Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Mighty Reds » 22 яну 2014 17:35

wolf написа:... Проблемите са отзад, не са отпред. Не търсете под вола теле.

:mrgreen:

[offtopic]Аааааа, не с анадолски принципи, моля ;)[/offtopic]
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

iznenada

Мнениеот iznenada » 22 яну 2014 17:40

Mighty Reds написа:
wolf написа:И за какво точно ни беше Ериксен "голямата звезда" ?

Ами най-малкото заради широчина в халфовата линия. Сега само не ми казвай, че Ериксен е мега-дървар, и голове си бележи доволно, и топката задържа когато трябва, и я подава и то доста добре, а и кинтите, платени за него не бяха далеч толкова много ... Изключая Стиви и Коу ( в добрите му мигове, колкото и малобройни да бяха), кой от настоящите ни футбалери притежа гореизброеното за Ериксен ? Според мен имаше място за датчанина в отбора.

Ериксен ,не ми е любимец ,но от видяното в последните мачове на Тотнъм ,бих казал ,че е с класа над феномена. Много повече работа ,щеше да ни върши от него.Признавам ,че не бях прав за него.Бързо се адаптира към английския футбол и ще е доста полезен на Тотнъм . Там виждаме един любопитен момент.Новия треньор ,само с един ход ,вкара в малкия си джоб предишният. Аз бих попитал Вияш-Бояш ,как може да имаш такъв играч ,като Адебайор и да не го пускаш ?? Това е смешно. Ебати малоумника.Шерууд ,започна да го пуска от първия си мач и както виждаме ,ни настигнаха и ни карат сериозно да се притесняваме от тях .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 22 яну 2014 17:45

Liverpool are closing in on the signing of Mohamed Salah after entering advanced negotiations with FC Basel over a deal. After further negotiations in recent days, reports in Switzerland suggest Liverpool are now in hourly contact over a deal, and a compromise on price is close. [Metro]

Ако има нещо вярно от една страна добре ама цял месец да се бориш за компромисна цена е супер глупаво с това темпо докато се договори тая сделка със Салах ще свърши трансферния прозорец и няма да има време за дефанзивен халф Мвила, Фернандо, Де Йонг някой от спряганите, а халф трябва дано вземем Салах и Фернандо ама не вярвам ....
Ето и за Мата кво пише
Ben Smith
Juan Mata did not train with ‪#‎CFC‬ 1st team today. Not injured. Things now moving quickly towards ‪#‎MUFC‬ move
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 яну 2014 17:51

CityTalk1059
Liverpool in "advanced stages" of talks to try and sign Mohamed Salah from FC Basle

Liverpool City radio have just reported that Liverpool are in advanced talks with Basel to sign winger Mohamed Salah.

Явно наистина има напредък в преговорите за Салах(или просто цитират Метро), като информацията е за 10 милиона паунда, като сега трябва само да уточнят схемата на плащане.

Иначе ще ми е тъжно за Мата, ако отиде в Юнайтед...в Челси как да е го преживях, ама в Юнайтед...

[offtopic]BREAKING: Manchester United have bid £35m for Chelsea's Juan Mata!. [BBCSports] ‪#‎MUFC‬ ‪#‎MANUTD‬[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 яну 2014 17:55

Като е прост и мисли само за едното световно на което няма да играе ще е така. С юнайтед титла няма да види, това поне е сигурно вече.

iznenada

Мнениеот iznenada » 22 яну 2014 18:02

mitko9311 написа:
Liverpool are closing in on the signing of Mohamed Salah after entering advanced negotiations with FC Basel over a deal. After further negotiations in recent days, reports in Switzerland suggest Liverpool are now in hourly contact over a deal, and a compromise on price is close. [Metro]

Ако има нещо вярно от една страна добре ама цял месец да се бориш за компромисна цена е супер глупаво с това темпо докато се договори тая сделка със Салах ще свърши трансферния прозорец и няма да има време за дефанзивен халф Мвила, Фернандо, Де Йонг някой от спряганите, а халф трябва дано вземем Салах и Фернандо ама не вярвам ....

