Концентрационните лагери на САЩ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- superspiro
- Контакти:
Re: Концентрационните лагери на САЩ
Аз пък прочетох, че в тези лагери пращат бездомници, за да не се шляят по улиците. Само където го правят принудително и излизането от там май не е много лесно. Сиреч- правителството крие проблемите си от очите на хората, вместо да търси решение. Май наситина ще се окаже, че в САЩ да си беден е престъпление.
When you walk through a storm, hold your head up high...
superspiro написа:Аз пък прочетох, че в тези лагери пращат бездомници, за да не се шляят по улиците. Само където го правят принудително и излизането от там май не е много лесно. Сиреч- правителството крие проблемите си от очите на хората, вместо да търси решение. Май наситина ще се окаже, че в САЩ да си беден е престъпление.
Къде го прочете, в руска двойна тоалетна ли ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Чапаев написа:badboy95 написа:Чапаев, виж техният източник кой е.
Да, сега видях че и те са ползували източник, който пък от своя страна е ползувал трети източник, който вече не съществува! И сега какво правим! Чувствам се употребен и използуван!
Лошото е, че не е за първи път ! Да ти е обеца на ухото, когато си маша в ръцете на идиотски лъжци!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
http://www.youtube.com/watch?v=eRVvdX-ZtNs,този клип и още не толкова тревожни като него....еврейските кавали водят долара и САЩ към банкрут.Говори се за сериозни последици не само нова финансова криза,но и военна криза от глобален мащаб и началото на края на цивилизационния ред в съвремения свят.
Освен тези лагери /затвори/, малко известен факт е, че в Америка от няколко години ежегодно се произвеждат 3 милиона ковчега. Поръчката е на американското правителство. Някъде бях чел, че до този момент на склад се пазят 30 милиона ковчега. Никой не знае за какво са.
Всичко най хубаво на света, е синьо - факт !
Шокиран съм !
А, имаше времена, когато САЩ бяха бленувани от всички нормални и свободомислещи хора като мен ...
Тогава Америка наистина беше демократична държава !
Днес тя е заслужен наследник на СССР с наименованието "Империя на злото" !
А, имаше времена, когато САЩ бяха бленувани от всички нормални и свободомислещи хора като мен ...
Тогава Америка наистина беше демократична държава !
Днес тя е заслужен наследник на СССР с наименованието "Империя на злото" !
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Концентрационните лагери на САЩ
Брех, тези ще задминат и чичо си Йосиф Висарионович... 
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Надявам се не мислите че има огромна разлика между руската и американската империи и стратегиите им за световно господство.Общото е че и двете са президентски републики,но хищните им нрави към останалият свят се различават малко.Дали в една държава бунтовниците са борци за демокрация или терористи зависи от отношението им към двете велики сили.За това ООН не се намесва в Чечня,Ирландия,Баския,Израел или Корсика.Джон Уолроу мисля че се казваше полицая станал причина за Уотъргейт.Умря като бездомник в нищета отхвърлен от всички.Заради два бутнати блока щяха да доведат света до трета световна война.Е, не успяха ,но фалита на една банка и две финансови институции по същото време доведоха световна криза.Представете си, ако вместо на военни релси икономиката и всички специалисти се насочат в друга посока дали ще има гладни и бездомни на планетата Земя.Един ден война в залива струваше над 1 милиард долара.
А, бе, вие какво сте се спекли, бе
От ковчези ли се плашите
Един път се мре, бе, хора
Още повече, защо ще се взимат ковчези - ако трепеш както трябва, копаш в общи дупки, за какво ще ползват ковчези 
Леевски, оле
boabbb написа:А, бе, вие какво сте се спекли, бе![]()
От ковчези ли се плашите
Един път се мре, бе, хора
Още повече, защо ще се взимат ковчези - ако трепеш както трябва, копаш в общи дупки, за какво ще ползват ковчези
Сигурно са садисти.
[center]Съединението прави силата![/center]
Офтопик: