kadett1 написа:Аз пък си мисля, че щом нашия не прави нищо на трансферния пазар и си мисли, че отбора ни е супер в момента - няма да видим 4 място тази година. Юнайтед са си Юнайтед и ще се подсилят през месеца и ще са пред нас в класирането, а не виждам ние как да сме пред Сити,Челси и Арсенал засега. Тоя пич взе вече да ме дразни с неговите виждания - Джерард да играе опорен халф ( той вече си е на възраст, а там трябва бягане), да взема само резерви от другите отбори и после да виждаме , че са си гола вода - ярък пример е тая печка Сисоко ( той нямаше хабер къде се намираше в мача с Вила). Мога с чиста съвест да кажа, че в Ливърпул има само 3,4 класни играчи, а другото е средна класа.БР направи трансфери 2 прозореца и взе 1 доста класен играч - Стъридж,който обаче е много чуплив и не е сигурно да се разчита основно на него.Другото добро попълнение бе Каутиньо,но тази година го няма никакъв и съм раздвоен в оценките си за него. За Сако не мога да кажа още нищо, макар че си е малко дървен, ама да речем , че ще стане някога.Всичко друго е пари на вятъра - Алберто, Аспас , Сисоко и т.н. да не ги изброявам всички. Или за 2 години не е взел наистина класно попълнение , без да има уговорки. Този треньор не вземе ли два класни бека, опорен и разиграващ халф и едно крило не виждам как ще се бори за топ 4.
Ами помисли малко, дали според теб, Роджърс е искал Аспас,Алберто и Борини ? Причините да не привличаме класни играчи в отбора, са комплексни според мен.Като започнем от Собствениците, които всеки път искат да минат тънко, минем през Айре, който не малко пъти е провалял преговорите с дадени играчи и стигнем, до липсата на Европейски футбол при нас. Сисоко беше взет за "squad player" и съм напълно съгласен с теб, че няма нужната класа да играе в отбор като Ливърпул.То само като му видиш повеждането, и ти става ясно всичко. Сако според мен е много силен трансфер, просто не е направил една поредица от мачове, за да разберат хората, колко качествен защитник е всъщност.Заформиха добро партнъорство с Шкъртел и се надявам скоро да се завърне в игра. Илори е трансфер за бъдещето, макар че, не съм сигурен дали ще е успешен.Алберто за малкото игрово време, показа, че не е толкова лош и има футбол в него, но просто не получава достатъчно шансове.Аз дори последно време си мислих, че поради слабата форма на Коу, ще получи повечко шансове, но уви. Според мен един бек ще е достатъчен, дефанзивен полузащитник задължително и още едно читаво крило(надявам се Салах).Макар че, след контузията на Лукас, се нуждаем дори от поне двама нови полузащитници. Ще видим какво ще е положението на 1-ви Февруари.