ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Школата на "сините" сред 20-те най-продуктивни в Европа

Мнениеот 727150 » 22 яну 2014 16:18

След трансфера на Антонио Вутов в италианския Удинезе, още един от юношите на Левски е обект на интерес от страна на клуб от Апенините. Става въпрос за Божидар Краев, който ще изкара пробен период в Катаня.

Това призна шефът на школата на "сините" Кирил Ивков в интервю за NEWS7. "Вчера пристигна покана и след 2-3 дни Краев заминава. Христофор Хубчев и Кристофър Димитров пък се върнаха от тестове в Германия. Аз се радвам за Антонио Вутов. Ако всички са като него и други ще го последват", заяви Ивков.

Телевизията научи, че на "Герена" са осуетили бягство на талант от школата. Става въпрос за Михаел Кисьов, който нямаше договор, но впоследствие подписа и ще играе като преотстъпен до края на сезона в тима на Витоша (Бистрица), който се намира на 9-то място в "Б" група. "Не трябва да повтаряме грешките с Иван Бандаловски, Димитър Макриев и Ивелин Попов", добави Ивков.

Легендарният защитник на "сините" остава шеф на школата за неопределено време. Кирил Ивков е водил разговор със спортния директор Христо Йовов, който му е казал, че ще продължи работата си в ДЮШ на Левски. "Преди Коледа се чух с Христо Йовов и го попитах дали остава уговорката да съм директор на школата до Нова година. Той ми отговори, че по всяка вероятност оставам. Но ако се наложи, ще вземат методист, който да ми помага. Преди десетина дни ми звънна и Тодор Батков. Той ми потвърди това, което каза Йовов и ето, че чакам методист. По всяка вероятност той ще е българин", добави Ивков. Едно от спряганите имена беше това на Асен Букарев, но той отрече информациите пред TV7.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 яну 2014 16:22

Само да не ни се изправят на пътя Порто, Арсенал и Байерн, че жална им майка 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Sofia_1914
Контакти:

Мнениеот Sofia_1914 » 22 яну 2014 16:22

Страхотна новина! Излизат добри момчета от школата. Ако се променят някой неща, построи се един закрит терен и се ремонтира изкуствения, може без проблем да се издържаме от собствени кадри, по примера на Динамо Загреб. Само Левски!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 яну 2014 16:26

Поредното доказателство, че трябва да се спрат трансферите на подобия на футболисти, като Кевин Бру!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 22 яну 2014 16:27

Каква е ползата за Левски от цялата тази работа? Единствено престиж! Нищо друго!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 22 яну 2014 16:28

Сега ще дойдат ония и ще обясняват как били продавали само на запад, нищо че за последните 20 години имат точно четирима наложили се на запад техни юноши.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 яну 2014 16:28

Явно има някаква грешка в класацията, цесекистите трябва да са първи. :mrgreen:

Браво на синята школа! Поздравления и за Ловеч, които са на първо място в България по най-висок процент юноши в състава.
Лошото е, че местните футболисти в първенството ни са намалели с 6,5% спрямо предходната година и по този показател ни изпреварват само 3 първенства - словенското, румънското и израелското.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 22 яну 2014 16:30

Божидар Краев от Левски заминава за Италия .http://viasport.bg/new/10075/%D0%91%D0% ... D1%8F.html
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 яну 2014 16:33

W84me написа:Поредното доказателство, че трябва да се спрат трансферите на подобия на футболисти, като Кевин Бру!

+1000 000
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “Левски”