Черният козел написа:sandi74 написа:Как ще ни уплаши бре лаик.Аз за тая земя се сражавах,с мойта гръд в окопа я крих.
Крил си се в окопа ли
Тая пищна гръд как ще се скрие в окопа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Черният козел написа:sandi74 написа:Как ще ни уплаши бре лаик.Аз за тая земя се сражавах,с мойта гръд в окопа я крих.
Крил си се в окопа ли
Крил си се в окопа лиДа не е в гората
sandi74 написа:Черният козел написа:sandi74 написа:Как ще ни уплаши бре лаик.Аз за тая земя се сражавах,с мойта гръд в окопа я крих.
Комсомолец,не се гаси туй що не гасне.Във гората враг стаен,във гората мрак и изстрел,той лежи,лежи ранен и през тъпа болка мисли....... .Учете бре,ако вие не сте учили дано поне децата ви учат,че иначе и те като вас патки ще пасът или ще работят към Чистотата.
sandii74 написа:sandi74 написа:Черният козел написа:sandi74 написа:Как ще ни уплаши бре лаик.Аз за тая земя се сражавах,с мойта гръд в окопа я крих.
Комсомолец,не се гаси туй що не гасне.Във гората враг стаен,във гората мрак и изстрел,той лежи,лежи ранен и през тъпа болка мисли....... .Учете бре,ако вие не сте учили дано поне децата ви учат,че иначе и те като вас патки ще пасът или ще работят към Чистотата.
Факти товарищь факти.
Син до гроб_ написа:sandi74 написа:1:1
Сандю, тоя Станишев голям плужек бе, ебаси амебата безгръбначна!
stefani написа:Син до гроб_ написа:sandi74 написа:1:1
Сандю, тоя Станишев голям плужек бе, ебаси амебата безгръбначна!
Добро утро
sandi74 написа:Черният козел написа:sandi74 написа:Как ще ни уплаши бре лаик.Аз за тая земя се сражавах,с мойта гръд в окопа я крих.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта