PFC Litex написа:Има лагери, но те били празни, тогава кое им концентрационното?
Аушвиц и той е празен! Кое му е концентрационното!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Има лагери, но те били празни, тогава кое им концентрационното?
badboy95 написа:Чапаев написа:badboy95 написа:Първо, това не го е писал Чапаев, поне цитирай източниците си като копираш нещо, и второ - на кого му пука за американците?
Първо - Правилно! Да уточня, че и снимките не съм ги правил аз, за да не се създават неверни впечатления в колегите! И второ - страхотен коментар! Браво! Изненада ни всички с компетентното си мнение!
П.П. Източникът ми е анонимен и държи да запази своята анонимност!
П.П. w.xnetbg.com/
badboy95 написа:Чапаев, виж техният източник кой е.
Чапаев написа:PFC Litex написа:Има лагери, но те били празни, тогава кое им концентрационното?
scb написа:Навсякъде е пълно с комунисти за това е нужно още повече такива лагери да се правят. Подкрепям изцяло да има камери за комуняги, фашаги, *******и и помияри.
PFC Litex написа:Чапаев написа:PFC Litex написа:Има лагери, но те били празни, тогава кое им концентрационното?
Аушвиц работил ти е?
Тези затвори в САЩ работили ли са някога?
stefani написа:Стига бе Чапаев. Излагаш се, защото на тази тема трябва да пишеш за Гулаг и сегашните руски концентрационни лагери в които лежат противниците на диктатора Путин !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта