Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот boabbb » 22 яну 2014 15:51

HoUs4oOL написа:
boabbb написа:Мата ще ходи в Юнайтед, според мен :? Ще платят, а и той иска да си ходи - нали на Световно му се играе :lol:

На световното ще стои на пейката бе значение къде и как играе.
Дел Боске ще си залага на играчите които му спечелиха Световното и Европейското според мен.

Ще осере работата ако го направи :? Шави е вече на 33, мисля, ако не е и на повече
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 22 яну 2014 16:08

HoUs4oOL написа:
delboy написа:
HoUs4oOL написа:Никакви новини за трансфери,явно Роджърс е решил,че ще се справяме с наличното......

да ти кажа предпочитам ако вземем някой да е класен, ако е талаш по-добре да пасуваме.

Аз също искам класа,но Роджърс май не иска...
Изглежда,че Юнайтед имат всички шансове да купят Мата,а ние спим,да не се ослушаме май месец? :roll:

"Аз също искам класа,но Роджърс май не иска..." Най-голямата глупост, която съм чел от доста време насам.Не разбрахте ли, че през зимата трудно се привличат класни играчи? Миналата година, имахме късмет със Стъридж и Коутинъо. Без Шампионска лига, трудно ще вземем играчи като Мата.Ако си забравил, да ти припомня, че през лятото изпуснахме Мкхитарян(липса на ШЛ), Вилиан(заради това, че ни се свидиха няколко милиона) и Диего Коща реши, да остане в Атлетико. Ако Роджърс не искаше класа, дали щеше да се стреми към подобни футболисти ? Изчакайте да затвори прозореца, и тогава давайте оценки за трансферите.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 22 яну 2014 16:14

Аз пък си мисля, че щом нашия не прави нищо на трансферния пазар и си мисли, че отбора ни е супер в момента - няма да видим 4 място тази година. Юнайтед са си Юнайтед и ще се подсилят през месеца и ще са пред нас в класирането, а не виждам ние как да сме пред Сити,Челси и Арсенал засега. Тоя пич взе вече да ме дразни с неговите виждания - Джерард да играе опорен халф ( той вече си е на възраст, а там трябва бягане), да взема само резерви от другите отбори и после да виждаме , че са си гола вода - ярък пример е тая печка Сисоко ( той нямаше хабер къде се намираше в мача с Вила). Мога с чиста съвест да кажа, че в Ливърпул има само 3,4 класни играчи, а другото е средна класа.БР направи трансфери 2 прозореца и взе 1 доста класен играч - Стъридж,който обаче е много чуплив и не е сигурно да се разчита основно на него.Другото добро попълнение бе Каутиньо,но тази година го няма никакъв и съм раздвоен в оценките си за него. За Сако не мога да кажа още нищо, макар че си е малко дървен, ама да речем , че ще стане някога.Всичко друго е пари на вятъра - Алберто, Аспас , Сисоко и т.н. да не ги изброявам всички. Или за 2 години не е взел наистина класно попълнение , без да има уговорки. Този треньор не вземе ли два класни бека, опорен и разиграващ халф и едно крило не виждам как ще се бори за топ 4.

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 22 яну 2014 16:33

kadett1 написа:Аз пък си мисля, че щом нашия не прави нищо на трансферния пазар и си мисли, че отбора ни е супер в момента - няма да видим 4 място тази година. Юнайтед са си Юнайтед и ще се подсилят през месеца и ще са пред нас в класирането, а не виждам ние как да сме пред Сити,Челси и Арсенал засега. Тоя пич взе вече да ме дразни с неговите виждания - Джерард да играе опорен халф ( той вече си е на възраст, а там трябва бягане), да взема само резерви от другите отбори и после да виждаме , че са си гола вода - ярък пример е тая печка Сисоко ( той нямаше хабер къде се намираше в мача с Вила). Мога с чиста съвест да кажа, че в Ливърпул има само 3,4 класни играчи, а другото е средна класа.БР направи трансфери 2 прозореца и взе 1 доста класен играч - Стъридж,който обаче е много чуплив и не е сигурно да се разчита основно на него.Другото добро попълнение бе Каутиньо,но тази година го няма никакъв и съм раздвоен в оценките си за него. За Сако не мога да кажа още нищо, макар че си е малко дървен, ама да речем , че ще стане някога.Всичко друго е пари на вятъра - Алберто, Аспас , Сисоко и т.н. да не ги изброявам всички. Или за 2 години не е взел наистина класно попълнение , без да има уговорки. Този треньор не вземе ли два класни бека, опорен и разиграващ халф и едно крило не виждам как ще се бори за топ 4.

Ами помисли малко, дали според теб, Роджърс е искал Аспас,Алберто и Борини ? Причините да не привличаме класни играчи в отбора, са комплексни според мен.Като започнем от Собствениците, които всеки път искат да минат тънко, минем през Айре, който не малко пъти е провалял преговорите с дадени играчи и стигнем, до липсата на Европейски футбол при нас. Сисоко беше взет за "squad player" и съм напълно съгласен с теб, че няма нужната класа да играе в отбор като Ливърпул.То само като му видиш повеждането, и ти става ясно всичко. Сако според мен е много силен трансфер, просто не е направил една поредица от мачове, за да разберат хората, колко качествен защитник е всъщност.Заформиха добро партнъорство с Шкъртел и се надявам скоро да се завърне в игра. Илори е трансфер за бъдещето, макар че, не съм сигурен дали ще е успешен.Алберто за малкото игрово време, показа, че не е толкова лош и има футбол в него, но просто не получава достатъчно шансове.Аз дори последно време си мислих, че поради слабата форма на Коу, ще получи повечко шансове, но уви. Според мен един бек ще е достатъчен, дефанзивен полузащитник задължително и още едно читаво крило(надявам се Салах).Макар че, след контузията на Лукас, се нуждаем дори от поне двама нови полузащитници. Ще видим какво ще е положението на 1-ви Февруари. :)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 яну 2014 16:47

tedicha123 написа:
HoUs4oOL написа:
delboy написа:
HoUs4oOL написа:Никакви новини за трансфери,явно Роджърс е решил,че ще се справяме с наличното......

да ти кажа предпочитам ако вземем някой да е класен, ако е талаш по-добре да пасуваме.

Изглежда,че Юнайтед имат всички шансове да купят Мата,а ние спим,да не се ослушаме май месец? :roll:

"Аз също искам класа,но Роджърс май не иска..." Най-голямата глупост, която съм чел от доста време насам.Не разбрахте ли, че през зимата трудно се привличат класни играчи? Миналата година, имахме късмет със Стъридж и Коутинъо. Без Шампионска лига, трудно ще вземем играчи като Мата.Ако си забравил, да ти припомня, че през лятото изпуснахме Мкхитарян(липса на ШЛ), Вилиан(заради това, че ни се свидиха няколко милиона) и Диего Коща реши, да остане в Атлетико. Ако Роджърс не искаше класа, дали щеше да се стреми към подобни футболисти ? Изчакайте да затвори прозореца, и тогава давайте оценки за трансферите.

Зимата добре,а лятото,там какво му е оправданието?
Купи Аспас,Алберто и Илори за около 20 милиона,тия пари можеше да се инвестират във Вилиан или да се отправи по-голяма оферта за Мхитарян!
Ериксен прави много силни мачове в Тотнъм,но ние и него проспахме...
Роджърс прави големи дивотии на трансферния пазар и не мога да разбера той ли е толкова глупав или някой му казва какви футболисти да купува.
Защо взимаш Аспас и Алберто и даваш 7 милиона за Илори,който даже и в групата не попада,а другите двама имат по 3-4 мача...
Ясно е,че и собствениците не струват и не дават пари,но и Роджърс не знае как да ги харчи.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 яну 2014 16:52

Наистина, Ериксен не се оказа толкова скъп :? Обаче Вилиан - 35-те милиона от далечна Чукотка за един не особено добре представящ се до момента играч, които дадоха от моста са непостижими за вас на тоя етап :roll: Арменеца искаше да играе при Клоп - треньора също има голямо значение ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 22 яну 2014 16:55

HoUs4oOL написа:
tedicha123 написа:
HoUs4oOL написа:
delboy написа:

Зимата добре,а лятото,там какво му е оправданието?
Купи Аспас,Алберто и Илори за около 20 милиона,тия пари можеше да се инвестират във Вилиан или да се отправи по-голяма оферта за Мхитарян!
Ериксен прави много силни мачове в Тотнъм,но ние и него проспахме...
Роджърс прави големи дивотии на трансферния пазар и не мога да разбера той ли е толкова глупав или някой му казва какви футболисти да купува.
Защо взимаш Аспас и Алберто и даваш 7 милиона за Илори,който даже и в групата не попада,а другите двама имат по 3-4 мача...
Ясно е,че и собствениците не струват и не дават пари,но и Роджърс не знае как да ги харчи.

По-горе споменах, че причините за изпускането на класни футболисти са комплексни. Колкото до Ериксен, той беше един от футболистите, които най-много исках да видя с чeрвената фланелка.Но за жалост, нямахме никакъв интерес към него, което беше малко странно.

iznenada

Мнениеот iznenada » 22 яну 2014 17:10

tedicha123 написа: Без Шампионска лига, трудно ще вземем играчи като Мата.

Е той Мата ,няма да има право да играе в ШЛ за манафите ,ако го вземат . А и другия сезон ,е по вероятно ние да играем в ШЛ ,отколкото манафите ,нали така ? Така ,че ,примера с Мата ,не е най добрия .Но като цяло си прав,аз го казах още първия ден ,през януари е изключително трудно да се правят качествени трансфери на добри цени . Въпреки ,че и аз съм на мнение ,че Роджърс няма да вземе класен халф ,тъй като Джерард и Хендерсън са незаменими в неговите очи и тоя класен халф ,ще си тръгне на втората седмица ,като види ,че не играе. Но ,сега ,след контузията на Лукас ,вече може и да вземе .Незнам. Както и ти казваш,нека накрая да се правят анализи ,тъй като може в последния час да се вземе някой.Много прибързват феновете с крайни мнения и нападки .
Аз мисля, че ще продължи да мъчи Джерард ,като дефанзивен и няма да вземе нов дефанзивен халф .Ако вземе някой ,той ще е офанзивен .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 22 яну 2014 17:17

Един приятел е фен на Суонзи и ги следи доста от преди да влязат във ВЛ и като взехме БР ми каза: "Брендо ми е голям любимец, добър мениджър взехте. Обаче трансферите му са или много добри, или много лоши, средно положение няма." Засега е точно така, само че бих казал, че лошите са повече от добрите ;).

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 22 яну 2014 17:17

tedicha123 написа:
kadett1 написа:Аз пък си мисля, че щом нашия не прави нищо на трансферния пазар и си мисли, че отбора ни е супер в момента - няма да видим 4 място тази година. Юнайтед са си Юнайтед и ще се подсилят през месеца и ще са пред нас в класирането, а не виждам ние как да сме пред Сити,Челси и Арсенал засега. Тоя пич взе вече да ме дразни с неговите виждания - Джерард да играе опорен халф ( той вече си е на възраст, а там трябва бягане), да взема само резерви от другите отбори и после да виждаме , че са си гола вода - ярък пример е тая печка Сисоко ( той нямаше хабер къде се намираше в мача с Вила). Мога с чиста съвест да кажа, че в Ливърпул има само 3,4 класни играчи, а другото е средна класа.БР направи трансфери 2 прозореца и взе 1 доста класен играч - Стъридж,който обаче е много чуплив и не е сигурно да се разчита основно на него.Другото добро попълнение бе Каутиньо,но тази година го няма никакъв и съм раздвоен в оценките си за него. За Сако не мога да кажа още нищо, макар че си е малко дървен, ама да речем , че ще стане някога.Всичко друго е пари на вятъра - Алберто, Аспас , Сисоко и т.н. да не ги изброявам всички. Или за 2 години не е взел наистина класно попълнение , без да има уговорки. Този треньор не вземе ли два класни бека, опорен и разиграващ халф и едно крило не виждам как ще се бори за топ 4.

Ами помисли малко, дали според теб, Роджърс е искал Аспас,Алберто и Борини ? Причините да не привличаме класни играчи в отбора, са комплексни според мен.Като започнем от Собствениците, които всеки път искат да минат тънко, минем през Айре, който не малко пъти е провалял преговорите с дадени играчи и стигнем, до липсата на Европейски футбол при нас. Сисоко беше взет за "squad player" и съм напълно съгласен с теб, че няма нужната класа да играе в отбор като Ливърпул.То само като му видиш повеждането, и ти става ясно всичко. Сако според мен е много силен трансфер, просто не е направил една поредица от мачове, за да разберат хората, колко качествен защитник е всъщност.Заформиха добро партнъорство с Шкъртел и се надявам скоро да се завърне в игра. Илори е трансфер за бъдещето, макар че, не съм сигурен дали ще е успешен.Алберто за малкото игрово време, показа, че не е толкова лош и има футбол в него, но просто не получава достатъчно шансове.Аз дори последно време си мислих, че поради слабата форма на Коу, ще получи повечко шансове, но уви. Според мен един бек ще е достатъчен, дефанзивен полузащитник задължително и още едно читаво крило(надявам се Салах).Макар че, след контузията на Лукас, се нуждаем дори от поне двама нови полузащитници. Ще видим какво ще е положението на 1-ви Февруари. :)

Ами тогава ,ако си прав , ще ни напусне Суарез лятото, защото си е класа и иска да играе в силен отбор, а ние ще сме от сорта на Евертън - там някъде 7-9 място и ще се надлъгваме как сме направили един супер мач и колко сме добри до идването на поредния опашкар , който да ни смъкне на земята. Американците са малко скрънзи, но и малкото пари , които дават отиват на вятъра и не са виновни те, а БР. Вземете това лято - добре , вземи 1,2 централни защитници , ама вземи и 1 футболист от сорта на Мхитарян, Вилиан,Ериксен и т.н., който ще ти вдигне класата. Следващия прозорец - още един скъп трансфер и нещата ще се подредят. А какво стана - наляхме 30 милиона за резерви и некадърници , които даже не играят през сезона.

Върни се в “Ливърпул”