ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- originalni.be
- Контакти:
Re: Чудо! Серджо раздава пари в Ботев, пак отсрочват Сделката
Това е наистна чудо , Ботев и Пари :Д хаха
ORIGINALNI...BE =)
Аз пък хич не я обичам думата ТАРТОР. Обикновено това е човек, който насила кара разни хора да правят разни неща. Аз за Ботев и без тартор ще си ВИКАМ.
По- ме кефи ... де да знам, може би "неформалните лидери".
Както и да е, не става за това въпрос. По мои сведения, събрани от приятели, които ги имат от техни приятели и пр; работата е по-... от когато и да било, но колко са верни
Не знам, може и да не са.
Аз за това си предпочитам да се радвам на деня. Ей на, играхме няколко мача добре, после бихме Локо ... и така.
От сума време разправям: " Има ли тренировки и Малу наличен ли е, значи има надежда." А ххх4000, ууу24 или туй-онуй1001, все ми е тая.
"Няма мое, няма твое.
Биеме Берое."
Това е на дневен ред. Там можем да участваме АКТИВНО с глас и хореография и т.н.
Другото ... дойде ли, е ДОБРЕ ДОШЛО!
Цял стих съм съчинил:
"Празнуваме победата сега!
От игото се "Ботев" отърва!
Говеда и Же-Пе, чорбари, Берое,
отново са пред нас на колене!"
Музиката е ясна.
... но това, когато стане...
По- ме кефи ... де да знам, може би "неформалните лидери".

Както и да е, не става за това въпрос. По мои сведения, събрани от приятели, които ги имат от техни приятели и пр; работата е по-... от когато и да било, но колко са верни

Аз за това си предпочитам да се радвам на деня. Ей на, играхме няколко мача добре, после бихме Локо ... и така.
От сума време разправям: " Има ли тренировки и Малу наличен ли е, значи има надежда." А ххх4000, ууу24 или туй-онуй1001, все ми е тая.
"Няма мое, няма твое.
Биеме Берое."
Това е на дневен ред. Там можем да участваме АКТИВНО с глас и хореография и т.н.
Другото ... дойде ли, е ДОБРЕ ДОШЛО!

"Празнуваме победата сега!
От игото се "Ботев" отърва!
Говеда и Же-Пе, чорбари, Берое,
отново са пред нас на колене!"
Музиката е ясна.

... но това, когато стане...
Последна промяна от Ki Cho на 05 ное 2009 22:51, променено общо 1 път.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Христолов се е съгласил да продаде акциите си за 1 000 000лв.-750 000лв. когато ЦСКА преведе парите за Муши и Минев и 250 000лв. при подписване на договора.Сделката е можела да бъде финализирана още тази седмица, но италианците го въртят на шиш и са казали, че това ще стане другата седмица
- botev_1912
- Контакти:
стига бе - изтрий си мнението - сега ще го има утре в 5 сайта!
Нали се сещаш че и селяка чете!!!
Аз така се изтървах за едни ...... - кой ли не го писа после!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
Искам да напиша няколко успокойтелни реда за състоянието на отбора. Всички искаме да стане бързо и наведнъж, няма да е точно така, защото знаем какво е състоянието на клуба след вещото ръководство на урода! Само искам да кажа имайте още малко търпение и всичко ще се оправи, срокове е глупаво да се казват сега, но трябва да бъдем спокойни, просто съм помолен нещата, които знам да не ги споделям, ако моето име ви е достатъчно ок! Не съм опълномощаван да пиша и говоря, просто го правя заради феновете, защото и аз като вас чакам, пиша го от мое име!
botev_1912 написа:стига бе - изтрий си мнението - сега ще го има утре в 5 сайта!
То и аз писах по една тема че на Бриньоли (както и на другите италианци) договора му е до лятото и след няколко часа вече имаше статии как Левски душат около Бриньоли да го вземат без пари

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Тарторите-тва, тарторите-он'ва, Енрико ги бил поканил(подкупил) с по4ивка в Генуа.....бля,бля,бля...от педер@ския саит на Боби тъпото(Димитров), говедото-канар. Я кажете си тарторите да видя дали ги знаете 

Don Rumen написа:Искам да напиша няколко успокойтелни реда за състоянието на отбора. Всички искаме да стане бързо и наведнъж, няма да е точно така, защото знаем какво е състоянието на клуба след вещото ръководство на урода! Само искам да кажа имайте още малко търпение и всичко ще се оправи, срокове е глупаво да се казват сега, но трябва да бъдем спокойни, просто съм помолен нещата, които знам да не ги споделям, ако моето име ви е достатъчно ок! Не съм опълномощаван да пиша и говоря, просто го правя заради феновете, защото и аз като вас чакам, пиша го от мое име!
Vuprosa e g-n selskiq da go nqma.Dano ne se provalqt ne6tata
PAPI1912 написа:Sunway- какво повече искаш от тарторите немога да разбера според теб дали присъстват лично на преговорите .
как не разбрахте че всичко което се тиражира по медийте излиза от нас феновете или от бг. футболистите.
когато има нещо ясно и конкретно се казва. и аз искам всичко да свърши но съм се заредил със търпение и чакам.
а до тогава мощно но марулите защото няма мое няма твое ред е на берое
Ами не знам, може би това, че някои хора трябва да имат по-вътрешна информация около сделката например.Говоря за наши хора, сред феновете.Пък и тарторите да имат информация, няма да е зле

What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
- botev_1912
- Контакти:
JoroBoro написа:Тарторите-тва, тарторите-он'ва, Енрико ги бил поканил(подкупил) с по4ивка в Генуа.....бля,бля,бля...от педер@ския саит на Боби тъпото(Димитров), говедото-канар. Я кажете си тарторите да видя дали ги знаете
не мога да разбера това мнение дали си го написал или си го изср*л, и какво точно искаш да кажеш с него?
Ти да не си политик бе пич? чета думи - свързани, смисъл - няма!
100
покривни прозорци
покривни прозорци