Трябва ли мъжете след 14 годишна възраст да работят ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Трябва ли мъжете след 14 годишна възраст да работят ?
Според мен това е наложително мъжете след 14 години да работят а Момичетата трябва само да учат до завършване на средното образование. Според мен тези които са по слаби ученици трябва да им се даде занаят и учението или да им е в частна форма или ако пожелаят да не учат и да работят наравно с всеки обикновен работник, това трябва да е държавна политика и да се насърчава. Какво мислите по въпроса ?
Re: Трябва ли мъжете след 14 годишна възраст да работят ?
14 годишен и мъж в едно изречение се изключват взаимно.
За останалото, каква държавна политика бре, тук да не ти е КНДР, че някой да задължава другия да прави нещо на сила.
За останалото, каква държавна политика бре, тук да не ти е КНДР, че някой да задължава другия да прави нещо на сила.

Не смятам, че това е правилно, според мен най-грешното е образователната система да се съсредоточава само върху "умните" и бързо прогресиращите деца. Мисля, че най-много внимание трябва да получават тези, които се затрудняват повече, защото така ще се вдигне значително средното ниво на образованост. 

Съединението прави силата!
Офтопик:
Тази тема да не е преведена от някой стар, комунистически, китайски форум на оризовите производители? 

-
По мое време на 14 не само работехме, а бяхме и воини, но като гледам днешната метеросексуална младеж клоняща към хомосексуална ми се реве.
Последна промяна от krum_strashni на 22 яну 2014 13:59, променено общо 1 път.
Е аз съм съгласен Момичетата да учат и да се насърчавт да го правят но знаем че ние мъжете не с падаме много по ученето, за това предлагам Мъжете над 14 хайде най много 15 да работят и да учат !
krum_strashni написа:По мое време на 14 не само работехме, а бяхме и воини, но като гледам днешната метеросексуална младеж клоняща към хомосексуална ми се реве.
Точно така не може 14- 15 годишни вече Мъже да ги третираме като деца

red_star написа:Е аз съм съгласен Момичетата да учат и да се насърчавт да го правят но знаем че ние мъжете не с падаме много по ученето, за това предлагам Мъжете над 14 хайде най много 15 да работят и да учат !
А по какво си падаш, да въртиш кючеци?

Офтопик:
- Черният козел
- Контакти:
krum_strashni написа:По мое време на 14 не само работехме, а бяхме и воини, но като гледам днешната метеросексуална младеж клоняща към хомосексуална ми се реве.
Така е наборе,то и затова 20-годишни каки все още ни се натискат.Радвам се,че имам моми

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Чапаев написа:Според мен, след навършване на 14 години, трябва да се държи задължителен изпит за влизане в Комсомола и най-подготвените и издържали изпита да се приемат! Но само те! Без връзки и без протекции за останалите!
Комсомолските движения отдавна не съществуват.

Офтопик: