Сидеров се отказа от имунитета си с подигравки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

orlando7
Контакти:

Re: Сидеров се отказа от имунитета си с подигравки

Мнениеот orlando7 » 22 яну 2014 14:19

Безкомпромисен написа:Долен Сидеров е комунистически престъпник на когото мястото му е в затвора , както всички болшевишко-комунистически престъпници!

Не знам какъв престъпник е Сидеров ама ти си един обикновен лайнар, който се прави на репресиран!Честно казано имах те за по-умен,ама съм се заблудил!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 яну 2014 14:23

svence написа:
Captain Stottlemeyer написа:
svence написа:А сега Цацаров не трябва ли да обясни, че депутатски имунитет се иска от прокуратурата и доброволно отказване няма? Отново популистки приказки за глупаци, от един луд. Цялата група си била дала имунитета :lol: :lol: :lol: . Дрън-дрън.....

Не е точно така. ;) Сваляне на имунитета се иска от Народното събрание (председателя на НС). То е възможно при писмено съгласие на народния представител: "Народният представител представя лично писменото си съгласие на председателя на Народното събрание, който уведомява главния прокурор и Народното събрание. Съгласието не може да бъде оттегляно от народния представител..." 8-)

За Сидеров ми е ясно, на него е поискан и трябва или да го даде или да му бъде свален или не след гласуване. На заптиетата му никой не е искал имунитет, как ще се отказват? Сега Цацаров трябва да реагира, както при Цветанов!
http://novinar.bg/news/tcatcarov-tcveta ... xMDY=.html

Няма значение, че не е искан. Имунитетът е право на народния представител, от което той винаги може да се откаже. Това няма нищо общо със задълженията на народния представител, от които може да го освободи само НС. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 22 яну 2014 14:26

orlando7 написа:
Безкомпромисен написа:Долен Сидеров е комунистически престъпник на когото мястото му е в затвора , както всички болшевишко-комунистически престъпници!

Не знам какъв престъпник е Сидеров ама ти си един обикновен лайнар, който се прави на репресиран!Честно казано имах те за по-умен,ама съм се заблудил!

В предаването Безкомпромисно съм разказал много неща и за Долен Сидеров и за Валери Симеонов - Балевски ,както и за други комунистически престъпници, ако сте го гледали, чел съм и доносите им , предстваил съм факти и то реални! И това, че ме обиждате , показва, каква злоба има във вас!Аз съм антикомунист по рождение и по природа! А вие да не сте привърженик на Долен Сидеров?Явно и вие сте отровен и облъчен с болшевишко-комунистическата отрова!И не ми се сърдете после като ви казвам , че и за тор не ставате!Да не ставате , доказахте го многократно!Не сте доказали, че за нещо ставате! Като видите някой комунистически престъпник вместо да го заплюете, вие сте готови да се отъркате в него!Аз поне не разговарям с тях!
Последна промяна от Безкомпромисен на 22 яну 2014 14:29, променено общо 1 път.
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 22 яну 2014 14:29

Клоуните Сидеров,Борисов не спират да ни забавляват всеки ден ,циркаджии пълни.Боко Фейса ,обаче е по -напред със словесните бисери които ръси ,докато Сидеров има някаква култура на мисълта ,при другаря- пожарникар положението е безнадеждно и необратимо ,като чета и последователите му във фейсбук ,по- голямо лизане и мазане сигурно не е имало от 13 конгрес на БКП към някоя личност ,имам чувството, че някой ще си направи демонстративно сепуко от жертвоготовност към вожда си ,дали са партийни функционери или обикновени симпатизанти не знам,но като четеш само може да се чудиш на кой свят си попаднал, .Такива хвалби,такива тирамби да се спукаш от смях,който не е влизал там да влезе да се позабавлява на българската шизофрения ,то няма как да се нарече друго,аз влизам да си оправя настроението и да се чудя и мая в какво са се превърнали българите ,да, може да харесваш някой и симпатизираш ,но това е безумие което правят някои хора ,не мога да го разбера ,такъв патос такива силни думи все едно са пред някой бог.Същата е тая телевизия Алфа ,възхваляване на месиите и това си е ,критика ниц ,само дупене.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 яну 2014 14:58

Костов предложи преди време да няма депутатски имунитет, но олигархо-комунистите не бяха съгласни разбира се. Иначе се надявам някой ден да имам късмета Сидеров да ми поиска и моите документи за самоличност за да му ги подам с десен прав в зъбите. :twisted:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 22 яну 2014 15:09

Red Warrior написа:Костов предложи преди време да няма депутатски имунитет, но олигархо-комунистите не бяха съгласни разбира се. Иначе се надявам някой ден да имам късмета Сидеров да ми поиска и моите документи за самоличност за да му ги подам с десен прав в зъбите. :twisted:

Аааа, ама къв си ти бе, а?? Никой не си, той на полицаите се прави, все едно е хванал Господ за оная работа, неговите курви направо ще те утрепат за посегателство над светията... :mrgreen: :lol: :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 яну 2014 16:04

В нормална държава, тоя щеше да е в клиника. Тук е депутат. :shock:

haha

Мнениеот haha » 22 яну 2014 16:07

Безкомпромисен написа:
orlando7 написа:

В предаването Безкомпромисно съм разказал много неща и за Долен Сидеров и за Валери Симеонов - Балевски ,както и за други комунистически престъпници, ако сте го гледали, чел съм и доносите им , предстваил съм факти и то реални! И това, че ме обиждате , показва, каква злоба има във вас!Аз съм антикомунист по рождение и по природа! А вие да не сте привърженик на Долен Сидеров?Явно и вие сте отровен и облъчен с болшевишко-комунистическата отрова!И не ми се сърдете после като ви казвам , че и за тор не ставате!Да не ставате , доказахте го многократно!Не сте доказали, че за нещо ставате! Като видите някой комунистически престъпник вместо да го заплюете, вие сте готови да се отъркате в него!Аз поне не разговарям с тях!

Не е лошо да разкажеш и нещо за семейството ти, което очевидно е било приближено до БКП.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 22 яну 2014 16:08

orlando7 написа:

ти си по голям лайнар.
ти кой си за да определяш кой е по умен?
само като ти чета изказванията и ми става ясно що за хубостник си.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 22 яну 2014 16:13

"Атака" не се отказват от имунитета случайно. Предпочитат сега да влезнат в затвора, а не след няколко месеца, когато на власт ще дойде Георги Жеков с неговата партия БАП. 8-)

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100

Върни се в “Свободна зона”