Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Сезон 2013/2014

Мнениеот Kristianc » 22 яну 2014 14:36

Rofles написа:Сделката с Мата се пече :twisted: :twisted: :twisted:

Дано да си прав. Това ще да е голям удар, но все пак искам да го видя в официалния сайт.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 яну 2014 15:10

Гарин Невил:
"Първият въпрос, който трябва да си зададем е къде ще бъде поставен на терена? Рууни и Ван Перси играят на върха на атаката, когато са здрави, така че къде ще играе той? Отляво или отдясно ще бъде поставен? Това са много пари. 37 милиона за играч, от който може и да нямаш нужда. Дали той пасва на това, което аз наричам типичния стил на Манчестър Юнайтед?

Естествено,Гари! Юнайтед има остра нужда от играчи като Карик,Клевърли и Андерсон,но не и от играчи като Хуан Мата. :oops:
Един от малкото нормални и морални спортисти,голям симпатяга и страхотен пример за младите!
Испанският национал и плеймейкър на „Челси” Хуан Мата не спира да очарова феновете на "Стамфорд Бридж”. В последните два сезона той беше избиран за най-добрия футболист на лондончани, а тази година триумфира и с купата в Лига Европа. Но въпреки това основната задача пред испанеца е да завърши двете си висши образования, които учи в момента – маркетинг и спортни науки.
„Доста ми е трудно в момента, тъй като уча в университета в Мадрид, а живея в Англия. Въпреки това си общувам почти всекидневно с преподавателите в родината ми и засега си взимам всички изпити”, признава Мата, като допълва, че има и своите планове за бъдещето си извън футбола.

Пич отвсякъде-хубаво семейство,с вкус към добрият стайлинг,красива съпруга,няма звездомания и ексцесии,и като футболист и като човек извън терена.Пак повтарям,истински пример за подражание!
Вярвам,че ако дай Боже премине в Юнайтед,Хуан Мата със сигурност заслужава и е наистина достоен кандидат за легендарният #7 ;)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 22 яну 2014 15:12

smoothc написа:Гарин Невил:
"Първият въпрос, който трябва да си зададем е къде ще бъде поставен на терена? Рууни и Ван Перси играят на върха на атаката, когато са здрави, така че къде ще играе той? Отляво или отдясно ще бъде поставен? Това са много пари. 37 милиона за играч, от който може и да нямаш нужда. Дали той пасва на това, което аз наричам типичния стил на Манчестър Юнайтед?

Естествено,Гари! Юнайтед има остра нужда от играчи като Карик,Клевърли и Андерсон,но не и от играчи като Хуан Мата. :oops:
Един от малкото нормални и морални спортисти,голям симпатяга и страхотен пример за младите!
Испанският национал и плеймейкър на „Челси” Хуан Мата не спира да очарова феновете на "Стамфорд Бридж”. В последните два сезона той беше избиран за най-добрия футболист на лондончани, а тази година триумфира и с купата в Лига Европа. Но въпреки това основната задача пред испанеца е да завърши двете си висши образования, които учи в момента – маркетинг и спортни науки.
„Доста ми е трудно в момента, тъй като уча в университета в Мадрид, а живея в Англия. Въпреки това си общувам почти всекидневно с преподавателите в родината ми и засега си взимам всички изпити”, признава Мата, като допълва, че има и своите планове за бъдещето си извън футбола.

Пич отвсякъде-хубаво семейство,с вкус към добрият стайлинг,красива съпруга,няма звездомания и ексцесии,и като футболист и като човек извън терена.Пак повтарям,истински пример за подражание!
Вярвам,че ако дай Боже премине в Юнайтед,Хуан Мата със сигурност заслужава и е наистина достоен кандидат за легендарният #7 ;)

Много си прав ! Дано, дано да го вземем.. крещяща нужда има в момента отбора от играч като Мата.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 яну 2014 15:16

Така като се замисля,Хуан Мата е футболният еквивалент на Роджър Федерер!
Долавям страшно много общи черти-и чистопрофесионални и като достойнство извън спорта,дано,дано Манчестър Юнайтед успее да си осигури този достоен и качествен човек :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 яну 2014 15:20

И аз съм убеден, че Мата е точният човек за Юнайтед.
На лято като прибавим към него Видал и Гюндоган и ще стане страшно за конкуренцията ни ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 22 яну 2014 15:51

MASTER_COOL написа:И аз съм убеден, че Мата е точният човек за Юнайтед.
На лято като прибавим към него Видал и Гюндоган и ще стане страшно за конкуренцията ни ;)

Да.. :lol:
И като прибавим към тях Коентрао, Ройс, Диего Коща, Кавани, Коке, Маркизио и Гарай... :lol:
Айде стига сега... много мечтаем. :mrgreen:

milka

Мнениеот milka » 22 яну 2014 15:54

''Челси тренира без Мата , испанеца близо до Юнайтед '' :roll:

Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 22 яну 2014 15:55

smoothc написа:Пич отвсякъде-хубаво семейство,с вкус към добрият стайлинг,красива съпруга,няма звездомания и ексцесии,и като футболист и като човек извън терена.Пак повтарям,истински пример за подражание!

Адски си прав! Едно от нещата, които за мен футболистите трябва да притежават, е да осъзнават, че те са пример за подражание!
Дано вземем Мата, ще е трансферен удар!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 22 яну 2014 15:56

milka написа:''Челси тренира без Мата , испанеца близо до Юнайтед '' :roll:

Изображение

Е, точно на мястото на Чичарито ли :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 яну 2014 15:58

7 номер е свободен. Ще му отива на Мата - номер 7 !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Манчестър Ю”