Берое-БОТЕВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Re: Берое-БОТЕВ

Мнениеот kishe » 05 ное 2009 18:31

не е по темата но да не отварям нова искам да попитам от тези който ходят на тренировките дали мбамба и лопес тренират с нас да не са отпратени и да ги чакаме за пролетния сезон имали шанс поне да запишат дебют тази година
селски вземи си скункса не се сърди

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 05 ное 2009 19:12

Mecho-Cuh написа:
Ванката1912 написа:Резултата не е от голямо значение .. важното е сички мошно под Аязмото .. иии да подкрепим отбора .. да покажем защо Ботев е бил велик , велик е сега и велик ще бъде ... ;) ;) да покажем на момчетата , че с тяхната игра заслужават мошна подкрепа .. затова .. един въпрос .. :? ОТ КОЙ ОТБОР СИИИИ ... :? ? :?:

ОТ БЕРОЕ :)
Айде успех на Ботев дано да паднат с малко.И пак да ни РАЗЦЕПЯТ (каквото и да значи това)

Забавен си :lol: Айде първо бийте Монтана или Сливен, па тогава мислете "Ботев да паднат по-малко" ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 05 ное 2009 20:13

Ами ботев освен локомотив никой друг не може ОЧЕВАДНО да бие :lol:
Дано да ти е забавно и когато митко получи оскар за наи добър сценарий за пореден път. :lol:

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 05 ное 2009 20:27

Mecho-Cuh написа:Ами ботев освен локомотив никой друг не може ОЧЕВАДНО да бие :lol:
Дано да ти е забавно и когато митко получи оскар за наи добър сценарий за пореден път. :lol:

Хапвал ли скоро банан? Или Камилата и Банев не са ти давали скоро?

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 05 ное 2009 21:14

Fallen_Angel написа:
Mecho-Cuh написа:Ами ботев освен локомотив никой друг не може ОЧЕВАДНО да бие :lol:

Хапвал съм да.Камилата освен пари друго не ми дава.Играем с него покер в империал и ми е мн. добър приятел.В сандански преди 6 дена на турнира пак му взех парите :lol: .Както и ераносян и Коко Динев :lol:. Банев не го познавам и не ме вълнува некав селски тарикат от който се отървахме.Дано и вие някой ден успеете.
Последна промяна от Mecho-Cuh на 05 ное 2009 21:17, променено общо 1 път.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 05 ное 2009 21:17

Mecho-Cuh написа:
Fallen_Angel написа:

Хапвал съм да.Камилата освен пари друго не ми дава.Играем с него покер в империал и ми е мн. добър приятел.В сандански преди 2 дена на турнира пак му взех парите :lol: .Както и ераносян и Коко Динев :lol:. Банев не го познавам и не ме вълнува некав селски тарикат от който се отървахме.Дано и вие някой ден успеете.

Мда, отървахте се със "сделка", която според мнозинството е просто Банев чрез подставени лица и ся пак нямате пари, интересно, а ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

12.04.1986
Контакти:

Мнениеот 12.04.1986 » 05 ное 2009 21:57

Пичове пак ще дойдете 1000 човека- не отричам.
Ние пак ще сме 10 000 - не отричам
Пак ще ви бием - не отричам !
Успех срещу Христолов . Как не сте го гръмнали още , не знам :roll:

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 05 ное 2009 22:14

Мда, отървахте се със "сделка", която според мнозинството е просто Банев чрез подставени лица и ся пак нямате пари, интересно, а

Берое е собственост на Фен клуба и ветераните ако не знаеш :).Кое е това невежо "мнозинство".Нямаме пари защото спонсора ни "брикел" върна акциите на фен клуба и се отказва от издръжката.В момента в Берое има в пъти повече пари от колкото в ботев от спонсори осигурени от нас.(което не значи ,че са достатъчни).Да не говоря за дълговете които имате вие.пфк Берое ад(на банев) което има дългове е обявено в несъстоятелност и могат да си търсят парите от него и офшорните му комшании трифън дивелъпмънт панама и каквито бяха там още. Пфк Берое- Стара Загора ад (сегашното Берое) има дългове под 6000 лв към НАП,2 премии и 2 заплати към футболистите.Какво ще "мнозинството" сега?

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 05 ное 2009 23:39

Т.е. вие подкрепяте поредното берое, след олимпик-галата-тетевен-олимпик берое-баневото берое .........пропускам ли нещо?
Иначе казано, викате тате, на всеки дето клати майка ви. 8-)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 05 ное 2009 23:41

sorcererals написа:Т.е. вие подкрепяте поредното берое, след олимпик-галата-тетевен-олимпик берое-баневото берое .........пропускам ли нещо?
Иначе казано, викате тате, на всеки дето клати майка ви. 8-)

:mrgreen: :mrgreen: немога майна хахаххах
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”