Венци Христов е играч на ЦСКА София
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: Венци Христов е играч на ЦСКА София
Доколкото разбирам, официално сделка все още няма, така че нека не прибързваме с коментарите. Отделно не съм убеден доколко подобна сума за този играч наистина си заслужава. Не съм и съвсем убеден, че ще ни реши проблемите в атака, но се надявам да греша, пък и в България тъй или иначе качествените опции не са много.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Платихте ли или ... 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Udoji90 написа:Доколкото разбирам, официално сделка все още няма, така че нека не прибързваме с коментарите. Отделно не съм убеден доколко подобна сума за този играч наистина си заслужава. Не съм и съвсем убеден, че ще ни реши проблемите в атака, но се надявам да греша, пък и в България тъй или иначе качествените опции не са много.
Тоя ще ви реши проблемите, колкото на нас оня от диненото село. Пълен фарс. Едно време подобни екземпляри се молеха с агнета и дамаджани пред Армията и Герена да поносят топки и евентуално да поритат, сега правят трансферни саги. Но така е - времената се менят!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Хайде да ни е честит новия централен нападател ! Вече само от него зависи да ли ще стане легенда на най-големия български клуб.
stefani написа:Платихте ли или ...
С пари всеки може ! А доколкото знам , рано или късно всеки си е взел парите от ЦСКА, барабар с лихвите ! Така че споко и пращай sms-и за сектора!
Доста хора оплюха Венци....
Според мен е много добър футболист и не жали сили-пресира, подава, бележи (спомнете си уникалния му гол с ЦСКА) в Стара Загора. Опитва удари вкл. и от въздуха, бързак, стреля с двата крака. Спомнете си и гола му срещу Ботев Пд през пролетта в Стара Загора.
Според мен е много добър футболист и не жали сили-пресира, подава, бележи (спомнете си уникалния му гол с ЦСКА) в Стара Загора. Опитва удари вкл. и от въздуха, бързак, стреля с двата крака. Спомнете си и гола му срещу Ботев Пд през пролетта в Стара Загора.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
Според мен е малко надценяван този играч - трудно вкарва и 10 гола на сезон, а е център нападател все пак...
Венци вкара уникални голове под Аязмото, завинаги ще помня гола му срещу Славия, когато тръгна от тъча... това с отпадането ни от 7-та е провал на практика и няма смисъл да го държим при нас, освен това Хубчев не можа да разбере как най-добре да използва Венци.. много ни е дефанзивна тактиката, само с контри не може да се играе.. а Венци е добър, но може да стане и по-добър.. вижте му головете в Youtube ... примерно този: http://www.youtube.com/watch?v=qMzuNcxceQU
Стенли ти можеш....
Подписан ли е вече договорът, за да бъде обявен за играч на ЦСКА?
Огнянов също го обявихте
Огнянов също го обявихте

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?