Значи ,пак казвам ,забравете Роджърс да вземе дефанзивен халф. Освен това ,Мвила го погледах днес срещу Лудогорец и физичеката му форма изобщо ама изобщо не ми хареса. А Милан ,трябва да са психично болни да си пуснат основен играч в тоя етап на сезона .Фернандо не съм го гледал и не мога да го коментирам .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 22 яну 2014 18:20

Mighty Reds написа:
wolf написа:... Проблемите са отзад, не са отпред. Не търсете под вола теле.

:mrgreen:

[offtopic]Аааааа, не с анадолски принципи, моля ;)[/offtopic]

Ние цял сезон на какво разчитаме ? На атаката си, така че, няма лошо да вземат Мата.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 22 яну 2014 18:35

iznenada написа:
mitko9311 написа:

Значи ,пак казвам ,забравете Роджърс да вземе дефанзивен халф. Освен това ,Мвила го погледах днес срещу Лудогорец и физичеката му форма изобщо ама изобщо не ми хареса. А Милан ,трябва да са психично болни да си пуснат основен играч в тоя етап на сезона .Фернандо не съм го гледал и не мога да го коментирам .

Аз Де Йонг не го и искам в Пул, иначе за Фернандо от Порто съм го гледал не много мачове, но от това което съм видял според мен ще ни свърши перфектно работа друг е въпроса, че Порто не продават евтино, а ние не купуваме скъпо и един трансфер преговорите текат по около месец, а до края няма време, а пък за Мвила не съм го гледал и не знам ква му е формата, но точно за това искам Фернандо. Иначе винаги може да дадем 5 милиона на Уест Хям и да вземем здравия Диаме да играе дефанзивен докато се върне Лукас което ще бъде един не лош избор, но със сигурност няма да дигне с нищо класата в отбора ще е по-скоро резервен вариянт на Лукас и титуляр като го няма.Според мен е важно освен Салах ако го вземем и един халф централен, защото там имаме най-малко футболисти от който един е контузен за 2 месеца, а от другите 3-ма Алън от началото на сезона беше 2 пъти контузен което си е тревожно и трябва задължително един нов да не кажа и 2-ма ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 22 яну 2014 18:51

Яд ме е, че няма да се възползваме от суматохата около Гуарин и да го вземем. Пропадна почти сигурен трансфер в Челси, после феновете го спряха на пътя за Торино, сега беше момента да се действа, цената му няма да е твърде висока. Много го харесвах още от Порто, според мен ще ни реши голяма част от проблемите в средата на терена. Мата вече го отписвам, Моуриньо го нарочи защото не помага в защитната фаза, а двама с Коутиньо щяха ни дойдат повече.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 22 яну 2014 19:14

iznenada написа:
Mighty Reds написа:
wolf написа:И за какво точно ни беше Ериксен "голямата звезда" ?

Ами най-малкото заради широчина в халфовата линия. Сега само не ми казвай, че Ериксен е мега-дървар, и голове си бележи доволно, и топката задържа когато трябва, и я подава и то доста добре, а и кинтите, платени за него не бяха далеч толкова много ... Изключая Стиви и Коу ( в добрите му мигове, колкото и малобройни да бяха), кой от настоящите ни футбалери притежа гореизброеното за Ериксен ? Според мен имаше място за датчанина в отбора.

Ериксен ,не ми е любимец ,но от видяното в последните мачове на Тотнъм ,бих казал ,че е с класа над феномена. Много повече работа ,щеше да ни върши от него.Признавам ,че не бях прав за него.Бързо се адаптира към английския футбол и ще е доста полезен на Тотнъм . Там виждаме един любопитен момент.Новия треньор ,само с един ход ,вкара в малкия си джоб предишният. Аз бих попитал Вияш-Бояш ,как може да имаш такъв играч ,като Адебайор и да не го пускаш ?? Това е смешно. Ебати малоумника.Шерууд ,започна да го пуска от първия си мач и както виждаме ,ни настигнаха и ни карат сериозно да се притесняваме от тях .

Абе честно казано Адебайор не е кой знае какъв играч, един вид "яхна вълната", така да се каже. Върви му играта в момента, не е като да е нямал големи издънки в миналото. Но че АВБ беше кретен да не го пробва, след като Солдадо е по-ялов и от нашата конска опашка е факт, по който няма как да се спори.

Върни се в “Ливърпул”