правят тежки заключения. Колкото до дебилщината, че Русия и "комунистите" са виновни за ситуацията, без коментар... Въобще, " комунистите" са виновни на всеки бездарник и неграмотник за какво ли не. Само дето те са като извънземните-просто ги няма!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 22 яну 2014 20:36

Балкански Орел написа:Всеки, който подкрепя Европа, поне да си признае, че мрази България ! Как може да подкрепяш нещо, което ти е докарало демографска катастрофа и изчезваща родина ? Вие не сте Българи.Не говоря за Русия, комунизъм, фашисъм и т.н. Говоря само и единствено за евро почитателите.

Майка ми е украинка и всеки ден си говори с леля ми от Днипропетровск.И ситуацията е следната там:плаща се на наркомани,лумпени и други леката да прават размирици,спонсорирани от партии с възгледи към ЕС(а пък те са спонсорирани от ЕС) с цел влизане на Украйна в ЕС и тя да стане донор със своите природни богатства на тези боклуци.......

Нямам какво да добавя към тези две мнения !
Първото казва каква е истината у нас !
Второто каква е в Украйна !
Аз просто ще замълча, за да не кажат пак, че ми плащат от "Позитано".
Ако, не вярвате на мен, поне вярвайте на един истински българин и един украинец, написали по-горните постове !!!
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 яну 2014 20:36

гражданин от село написа:
Captain Stottlemeyer написа:Всъщност, скулпторът е чех и се казва Давид Черни, но това не е толкова важно... 8-) Иначе по темата за "любовта" между украинци и руснаци - един виц:
В родилен дом в Севастопол една украинка ражда негърче. Жената е силно притеснена, но нейният съпруг я успокоява:
- Не се притеснявай мила. Сега сме сигурни, че баща му не е руснак... :)

В Севастопол малко трудно ще намериш украинци,но както и да е...

Ами всеки четвърти - пети жител на Севастопол е украинец, така че няма да ми е чак толкова трудно... ;)

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0.B8.D0.B5
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 22 яну 2014 20:38

sin4ec написа:Аз лично страна в този конфликт не мога да взема. Това си е вътрешен проблем на Украйна. Но ми прави впечатление, че доста хора го правят, обявявайки пристрастия към протестиращите , обявявайки ги за прогресивни и демократично мислещи. Типично дебилно мислене, проектиращо жалкия Бахур#хуями в центъра на София върху събитията в Киев. Естествено никой от тях не си задава въпроса какво ще се случи, ако в САЩ или Германия подобна демократична тълпа хвърля коктейли Молотов по органите на реда. Без да се познава спецификата на проблемите в Украйна, се издават присъди и се правят тежки заключения. Колкото до дебилщината, че Русия и "комунистите" са виновни за ситуацията, без коментар... Въобще, " комунистите" са виновни на всеки бездарник и неграмотник за какво ли не. Само дето те са като извънземните-просто ги няма!

+1
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

natopor4en

Мнениеот natopor4en » 22 яну 2014 20:38

Red Warrior написа:Като чета такива като теб, не само си давам сметка защо сме най-бедни в Европа, но мисля, че си го и заслужаваме. Подкрепа за украинския народ, който се бори за свобода, демокрация и НЕЗАВИСИМОСТ от Москва! Бог да прости зверски убитите от властта граждани!

Като чета такива като теб, не само си давам сметка защо сме най-бедни в Европа, но мисля, че си го и заслужаваме. Подкрепа за украинския народ, който се бори за свобода, демокрация и НЕЗАВИСИМОСТ от Вашингтон! Бог да прости зверски убитите от соросоидите милиционери!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 22 яну 2014 20:39

sin4ec написа:Аз лично страна в този конфликт не мога да взема. Това си е вътрешен проблем на Украйна. Но ми прави впечатление, че доста хора го правят, обявявайки пристрастия към протестиращите , обявявайки ги за прогресивни и демократично мислещи. Типично дебилно мислене, проектиращо жалкия Бахур#хуями в центъра на София върху събитията в Киев. Естествено никой от тях не си задава въпроса какво ще се случи, ако в САЩ или Германия подобна демократична тълпа хвърля коктейли Молотов по органите на реда. Без да се познава спецификата на проблемите в Украйна, се издават присъди и се правят тежки заключения. Колкото до дебилщината, че Русия и "комунистите" са виновни за ситуацията, без коментар... Въобще, " комунистите" са виновни на всеки бездарник и неграмотник за какво ли не. Само дето те са като извънземните-просто ги няма!

Прав си за много неща. В Западна Украйна не понасят руснаците меко казано, в Източна са си почти изцяло проруски настроени, това е грубо казано реалността. Украйна е една много разделена държава.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 яну 2014 20:39

Балкански Орел написа:Всеки, който подкрепя Европа, поне да си признае, че мрази България ! Как може да подкрепяш нещо, което ти е докарало демографска катастрофа и изчезваща родина ? Вие не сте Българи.Не говоря за Русия, комунизъм, фашисъм и т.н. Говоря само и единствено за евро почитателите.

Майка ми е украинка и всеки ден си говори с леля ми от Днипропетровск.И ситуацията е следната там:плаща се на наркомани,лумпени и други леката да прават размирици,спонсорирани от партии с възгледи към ЕС(а пък те са спонсорирани от ЕС) с цел влизане на Украйна в ЕС и тя да стане донор със своите природни богатства на тези боклуци.......

Едно от истинските мнения в темата.

+1 Aз спирам за неопределено време да пиша в теми свързани с Русия,ЕС,и.т.н.Жалко за повечето млади хора тук :(
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 яну 2014 20:39

viali69 написа:
Eminem написа:И кое е различното на Русия от САЩ и Европа в положителен аспект ? Кое ? КОЕ ?

Русия не поробва и не колонизира държави !
Русия не циганизира държавите, които по собствено желание са поискали да попаднат в сферата на руското влияние. Визирам Беларус например.
Русия ДАВА, а САЩ и Брюксел само ВЗЕМАТ от по-малките и по-слабите ! Само по Коледа Путин като същински Дядо Коледа раздаде 2 милиарда на Казахстан, 3 милиарда на Беларус и 15 милиарда на Украйна !
Да не говорим, че свали драстично цената на руския газ за украинците.
Какво е получила България от САЩ и от ЕС ? :roll:

Русия е източноправославна държава, в която Господ е навсякъде. Сиреч духовността и общочовешките ценности не са подменени като в САЩ и ЕС.

Ко речи, ко? Рсуия не колонизира държави ли? Ами цяла Русия си е една империя колонизирала десетки народи. Цяла Източна Европа колонизира през 20 век. А цената на газа е най-ниска за тези държави, които са най-далеч от руската орбита. Пример най-евтин е газа продаван на Германия - 200 евро, и най-висока за Украйна - над 470 евро.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 яну 2014 20:41

12 април, 1961 година. Всички радиостанции по света съобщават за полета на Гагарин. В едно украинско село малко момче тича при дядо си:
- Дядо-о, руснаците излетяха в космоса!
- Всичките ли? – невярващ пита радостно дядото.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”