Надал на 1/2 финал след страхотна битка с Гришо
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Andreev_Levski
- Контакти:
Re: Australian Open 1/4 финал | Григор Димитров - Рафаел Надал
Дано излъже испанеца ! ГРИШО И ФЕДЕРЕР ФОРЕВЪР !
Искрено се надявам утре Григор да успее да бие и Надал. До момента направи прекрасен турнир, но Надал вече е друга категория, особено във формат 3 от 5. Важно ще е процентът вкаран първи сервис на Григор да не е под 70% за да може да печели по-лесно сервис геймовете си и да спести малко физически сили. Със сигурност няма да е зле да не се задържа в прекалено дълги разигравания от основната линия, да търси излизания на мрежата. Сигурен съм, че Григор ще направи всичко по силите си и ще направи страхотен мач, но за победа не съм голям оптимист. Дано ме изненада приятно.
I.A написа:Искрено се надявам утре Григор да успее да бие и Надал. До момента направи прекрасен турнир, но Надал вече е друга категория, особено във формат 3 от 5. Важно ще е процентът вкаран първи сервис на Григор да не е под 70% за да може да печели по-лесно сервис геймовете си и да спести малко физически сили. Със сигурност няма да е зле да не се задържа в прекалено дълги разигравания от основната линия, да търси излизания на мрежата. Сигурен съм, че Григор ще направи всичко по силите си и ще направи страхотен мач, но за победа не съм голям оптимист. Дано ме изненада приятно.
Доказал е, че може да издържи на разигравания от дъното на корта срещу този съперник. Не е много желателно да излиза често на мрежата, освен в случаите когато си е подготвил много добре атаката. В противен случай ще се получат много лоши passing shot's(минаващи).
- modor
- Контакти:

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
molteni написа:I.A написа:Искрено се надявам утре Григор да успее да бие и Надал. До момента направи прекрасен турнир, но Надал вече е друга категория, особено във формат 3 от 5. Важно ще е процентът вкаран първи сервис на Григор да не е под 70% за да може да печели по-лесно сервис геймовете си и да спести малко физически сили. Със сигурност няма да е зле да не се задържа в прекалено дълги разигравания от основната линия, да търси излизания на мрежата. Сигурен съм, че Григор ще направи всичко по силите си и ще направи страхотен мач, но за победа не съм голям оптимист. Дано ме изненада приятно.
Доказал е, че може да издържи на разигравания от дъното на корта срещу този съперник. Не е много желателно да излиза често на мрежата, освен в случаите когато си е подготвил много добре атаката. В противен случай ще се получат много лоши passing shot's(минаващи).
При прекалено често случващи се дълги и продължителни разигравания нашия ще се измори първи, просто Надал е най-издръжливия на тура в момента. Докато Григор показа в мачовете срещу него в Монте Карло и Синсинати, че може добре да подготвя атаките си към мрежата и имаше висок процент на спечелени точки на мрежата.
Успех на Гришо има нужните качества да победи Надал.
По Eurosport или Eurosport 2?
Ако искаш да си сред най-големите, трябва да започнеш да побеждаваш най-големите !
Това време за Гришо вече е дошло. Дали ще е още на този турнир или на някой от следващите през тази година, ще видим. Нашето момче обаче, вече е агресивен терминатор на корта.
Да му мислят големите - Гришо няма какво да губи в такива мачове.
Това време за Гришо вече е дошло. Дали ще е още на този турнир или на някой от следващите през тази година, ще видим. Нашето момче обаче, вече е агресивен терминатор на корта.

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Превюто за мача на фенстраницата на Надал
http://rafaelnadalfans.com/2014/01/21/r ... ns-doctor/
Рафа има ужасни мазоли по ръцете. Предполагам че лекарския му щаб ще се опита да вземе мерки, но някак си това си е лек плюс за нас. Дано Гришо покаже волята си за победа както срещу Ноле през май и дано след мача е доволен от себе си... пък каквото стане
http://rafaelnadalfans.com/2014/01/21/r ... ns-doctor/
Рафа има ужасни мазоли по ръцете. Предполагам че лекарския му щаб ще се опита да вземе мерки, но някак си това си е лек плюс за нас. Дано Гришо покаже волята си за победа както срещу Ноле през май и дано след мача е доволен от себе си... пък каквото стане
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
viali69 написа:Ако искаш да си сред най-големите, трябва да започнеш да побеждаваш най-големите !
Отдавна започна да побеждава най-големите!