Нищо, той ще разбере, че е сбъркал, ама късно.
Кой тоя от Локо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Доколкото съм запознат, вашият нов стопер (Крачунов) му беше резерва
CSKA 78 написа:Доколкото съм запознат, вашият нов стопер (Крачунов) му беше резерва
Тук си в грешка,по-скоро вашият е резерва на Крачунов и игра като титуляр заради контузията на "новия" футболист на ЦСКА!![]()
memnto написа:Toй тоя дето ни отказа, както казваш, първо "беше" ЦСКАр, после "ни отказа" или пък вие "го откраднахте". Голям талант,голяма борба падна, голямо нещо.![]()
Нищо, той ще разбере, че е сбъркал, ама късно.![]()
![]()
Кой тоя от Локо?А той Крачуна и сега ще си е резерва
![]()
, освен ако някои не го продадат, което не ми се вярва.
Затова Коко Динев пусна Крачунов без пари, а се пазари за резервата му. Ерата логика имаш
CSKA 78 написа:Затова Коко Динев пусна Крачунов без пари, а се пазари за резервата му. Ерата логика имаш
Крачунов го пуснаха без пари ,защото разтрогна договора си с Локото и ,защото поиска да се върне в ЦСКА!
Andrew Eldritch написа:CSKA 78 написа:Затова Коко Динев пусна Крачунов без пари, а се пазари за резервата му. Ерата логика имаш
Крачунов го пуснаха без пари ,защото разтрогна договора си с Локото и ,защото поиска да се върне в ЦСКА!
Значи идва незаменим титуляр и казва: - Коко, да вземеш да ме пуснеш без пари, че искам да ходя при онези. А Коко казва: - Добре бе, нямаш грижи, щом ще ходиш при онези![]()
![]()
memnto написа:Andrew Eldritch написа:CSKA 78 написа:Затова Коко Динев пусна Крачунов без пари, а се пазари за резервата му. Ерата логика имаш
Значи идва незаменим титуляр и казва: - Коко, да вземеш да ме пуснеш без пари, че искам да ходя при онези. А Коко казва: - Добре бе, нямаш грижи, щом ще ходиш при онези![]()
![]()
Виж как знаеш. Все пак да играеш за нас си е призвание, а при вас граничи с наказание.![]()
![]()
Andrew Eldritch написа:memnto написа:Andrew Eldritch написа:CSKA 78 написа:Затова Коко Динев пусна Крачунов без пари, а се пазари за резервата му. Ерата логика имаш
![]()
Виж как знаеш. Все пак да играеш за нас си е призвание, а при вас граничи с наказание.![]()
![]()
Да бе, ама с призвание не може да купи парцалки на пиклите и да ходи по чалготеки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта