hajitsu написа:"Атака" не се отказват от имунитета случайно. Предпочитат сега да влезнат в затвора, а не след няколко месеца, когато на власт ще дойде Георги Жеков с неговата партия БАП.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hajitsu написа:"Атака" не се отказват от имунитета случайно. Предпочитат сега да влезнат в затвора, а не след няколко месеца, когато на власт ще дойде Георги Жеков с неговата партия БАП.
babati написа:пак надцака всички излезе достоен мъж ,а не плужек като бойко-картофа и тем подобни маймуни
grasiani написа:На Тиквоча кога ще му поискат имунитета или чакат да укрепне след операцията на крака,най -наглия български политик си се разхожда спокойно насам-насатам и си наглее както винаги и не спира да ръси тъпизми.
valkaredgi написа:orlando7 написа:Безкомпромисен написа:Долен Сидеров е комунистически престъпник на когото мястото му е в затвора , както всички болшевишко-комунистически престъпници!
Не знам какъв престъпник е Сидеров ама ти си един обикновен лайнар, който се прави на репресиран!Честно казано имах те за по-умен,ама съм се заблудил!
ти си по голям лайнар.
ти кой си за да определяш кой е по умен?
само като ти чета изказванията и ми става ясно що за хубостник си.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта