Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iznenada

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот iznenada » 22 яну 2014 17:21

Аз много искам Мата .По мое виждане ,той ще ни реши проблемите в средата на терена . Но ,специално на мен ,ми прави впечатление ,че самия Роджърс е свидлив. Аз мисля ,че ако той иска от собствениците 35 млн за Мата ,те ще му дадат. Май на него,не му се дават толкова пари, само за един играч. Може и да греша ,но от това което съм видял до момента ,вече година и половина ,съм останал със такива впечатления .
Иначе ,Мата ако отиде при манафите ,ще е поредния провален класен халф ,минал през това съдийско отборче .Те просто не играят с халфовете .Те играят с бековете и крилата ,това беше стила на дъртия и виждаме ,че и Мойс го продължава .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 22 яну 2014 17:22

iznenada написа:
tedicha123 написа: Без Шампионска лига, трудно ще вземем играчи като Мата.

Е той Мата ,няма да има право да играе в ШЛ за манафите ,ако го вземат . А и другия сезон ,е по вероятно ние да играем в ШЛ ,отколкото манафите ,нали така ? Така ,че ,примера с Мата ,не е най добрия .Но като цяло си прав,аз го казах още първия ден ,през януари е изключително трудно да се правят качествени трансфери на добри цени . Въпреки ,че и аз съм на мнение ,че Роджърс няма да вземе класен халф ,тъй като Джерард и Хендерсън са незаменими в неговите очи и тоя класен халф ,ще си тръгне на втората седмица ,като види ,че не играе. Но ,сега ,след контузията на Лукас ,вече може и да вземе .Незнам. Както и ти казваш,нека накрая да се правят анализи ,тъй като може в последния час да се вземе някой.Много прибързват феновете с крайни мнения и нападки .
Аз мисля, че ще продължи да мъчи Джерард ,като дефанзивен и няма да вземе нов дефанзивен халф .Ако вземе някой ,той ще е офанзивен .

Много лесно ги отписваш Юнайтед. Тепърва Ван Перси и Рууни ще се завърнат, ако вземат и Мата, стават основният фаворит за Топ4.Точно поради тази причина, се надявам, ние също да привлечем нови играчи, защото с наличното, едва ли ще успеем да влезем в зона Шампионска Лига.
Последна промяна от tedicha123 на 22 яну 2014 17:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 яну 2014 17:23

И за какво точно ни беше Ериксен "голямата звезда" ?

iznenada

Мнениеот iznenada » 22 яну 2014 17:27

tedicha123 написа:
iznenada написа:

Е той Мата ,няма да има право да играе в ШЛ за манафите ,ако го вземат . А и другия сезон ,е по вероятно ние да играем в ШЛ ,отколкото манафите ,нали така ? Така ,че ,примера с Мата ,не е най добрия .Но като цяло си прав,аз го казах още първия ден ,през януари е изключително трудно да се правят качествени трансфери на добри цени . Въпреки ,че и аз съм на мнение ,че Роджърс няма да вземе класен халф ,тъй като Джерард и Хендерсън са незаменими в неговите очи и тоя класен халф ,ще си тръгне на втората седмица ,като види ,че не играе. Но ,сега ,след контузията на Лукас ,вече може и да вземе .Незнам. Както и ти казваш,нека накрая да се правят анализи ,тъй като може в последния час да се вземе някой.Много прибързват феновете с крайни мнения и нападки .
Аз мисля, че ще продължи да мъчи Джерард ,като дефанзивен и няма да вземе нов дефанзивен халф .Ако вземе някой ,той ще е офанзивен .

Много лесно ги отписваш Юнайтед. Тепърва Ван Перси и Рууни ще се завърнат, ако вземат и Мата, стават основният фаворит за Топ4.Точно поради тази причина се надявам, ние също да привлечем нови играчи, защото с наличното, едва ли ще успеем да влезем в зона Шампионска Лига.

Не ги отписвам,напротив ,снощи споделих притесненията си от тях .И аз си мисля,че накрая ще ни прецакат ,отново с чужда помощ .
Но ако погледнем ,чисто ,статистически към класирането ,на кой са по големи шансовете според теб в момента ? А и предполагам и Мата ,вижда класирането ,нали ? Ами ,ако той отиде при тях сега а ние се класираме ,кво прай тогава ? Ще му стане тъпичко ,нали ?
Мисълта ми беше ,че манафите не са сигурни за ШЛ а преговарят с Мата . Явно ,не само ШЛ е критерия при него ,за да подпише с даден отбор .. а най вече мангизите .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 22 яну 2014 17:30

wolf написа:И за какво точно ни беше Ериксен "голямата звезда" ?

