Мнениеот grasiani » 22 яну 2014 14:29
Клоуните Сидеров,Борисов не спират да ни забавляват всеки ден ,циркаджии пълни.Боко Фейса ,обаче е по -напред със словесните бисери които ръси ,докато Сидеров има някаква култура на мисълта ,при другаря- пожарникар положението е безнадеждно и необратимо ,като чета и последователите му във фейсбук ,по- голямо лизане и мазане сигурно не е имало от 13 конгрес на БКП към някоя личност ,имам чувството, че някой ще си направи демонстративно сепуко от жертвоготовност към вожда си ,дали са партийни функционери или обикновени симпатизанти не знам,но като четеш само може да се чудиш на кой свят си попаднал, .Такива хвалби,такива тирамби да се спукаш от смях,който не е влизал там да влезе да се позабавлява на българската шизофрения ,то няма как да се нарече друго,аз влизам да си оправя настроението и да се чудя и мая в какво са се превърнали българите ,да, може да харесваш някой и симпатизираш ,но това е безумие което правят някои хора ,не мога да го разбера ,такъв патос такива силни думи все едно са пред някой бог.Същата е тая телевизия Алфа ,възхваляване на месиите и това си е ,критика ниц ,само дупене.