paceto написа:boabbb написа:Персонажа на Ния не е логичен и изглежда "спуснат" отнякъде, пък и актрисата ми е абсолютно непозната - явно е свършила каквото трябваИ накрая най-странното - филма се казва "Под прикритие" - кое му е под прикритието на тоя сезон
Актрисата не е непозната дори играеше главна роля в един сериал на Нова телевизия, който така и не успя да види продължение за сега - "Отплата".
Колкото до заглавието няма как да сменят името на цял сериал, само защото главният герой вече е разкрит, а и като нищо в този сезон може да излезе още някой къртицата сред Иво. Попов беше много сигурен в стъпките на Иво и Джаро и като нищо близнака може да му снася информация.
Дори и да не е така няма причина да се сменя заглавието на един сериал, защото той допринася за него и не е някое под заглавие, което може да се сменя. Вижте американските сериали дали си сменят имената като носни кърпички дори, когато сюжетната линия е минала в друга насока и за пример веднага мога да дам Бягство от затвора.
Сети се защо няма продължение, щом и на мен, дето ми се набиват какви ли не простотии в главата, дори без да искам, не съм я виждал някъде, а помислих, че е пускала на оня с прическата
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a9jCmEGsE_4[/youtube]