Селекция и подготовка 2013/2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Селекция и подготовка 2013/2014

Мнениеот hetfield » 20 яну 2014 23:20

Де да знам,правилния си изкара празниците в западна Европа а пазарува от другаде.Странна история,но според мен поне с 2-3 места напред ще мръдне.Ако не такова мамата и на тези играчи

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 21 яну 2014 09:49

DarkPsy написа:Аз мисля, че трябва да сме доволни от това, че вместо да си продаваме най-добрите футболисти, както едни други ( с известни претенции за Грънчаров, но там филмът е друг), ние се подсилваме с такива.

Имахме едно наше момче, с жълто-черно сърце, което побързаха да го разкарат още при първата оферта. И какви най-добри футболисти имаме? Освен Данчо Христов, Стаховяк, Иршак и донякъде Огнянов, другите не стават.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 21 яну 2014 10:27

Румънската футболна федерация разследва трансферите на четирите нови попълнения в Ботев

Да ни е честито!
Сега ще ни излезе име в Европа на измамници. Толкова с Правилния и Кривия. Не случайно прогониха всичките ни легенди от стадиона, начело с Марин Бакалов, човекът без който днес нямаше да има Ботев. Не случайно легенда като Вичев съди клуба. Не случайно си тръгват футболисти по собствено желание като Галчев. Не случайно се повдига това разследване в Румъния, говорим си за комисионни и пари под масата на играчите и клубовете. Тези ще ни затрият, както и ДХ-С не успя. Не случайно много хора сравняват Ботев днес с Черноморец Бургас преди 3 - 4 години.
А платените от Кривия драскачи и тук се подвизават, след като превзеха така наречения "независим" форум и нормалните ботевисти спряхме да пишем там, щом всяко различно мнение се иронизира и демонизира. Ще спрем и тук да пишем и само ще ви гледаме излагациите.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 яну 2014 10:40

А, бе, с тия румънските звезди каква е работата :? Що ми се струва, че сте направили схема "Мишел Платини в Динамо за 10000 евро" :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 21 яну 2014 11:02

bulgaro написа:
Румънската футболна федерация разследва трансферите на четирите нови попълнения в Ботев

Да ни е честито!
Сега ще ни излезе име в Европа на измамници. Толкова с Правилния и Кривия. Не случайно прогониха всичките ни легенди от стадиона, начело с Марин Бакалов, човекът без който днес нямаше да има Ботев. Не случайно легенда като Вичев съди клуба. Не случайно си тръгват футболисти по собствено желание като Галчев. Не случайно се повдига това разследване в Румъния, говорим си за комисионни и пари под масата на играчите и клубовете. Тези ще ни затрият, както и ДХ-С не успя. Не случайно много хора сравняват Ботев днес с Черноморец Бургас преди 3 - 4 години.
А платените от Кривия драскачи и тук се подвизават, след като превзеха така наречения "независим" форум и нормалните ботевисти спряхме да пишем там, щом всяко различно мнение се иронизира и демонизира. Ще спрем и тук да пишем и само ще ви гледаме излагациите.

Жалък си!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 21 яну 2014 11:33

bulgaro написа:

Да ни е честито!

Мъри и кривия винаги говoрят с огромен респект за сбственика как си представяш да правят измами зад гърба му.Закво им е нямат пари ли,малки са им заплатите ли.Василев каза че тои се занимава с трансферите и подписва дговори и няма начин за такива работи.Кво име ще ни излезе в европа подписли сме с играчи свободни агенти разтрогнали с клуба си.Ако ще излиза име ще е на румънците Цесикато ги съдят по педесе човека секи трансферен прозорец ама пак си прават трансферите,не съм чул в европа да им е излязло име на измамници.Може ли за сичко да се мрънка как живеите такива хора луда работа
Последна промяна от костенурк на 21 яну 2014 11:36, променено общо 1 път.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 21 яну 2014 11:35

hetfield написа:Де да знам,правилния си изкара празниците в западна Европа а пазарува от другаде.Странна история,но според мен поне с 2-3 места напред ще мръдне.Ако не такова мамата и на тези играчи

Мъри няма 2 бона да иде на почивка за четири дена до франция сто процента е окрал Цецо.ах ти лош Мъри вън от Ботев говедо
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 21 яну 2014 11:47

DarkPsy написа:Очаквам с нетърпение моментът, в който това глорихънтърче volf ще започне да възхвалява Ботев. Неизбежно е :) Лудогорец са до време.Следващите сме ние ;)

Та пази Господ нашия Ботев от титли, като тези на говедата и фенове, като тези на горите!
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 21 яну 2014 12:21

костенурк написа:как си представяш да правят измами зад гърба му.Закво им е нямат пари ли,малки са им заплатите ли.

И да ги затрупаш с пари пак ще са си същите - кадри на Наско Сираков. Питай Мечо Телкийски колко процента от заплатата си е давал на Сираков, когато играеше в Левски.
Тези двамата действат с неговия почерк - докарват си свои футболисти, от които взимат процент. Когато се стигне до разтрогване на договор с някой от техните футболисти и изплащане на обезщетение на футболиста - пак взимат процент (тук имам предвид един от Раковски и споменатите 100 хил. за да си тръгне от Ботев).

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 21 яну 2014 15:36

И от къде ги взимат тези пари за да ги раздават наляво и надясно или си мислите че Василев е благотворително дружество и раздава пари на всеки който си поиска. Той самия каза че всеки договор за продажба или покупка на играч минава през него и лично го подписва. На мен лично не ми се вярва всеки който напуска отбора да получава по 100 000 заради добрите стари времена.

Върни се в “Ботев”