Ами най-малкото заради широчина в халфовата линия. Сега само не ми казвай, че Ериксен е мега-дървар, и голове си бележи доволно, и топката задържа когато трябва, и я подава и то доста добре, а и кинтите, платени за него не бяха далеч толкова много ... Изключая Стиви и Коу ( в добрите му мигове, колкото и малобройни да бяха), кой от настоящите ни футбалери притежа гореизброеното за Ериксен ? Според мен имаше място за датчанина в отбора.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 яну 2014 17:32

tedicha123 написа:
iznenada написа:

Много лесно ги отписваш Юнайтед. Тепърва Ван Перси и Рууни ще се завърнат, ако вземат и Мата, стават основният фаворит за Топ4.Точно поради тази причина, се надявам, ние също да привлечем нови играчи, защото с наличното, едва ли ще успеем да влезем в зона Шампионска Лига.

И какво ще стане като се върнат? Господ ли ще им оправи защитата и халфовата линия? Или Ван Перси ще вкара 40 гола до края на първенството. Я се успокойте малко, какъв е тоя страх от смехотворния отбор на Юнайтед който не може да си подаде топката 3 пъти подред. Още повече че им гостуваме, а който не е минал оттам той не ги е смачкал

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 22 яну 2014 17:32

iznenada написа:
tedicha123 написа:
iznenada написа:

Много лесно ги отписваш Юнайтед. Тепърва Ван Перси и Рууни ще се завърнат, ако вземат и Мата, стават основният фаворит за Топ4.Точно поради тази причина се надявам, ние също да привлечем нови играчи, защото с наличното, едва ли ще успеем да влезем в зона Шампионска Лига.

Не ги отписвам,напротив ,снощи споделих притесненията си от тях .И аз си мисля,че накрая ще ни прецакат ,отново с чужда помощ .
Но ако погледнем ,чисто ,статистически към класирането ,на кой са по големи шансовете според теб в момента ? А и предполагам и Мата ,вижда класирането ,нали ? Ами ,ако той отиде при тях сега а ние се класираме ,кво прай тогава ? Ще му стане тъпичко ,нали ?
Мисълта ми беше ,че манафите не са сигурни за ШЛ а преговарят с Мата . Явно ,не само ШЛ е критерия ,при него ,за да подпише с даден отбор .. а най вече мангизите .

Разбира се, че след първия полусезон, нашите шансове изглеждат доста по-големи.Особено ако Суарес и Стъридж продължават с тази форма.Колкото до Мата, не мисля че парите играят основна роля. По-скоро иска повече игрово време. И все пак, не мисля, че Юнайтед се нуждаят от Мата и тия 40М които им искат Челси, са страшно много. Но, така е, когато взимаш Фелаини за 28М, това те очаква.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 яну 2014 17:33

Mighty Reds написа:
wolf написа:И за какво точно ни беше Ериксен "голямата звезда" ?

Ами най-малкото заради широчина в халфовата линия. Сега само не ми казвай, че Ериксен е мега-дървар, и голове си бележи доволно, и топката задържа когато трябва, и я подава и то доста добре, а и кинтите, платени за него не бяха далеч толкова много ... Изключая Стиви и Коу ( в добрите му мигове, колкото и малобройни да бяха), кой от настоящите ни футбалери притежа гореизброеното за Ериксен ? Според мен имаше място за датчанина в отбора.

Гледам нашата резултатност, после гледам тая на Тотнъм. Сещам се за мача помежду двата отбора, после се сещам как не чувам името на Ериксен за националния отбор и ти казвам - не, изобщо не ни трябва Ериксен. Проблемите са отзад, не са отпред. Не търсете под вола теле.

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 22 яну 2014 17:34

wolf написа:
tedicha123 написа:
iznenada написа:

И какво ще стане като се върнат? Господ ли ще им оправи защитата и халфовата линия? Или Ван Перси ще вкара 40 гола до края на първенството. Я се успокойте малко, какъв е тоя страх от смехотворния отбор на Юнайтед който не може да си подаде топката 3 пъти подред. Още повече че им гостуваме, а който не е минал оттам той не ги е смачкал

Не съм притеснен от никой, просто изразих мнението си, че не трябва да бъдат отписвани толкова лесно. Все пак, ние сме Ливърпул, нали така ;)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 яну 2014 17:35

iznenada написа:Аз много искам Мата .По мое виждане ,той ще ни реши проблемите в средата на терена . Но ,специално на мен ,ми прави впечатление ,че самия Роджърс е свидлив. Аз мисля ,че ако той иска от собствениците 35 млн за Мата ,те ще му дадат. Май на него,не му се дават толкова пари, само за един играч. Може и да греша ,но от това което съм видял до момента ,вече година и половина ,съм останал със такива впечатления .
Иначе ,Мата ако отиде при манафите ,ще е поредния провален класен халф ,минал през това съдийско отборче .Те просто не играят с халфовете .Те играят с бековете и крилата ,това беше стила на дъртия и виждаме ,че и Мойс го продължава .

И аз го искам,тернер,ама няма да го бъде...
Сложи Мата и Коутиньо зад Суарес и Стъридж и Джерард по-отзад да опъва дълги пасове и ще стане много,ама много добре.
Но няма да се случи,Мата ще подсили Юнайтед и битката за Топ4 ще се завърже още повече...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”